• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 11-17 mai 2015

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #460

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Orice este posibil :)

Agitatia nu e obligatorie, nici exterioara, nici interioara.
    Apoi, nu asteptati sa va pice fisele :) ele pica pe neasteptate.

Am avut frana de motor saptamana asta, deci poate fi "normala" o liniste, sau o potolire - asa o simt cei care au linistea si in interior. Ceilalti se simt ca tinuti in lanturi. Le-ar rupe.

Ideea de baza ar fi atitudinea potrivita din care rezulta starea si actiunea potrivita.

Eu am avut luni o zi din aia in care as fi rupt lanturile - pana la atelier, cat a fost proba mea.
    De la atelier incolo, cand am fost in "sarcina de rezolvat pentru altii" a disparut starea aceea, am reintrat in liniste. Acum cand am vazut ce ati scris voi am reluat buletinul si am inteles ce am facut. Dar totul s-a derulat astfel, pentru ca nu am ascultat "indemnul" - da, mai fac si eu asta :) azi.

Eu am fost in miscare continua, in mare viteza, neasteptat ... cer iertare ca nu am raspuns imediat la mesaje, recuperez azi.
    Nu suntem pe dinafara, in nici un caz cei care lucreaza cu sine, sub orice forma.
    Cereti raspunsuri si vor veni.

Incheiem acum cel mai "zguduitor" ciclu al fazelor Lunii, din acest an - cred eu.
    Este important sa ne destelenim, repede :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #461

• Christine
    • Christine's Avatar
    Ce dragut :) eu v-am intrebat din gand cum sunteti si cum a fost luni la atelier :)
    Multumim!

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #462

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    In legatura cu Luna Noua...ar fii potrivit sa lansam intentii acum cand fluxul e pe crestere dar asa cum tot vorbim e posibil sa nu prea stim cum arata acel ALTCEVA...eu una pot sa visez doar la starea mea care sa fie de bucurie, implinire..etc..fara sa imi fie clar cadrul de desfasurare.. :blink:

Asta in contextul general al acestor vremuri pe care nu le putem gandi inca...cum ne spui tu Anca ...suna a SF si nici macar nu s- a scris scenariul... :silly:

Ca sa fie totul " clar" mai incepe si retrogradarea lui Mercur a doua zi.. ;)

Ce algoritmi sa pregatim ? ca sa nu intram cu piciorul pe ambreiaj in noul ciclu lunar :)
    Multumim !!!
    The following user(s) said Thank You: adminanca

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #463

• Christine
    • Christine's Avatar
    corina wrote:
    In legatura cu Luna Noua...ar fii potrivit sa lansam intentii acum cand fluxul e pe crestere

pai deci nu acum-chiar acum, cand scrii, ci de luni incolo :)
    dar pana luni, acum e acum, sunt orele/zilele pe care sa le folosim sa facem curatenie, sa facem intai loc liber, energetic, pentru semintele de dupa ziua de luni
    imi place insa ca esti grabita se pare spre starea ta de bucurie la care visezi, ceea ce e excelent :) eu inca ma mai impiedic/destabilizez in a mentine focusul pe starea de bucurie si inca ma mai surprind pe momente, alunecand si in neincredere, nemultumire, suspiciune, judecata sau apasare

dar asa cum tot vorbim e posibil sa nu prea stim cum arata acel ALTCEVA...eu una pot sa visez doar la starea mea care sa fie de bucurie, implinire..etc..fara sa imi fie clar cadrul de desfasurare.. :blink:

Asta in contextul general al acestor vremuri pe care nu le putem gandi inca...cum ne spui tu Anca ...suna a SF si nici macar nu s- a scris scenariul... :silly:

Ca sa fie totul " clar" mai incepe si retrogradarea lui Mercur a doua zi.. ;)

da, Corina, aici si eu am o strangere de inima. ca si cum mi-e si nu stiu cum ce-o sa mai descopar

Ce algoritmi sa pregatim ? ca sa nu intram cu piciorul pe ambreiaj in noul ciclu lunar :)
    Multumim !!!

o sa ne spuna Anca, asteptam buletinul urmator sa-l putem aplica individual

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #464

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Traiesc prezentul si ma bucur de el,dar undeva la nivel mental sunt la mijloc... privesc spre trecut si spre viitor.....simpt o stare de tristete dar si una de bucurie.....de regret dar si de incredere....ma simpt ca si cum as pluti intr-o barca si malurile se vad,deci influenta si tentatia de o lua spre oricare dintre variante....Si chiar persoanele din jurul meu prin ceea ce spun imi dau aceia stare de confuzie...O stare de confuzie dar in acelasi timp dorinta de a allege.....Dar ce e bun pentru mine?de ce sunt in aceasta stare de alegere?de ce fortele sunt egale si trag cu aceiasi putere de mine?
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Christine

11-17 mai 2015 9 years 6 months ago #465

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Da Cristina...si eu ma framant la greu si de - aia m -a apucat nerabdarea ...nu e totul lapte si miere... inca B)
    Realizez ca mintea mea vrea sa fuga sau sa scape mai repede evadand in viitor si facand planuri :blush:

Asteptam cu interes buletinul
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Christine
    Time to create page: 0.094 seconds