• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 4-10 mai 2015

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #440

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Va invit sa lucram practic la construirea algoritmilor, dupa cum aveti fiecare subiecte de lucru.
    Si poate facem schimb si de impresii privind rezultatele.
    Spor maxim !
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #441

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Un inceput de luna plina in plin.......taiat deget,destul de rau si de asemenea aminare de intilnire,intilnire in care mi-am pus destul de multe sperante,pe saptamina viitoare.
    Si peste toate acestea visurile mele se pare ca au devenit seriale....sa inteleg ca sunt un receptor important de mesaje in aceasta perioada..
    The following user(s) said Thank You: adminanca

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #442

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Un inceput de luna plina in plin.......taiat deget,destul de rau si de asemenea aminare de intilnire,intilnire in care mi-am pus destul de multe sperante,pe saptamina viitoare.
    Si peste toate acestea visurile mele se pare ca au devenit seriale....sa inteleg ca sunt un receptor important de mesaje in aceasta perioada..

La Luna Plina ... stim deja ca este accentuat potentialul de accident - de orice tip - sigur ca cele mai vizibile sunt cele rutiere si casnice.

La Luna Plina este de evitat sa stabilim intalniri - este o tensiune "in atmosfera" :) in general oamenii sunt mai sensibili, in toate sensurile; ar trebui sa fim foarte stapanai pe noi si constienti de actiunea fluxului energetic, ca sa stabilim o intalnire importanta.
    Dar daca se potriveste o astfel de intalnire ... stim deja ca suntem pregatiti sa derulam experienta care se naste in fata noastra, in orice moment, de orice tip ar fi ea.

Pe blogul Astro Mercur exista o pagina dedicata fazelor Lunii.
    Lucrez la un centralizator de informatii utile, pe care o sa-l actualizez in timp, sa vedem cum ma descurc si cat de repede ajung la o forma potrivita - despre algoritmi si lucrul cu algoritmii astfel incat sa facem o disciplinare utila a mintii, fara sa devenim dependenti :) si voi include si fazele Lunii.

Mihaela, tu esti veterana in grup, esti cu noi de la nasterea grupului - facem acusica un an si jumatate - astfel ca ... stim ca la Luna Plina stam cuminti :)
    Care deget ? care mana ?

PS : saptamana viitoare e mai buna pentru o intalnire :)
    anca
    Last Edit: 9 years 6 months ago by adminanca.
    The following user(s) said Thank You: mihaela

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #443

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Mina e cea dreapta,degetul cel mare.
    Intilnirile au fost aranjate pentru mine,nu am avut nici un cuvint de spus.
    noaptea ce va veni va fi un sfat bun.... :silly:
    Multumesc pentru incurajare

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #444

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Mina e cea dreapta,degetul cel mare.
    Intilnirile au fost aranjate pentru mine,nu am avut nici un cuvint de spus.
    noaptea ce va veni va fi un sfat bun.... :silly:
    Multumesc pentru incurajare

Este vorba si despre faptul ca Mercur a intrat in "umbra" - zona pe care va retrograda.
    Iar zona mainilor (palmelor) este sub influenta Mercur si tine de "manualitate" - a face, diverse, de la tot ce facem cu mainile, manual, pana la "a gestiona" o situatie, a potrivi tu lucrurile.
    Apoi, din ce tin eu minte, acest deget reprezinta personalitatea omului (ego) ... dar e de verificat, gasim o schema cu palma.

Deci vezi tu ce anume ai de "manuit altfel".
    Constat ca umbra lui Mercur actioneaza foarte tare, din prima zi.
    Eu am gresit niste materiale de tiparit, din graba si neatentie, si le-am tiparit asa, gresite, le-am dat spre distribuire si, apoi le-am recuperat sa le corectez. Azi, in doua ore :) plus doua ore plimbarea prin oras, la tiparire si transmitere. Sigur ca eu aveam azi si o cuadratura Lilith cu Marte natal, fara de care era posibil sa fiu mai putin nerabdatoare, adica actionam cu viteza mai mica si poate as fi observat.

Deci, eu zic sa fim atenti la ce semnale primim, ca totul se misca pe viteza maxima.
    anca
    The following user(s) said Thank You: mihaela, corina

4-10 mai 2015 9 years 6 months ago #445

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Va aduc aici un mesaj postat in clubul de astrologie de pe facebook, poate va este de folos :

Incepand de astazi planeta Mercur a intrat in perioada de “umbra” – zona de pe cercul zodiacal pe care va efectua miscarea de mers aparent retrograd intre 19 mai si 12 iunie. Acest tip de influenta astrala poate aduce disfunctionalitati in comunicare, incurcaturi in trafic, eventual in operatiunile comerciale. Rostul acestora este insa, sa exersam observarea si focalizarea si, sa ne perfectionam, antrenandu-ne.

Este important sa fim atenti la gandurile care trec in mare viteza.
    Acestea ne pot orienta atentia asupra “greselii” pe care suntem in curs sa o facem.
    Mai ales ca Mercur construieste cuadratura cu Neptun, saptamana aceasta si, o va construi din nou in perioada de retrogradare si apoi dupa reluarea mersului direct.
    Sigur ca gradul de dificultate depinde, pentru fiecare si de aspectele cu harta natala proprie.
    Dar, eu am constatat ca influentele deja lucreaza foarte intens si foarte rapid.

Exemplul personal :) : am gresit din neatentie si graba (care nu ma caracterizeaza in mod normal), niste materiale pe care le-am dus la tiparit, pentru distribuire. Apoi am descoperit o greseala, si pana le-am recuperat am mai descoperit una si, pana la urma refac 90% din tiparitura – noroc ca n-a fost prea mult :) … financiar paguba e foarte mica, dar am cheltuit vreo patru ore :)
    Acest tip de influenta ne si ajuta sa intelegem mai bine, eventual mai profund dar si mai repede, lucruri care ar fi fost potrivit sa fie deja intelese si noi le-am lasat intr-o asteptare prelungita.
    Acum, m-am uitat altfel la toata situatia si imi dau seama ca, dupa chestia asta, am devenit prezenta in fluxul de retrogradare al planetei Mercur. Sigur ca stiam si am luat in calcul influenta, am pus-o si intr-o schema si am inteles niste lucruri, am scris, am vorbit cu cine am avut de vorbit, dar, iesisem din “curgere” … astfel ca, acum am inteles si de ce am amanat sa refac imediat materialele … tocmai ca sa reintru in curgere, prin intelegerea situatiei si a mesajului.
    Va invit sa evaluati aceste experiente, daca va intalniti cu ele si, sa nu va luptati cu ele, pana la jumatatea lui iunie.
    anca
    The following user(s) said Thank You: aky, mihaela, corina
    Time to create page: 0.094 seconds