• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 11-17 mai 2015

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #454

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: aky

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #455

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Am experimentat zilele astea situatii in care m-am trezit ca dau imi dau cu parerea in discutiile cu apropiati si apoi realizez ca mesajul era pentru mine de fapt... spuneam : poate ca mai ai ceva de iertat de care nu ai habar ...si apoi imi pica fisa ca de fapt si si eu mai am de lucru intr-o situatie similara....probabil de aia stiam asa bine senzatia .. Formidabil ce cai gasesc sa vina mesajele !!

Inteleg cu schimbul de info, dar cum adica cu filtru ?
    Multumim !!!

" Este important schimbul de informatii, cu filtrul potrivit.

Traversam pana la solstitiul de vara, un interval potrivit pentru interactiune, schimb de informatii si actualizarea convingerilor noastre "
    The following user(s) said Thank You: adminanca

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #456

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    corina wrote:
    Am experimentat zilele astea situatii in care m-am trezit ca dau imi dau cu parerea in discutiile cu apropiati si apoi realizez ca mesajul era pentru mine de fapt... spuneam : poate ca mai ai ceva de iertat de care nu ai habar ...si apoi imi pica fisa ca de fapt si si eu mai am de lucru intr-o situatie similara....probabil de aia stiam asa bine senzatia .. Formidabil ce cai gasesc sa vina mesajele !!

Aceasta este o regula de baza in comunicarea intuitiva si in lucrul cu fluxul sincronicitatilor :)
    "Fii atent la ce spui ca e valabil si pentru tine"
    E vorba de ideile care curg pur si simplu, pe negandite.

Inteleg cu schimbul de info, dar cum adica cu filtru ?
    Multumim !!!

" Este important schimbul de informatii, cu filtrul potrivit.

Traversam pana la solstitiul de vara, un interval potrivit pentru interactiune, schimb de informatii si actualizarea convingerilor noastre "

Doar stii ce inseamna asta :)
    Sa nu iau de "adevarat 100%" tot ce vine catre mine.
    Sa filtrez - deci sa potrivesc informatia dupa cum inteleg si pot eu lucra cu ea.
    Poate fi valabila si pentru mine dar poate ca eu o implementez altfel.
    Sau poate ca nu de loc valabila.
    La fel ca in orice alta alegere, simtim ca o inofrmatie este pentru noi si simtim si cum ar fi potrivit sa o folosim.
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #457

• Christine
    • Christine's Avatar
    Saptamana asta nu inteleg eu se pare ceva din buletin :)
    Eu tocmai, ca las chiar sa curga, dar mi se pare ca de fapt lucrurile par ca se aseaza intr-un ocol, intr-o intarzaiere sau cumva macar intr-un stat pe loc...ceea ce e cel putin ciudat :silly:
    Nu ma gandesc decat ca e poate ragazul sa mai vad ceva ce n-am vazut pana acum...cam asa?

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #458

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Cristina,acum ca ai pus tu problema asa realizez ca fluxul oricum merge, totul e ciclic deci exclus sa fim vreunii lasati pe afara... Si in mod sigur mai avem de lucru ...dar si eu simt prea liniste
    O fi si asta o metoda de lucru ...sa tina la distanta situatii, destabilizari ca sa ne auzim mai bine interiorul ..?
    Dar ce-ar mai putea fii pe acolo care sa nu iasa la lumina prin interactiune cu alti oameni ..? Poate ca ar fii potrivit sa ne reevaluam conexiunea cu Sursa ... ?? m-a lovit acu o idee...ce crezi?
    Zic si eu ...pana la noi informatii :blink:
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Christine

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #459

• Christine
    • Christine's Avatar
    pai nu, nu suntem lasati pe afara, dimpotriva :)
    conexiunea cu sursa exista, tocmai de aceea mi-am pus problema ca probabil, prin ocol, mai e ceva de vazut, la mine insami din interactiunea cu altii, la altii sau si pentru altii.. de completat, de integrat in tot tabloul..un element nou, suplimentar sau altfel sau mai ok inteles/manifestat
    ...am senzatia ca lucrurile inainteaza cumva pe sub aparenta unei intarzaieri, da, poate tocmai sa vedem mai mult si da, si prin interactiune. dar asta inseamna si ca ar fi bine sa fim atenti, e posibil sa ne si fi scapat ceva...

multumesc!
    Time to create page: 0.094 seconds