• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 4-10 mai 2015

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #446

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Conjunctura astrala de azi Saturn conj Luna aproape Plina si restul de aspecte cu Neptun, Mercur pot fii motivul lipsei de energie fizice ?

Sau emotii de care nu suntem constienti ? Eu lucrez pe sentimentul de vinovatie..care se pare ca e adanc sedimentat..cred ca nici nu ma gandeam...Am avut si eu ieri o experienta simpla cu o greseala pe o hartie care se putea corecta fara probleme..iar emotia care a aparut a fost total disproportionata...Se pare ca am zgandarit balaurul si acum se zbate cu ultimele puteri
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #447

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    mai scrisesem ceva dar nu s a transmis in primul mesaj..foarte tare si nu a inceput retrogradarea

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #448

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #449

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    The following user(s) said Thank You: aky

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #450

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    corina wrote:
    Conjunctura astrala de azi Saturn conj Luna aproape Plina si restul de aspecte cu Neptun, Mercur pot fii motivul lipsei de energie fizice ?

Sau emotii de care nu suntem constienti ? Eu lucrez pe sentimentul de vinovatie..care se pare ca e adanc sedimentat..cred ca nici nu ma gandeam...Am avut si eu ieri o experienta simpla cu o greseala pe o hartie care se putea corecta fara probleme..iar emotia care a aparut a fost total disproportionata...Se pare ca am zgandarit balaurul si acum se zbate cu ultimele puteri

De data asta, exista posibilitatea ca emotiile sa fie mult mai puternice. Sau sa se manifeste neasteptat, tocmai pentru ca erau profunde si de "nerecunoscut" - pana acum.Lipsa de energie trebuie cautata in potrivirea cu harta natala, zic eu. Dar ne mai gandim :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: aky

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #451

• Christine
    • Christine's Avatar
    "Dar daca se potriveste o astfel de intalnire ... stim deja ca suntem pregatiti sa derulam experienta care se naste in fata noastra, in orice moment, de orice tip ar fi ea."

cred ca saptamana asta inteleg ca ideea de mai sus si de fapt starea pe care o descrie ar fi varianta ideala de a fi zi de zi, de a trai, de fapt un mod de viata natural...o combinatie intre "cred, Doamne" si "faca-se voia Ta"...

si am si o intrebare, legata de miscarea lui Mercur. daca dezvolta miscarea aceasta cu dus-intors-revenire, deci noi avem ragazul sa invatam (iar sau in plus fata de cat stiam pana acum) sa lucram la mintea noastra, ce inseamna "nu va luptati" cu situatiile si in situatiile care apar? intreb pentru ca forma de lupta evidenta poate e mai usor de recunoscut, dar sunt si situatii mai ascunse, in care nu ne dam seama ca de fapt asta facem. sa nu suport pe cineva sau ceva e o forma de lupta - am invatat eu aici in grup... ce exemple ar mai fi?
    Time to create page: 0.094 seconds