• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 11-17 mai 2015

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #466

• Christine
    • Christine's Avatar
    Corina, eu nu ma framant
    dar inteleg acum altfel multe lucruri. ce a fost constructiv si ce a fost (auto)distructiv. ce am manifestat ok pentru binele meu si ce nu
    si pe momente ma mai surprind (ca si cum m-as uita la altcineva) si pe derapaje, ce-i drept din ce in ce mai usoare si din ce in ce mai repede observabile

ma uit, intr-un fel ca Mihaela, spre trecut intelegand multe lucruri altfel, ma uit spre viitor si, desi unele planuri au dat semne ca au inceput, inca astept elemente suplimentare de orientare. nu stiu de ce, inca nu stiu logic sa explic de ce, dar stiu, simt ca mai sunt sa apara.
    de aceea, desi din fire eram o nerabdatoare, am invatat si inteles ca, uneori, un ragaz in plus permite o alegere sau o actiune ulterioara sa fie luata mai responsabil, mai in cunostinta de cauza si prin urmare mai asumata
    The administrator has disabled public write access.

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #468

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Imi cer iertare ca am disparut.
    Revin, dar peste cateva ore - am citit mesajele si totul e "in grafic" ... inclusiv starea de confuzie pe care stim ca o depasim :)
    Imi fac "lectiile" si vorbim - si eu am lectii de facut :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: aky, Christine, corina

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #470

• Christine
    • Christine's Avatar
    un gand inainte de Luna Noua
    uneori, cea mai scurta cale de a te ridica deasupra propriei dureri este sa-l ajuti pe altul sa se ridice deasupra propriei.
    asta nu te face mai fericit, dar te face mai puternic.

(azi am simtit/crezut ca am nevoie de ajutor. l-am cerut. n-a venit de nicaieri. dar am fost eu alaturi de cineva care era praf. si in timp ce se desfasura episodul, mi-am dat seama ca exact aceleasi resurse din aceeasi sursa-eu-le pot folosi si mi le pot darui deopotriva si mie insami.)
    Last Edit: 9 years 6 months ago by Christine.

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #473

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Ma bucur ca v-ati sustinut reciproc, aici, mai ales ca eu am avut un "hop" de depasit si m-am retras pe zona de lucru :)

Eu zic asa : exista confuzie atat timp cat astept un semn exterior care sa ma ajute sa iau o decizie.
    Daca fac alegerea, urmeaza sa vad cum am ales din cum se potrivesc lucrurile.
    Dar voi vedea clar asta daca aleg cu incredere.
    Scopul este sa am incredere, in orice situatie.
    Astfel ca daca aleg cu neincredere semnul nu va fi clar, ci va apare situatia in care sa confirm alegerea. tocmai ca sa exersez increderea.
    Deci eu lungesc perioada de lucru.

Sunt si situatii care treneaza din diferite motive.
    Poate pt ca nu e momentul cel mai potrivit - nu s-a asezat contextul in care sa dezvolt maxim posibil planul respectiv.
    Poate ca nu m-am antrenat suficient ... si mai gasim ... facem un inventar al situatiilor :)
    Ideea sa sa am incredere in mersul inainte.
    Atunci vor fi si pasii mai clari.
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine
    Time to create page: 0.087 seconds