• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 13-19 aprilie 2015

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #426

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Hristos a inviat !

Poftiti va rog :)
    Puteti lasa aici intrebarile pentru intalnirea on-line de miercuri.
    Sarbatori frumoase in continuare!
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #427

• MariaAstro
    • MariaAstro's Avatar
    • User is blocked
    • Thank you received: 3
    Adevarat a inviat !

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #428

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    Adevàrat a inviat! Desi nu cred ca pot sa particip la intalnirea online, am niste nelamuriri.
    Chiar ma simt ca intr-un hiatus, ba chiar, intuitiv, de cateva zile nici nu am mai practicat/gandit vreun algoritm. Cand citesc buletinele astea, cel putin ultimele 2-3,am senzatia ca trec pe langa ceva important, fara sa vad unde ma incadrez si eu. Pare ca pentru mine nu se intampla nimic important. Teoretic stiu ca gresesc, dar practica ma umple de inddoieli. Of....
    Last Edit: 9 years 7 months ago by Diana.
    The following user(s) said Thank You: adminanca

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #429

• Christine
    • Christine's Avatar
    Diana Bucur wrote:
    Adevàrat a inviat! Desi nu cred ca pot sa particip la intalnirea online, am niste nelamuriri.
    Chiar ma simt ca intr-un hiatus, ba chiar, intuitiv, de cateva zile nici nu am mai practicat/gandit vreun algoritm. Cand citesc buletinele astea, cel putin ultimele 2-3,am senzatia ca trec pe langa ceva important, fara sa vad unde ma incadrez si eu. Pare ca pentru mine nu se intampla nimic important. Teoretic stiu ca gresesc, dar practica ma umple de inddoieli. Of....

Diana,
    si eu am aceeasi "senzatie"...dar stiu ca nu e o senzatie si stiu ca nu gresesc. nici teoretic, nici practic. da,(si)pentru mine acum e un mare...nimic. si imi dau seama ca am mai trecut prin asta, acum vreo 10 ani...
    gandeste-te la o alta perioada din viata in care ti s-a parut ca, la fel, nu se intampla nimic, o usa se inchisese si nici alta nu parea a se deschide. si cum ti-a fost / ce ai facut atunci
    eu, starea de nimic de altadata, acum imi dau seama ca a fost ca un fel de trecere... un timp care mi-a solicitat si eforturi foarte mari s-o depasesc (pentru mine nimicul, golul sau statul degeaba e foarte obositor), dar si oportunitati care au aparut din acel nimic care parea ca nu se mai umple...
    evident, avand memoria acelei perioade si a senzatiei de nasol in care nu se intampla nimic, eu am cautat in ultimele luni de zile, inconstient, s-o evit sau sa fac direct trecerea de la ceva la altceva. se pare ca nu se poate, ca a fost nevoie intai sa golesc, sa las la odihnit fondul si cumva (fara sa am absolut nici un argument logic sau vreo garantie) am nadejdea ca apoi o idee noua se va naste, o persoana noua va aparea, o circumstanta noua va declansa si demara o noua directie
    nu mi-e nici mie confortabil absolut deloc, dar pricep cumva ca ceva nou si bun si frumos se poate naste doar pe curat, in pamant afanat si nu printre resturile de buruieni ramase din experientele anterioare.
    cum? acum habar n-am :)

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #430

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Diana Bucur wrote:

Mie mi-a intrat acest mesaj in casuta postala doar cu formula de salut :) .. abia acum am vazut si restul mesajului.
    Dupa cum spuneam miercuri, urmeaza o perioada de acomodare. Vom percepe mai clar si vom vedea cum se organizeaza lucrurile. Eu pot sa spun ca dincolo de senzatia de "hiatus" este o adevarat lupta :) ... asa cum legendele au samburele lor de adevar (daca acceptam asta) eu am senzatia ca suntem in perioada pe care o vom descrie intr-un mod pe care nu-l putem defini acum (metaforic similar legendelor). Ramane de vazut cat de repede se va "intampla" asta.
    Eu cred ca este important sa nu ne pierdem increderea.
    Si pentru asta de regula nu exista argumente.
    Exista sau nu exista imboldul interior care imi transmite increderea.
    Si este foarte important cum alegem cuvintele, sa exprimam clar si ce simtim si ce vrem.
    Sa nu folosim expresii - automatisme - de genul "nu stiu", nu vad, nu simt, habar n-am si similare :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, corina, Diana

13-19 aprilie 2015 9 years 7 months ago #431

• Christine
    • Christine's Avatar
    se pare ca (iar?) nu m-am facut bine-inteleasa...

"Vom percepe mai clar si vom vedea cum se organizeaza lucrurile", (...), "Ramane de vazut cat de repede se va "intampla" asta", (...) - la asta m-am referit si eu cand am spus "acum habar n-am", la CUM :)
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.132 seconds