• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 30 martie-5 aprilie 2015

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #409

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #411

• Christine
    • Christine's Avatar
    si pana sambata ne uitam la perioada din preajma datei de 21 sept 2014
    ce-am inteles atunci ca avem de facut, acum chiar "facem"
    altfel decat pana inainte de 21 sept 2014
    cu tot curajul

(astrologic, eu ma uit la Balanta, dar si la axa, cu tot cu Berbec. si la case.
    dar e si mai simplu zic eu acum, mai ales pt cine nu stie astro, dar isi aduce aminte perioada aceea sau si-a notat. se poate cu atentie observa in ce avem senzatia ca "nu mai merge ca inainte". si tot ce s-a derulat de atunci pana acum, ca evenimente si stari, ne-a antrenat si conduce la concluzia "de-acum inainte, altfel")

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #412

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    de o perioada am sensatia ca lucrurile ce mi se intimpla le-am ”vizionat” in unele visuri sau si mai interesant ca am fost in unele locuri sau situatii in care sunt.....E doar imaginatia mea sau ceva se incearca sa mi se spuna de acolo de Sus.....sau poate mai rau e doar mintea mea o ia putin pe aratura...

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #413

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Poate fi vorba despre conjunctia Soare - Nod Sud, despre care am vorbit si urmeaza sa va scriu celor care ati cerut asta.
    Dar este vorba si despre intreaga aceasta perioada dintre eclipse, cu care am inceput sa lucram mai inainte, noi am simtit tot felul de stari, am primit indrumare, ne-au aparut situatii, oameni, ganduri, cu care am lucrat deja, in sensul de a ne mai lamuri interior si de a alege cum ne implicam in continuare.
    Absorbim foarte multa informatie si nu numai in mod constient.
    Toate acestea ar avea si rolul de a ne ajuta sa "percepem" si sa ne lamurim, pentru a ne stabiliza in ceea ce dorim de fapt, potrivindu-ne astfel in flux.

mihaela wrote:
    de o perioada am sensatia ca lucrurile ce mi se intimpla le-am ”vizionat” in unele visuri sau si mai interesant ca am fost in unele locuri sau situatii in care sunt.....E doar imaginatia mea sau ceva se incearca sa mi se spuna de acolo de Sus.....sau poate mai rau e doar mintea mea o ia putin pe aratura...
    anca
    The following user(s) said Thank You: mihaela

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #414

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    si pana sambata ne uitam la perioada din preajma datei de 21 sept 2014
    ce-am inteles atunci ca avem de facut, acum chiar "facem"
    altfel decat pana inainte de 21 sept 2014
    cu tot curajul

(astrologic, eu ma uit la Balanta, dar si la axa, cu tot cu Berbec. si la case.
    dar e si mai simplu zic eu acum, mai ales pt cine nu stie astro, dar isi aduce aminte perioada aceea sau si-a notat. se poate cu atentie observa in ce avem senzatia ca "nu mai merge ca inainte". si tot ce s-a derulat de atunci pana acum, ca evenimente si stari, ne-a antrenat si conduce la concluzia "de-acum inainte, altfel")

Luni 30 martie : Venus din Taur trigon Pluton din Capricorn - si asta chiar ne ajuta sa preluam mesajele si indrumarea care curge prin colaborarea Soare-NS ... ajuta la stabilizare, la remontare, regrupare interioara prin accentuarea motivatiei ... priviti nivelul urmator al influentelor planetei Venus, starea, care se construieste si pe sentiment-afectivitate dar nu numai :)
    Marti 31 martie : Mercur intra in Berbec, Marte intra in Taur, Soare conjunctie Nod Sud - in ideea ca urmeaza si Mercur, la sfarsitul saptamanii si, prin urmare si conjunctie Soare-Mercur.
    Joi 2 aprilie : Soare din Berbec trigon Jupiter (retrograd) din Leu; Mercur din Berbec trigon Saturn (retrograd) din Sagetator.
    Sambata: Luna conjunctie Nod Nord si apoi Luna Plina in Balanta.
    Duminica 5 aprilie : Soare cuadratura Pluton (Capricorn), Mercur conjunctie Nod Sud (Berbec).
    In continuare Luni 6 aprilie Soare conjunctie Uranus si Mercur trigon Jupiter din Leu care trece de la mersul aparent retrograd la mersul direct.

Eu las influenta semnului zodiacal putin in urma, in umbra.
    Nu inseamna ca nu o iau in calcul.
    Dar este important sa intelegem cum lucreaza energia de baza in anumite aspecte astrale.
    Apoi, nuantele date se semn (prin caracteristici si "putere") pot fi prelucrate - si acesta este si scopul de fapt. Putem face asta mult mai usor daca focalizarea merge pe colaborarea de baza care ne da directia, dupa care, pe directie fiind ne putem adapta la ce si cu ce avem de lucru.

Ma uit la Balanta pentru directie ... o data si din cand in cand :)
    Actiunea este in Berbec, transformarea este in Berbec si, in masura in care sunt flexibil si folosesc ce se produce pe aceasta zona, ma voi aseza mai bine pe directia pe care o sa o simt din ce in ce mai clar.

Acum insa, din pdv-ul meu, directia arata catre mine (catre noi).
    Eu intre ceilalti. Dar e vorba de "mine".
    Transformarea este majora, de nivelul unui salt - eu nu vreau sa folosesc cuvinte mari, ca sa nu trecem pe langa ele :)
    La fel ca in orice criza - daca o privesti ca pe o criza, te poti panica, sau cel putin ai emotii.
    Daca privesti un salt in constiinta ca pe lucrul normal de facut acum, atunci chiar faci ce ai de facut, pur si simplu. Abia dupa ce aterizezi iti dai seama ce ai facut si ce bine iti este :)
    Mai vorbim, revin azi cu punctele de vedere personale - ieri am fost si eu invatacel, toata ziua, azi revin in program normal.
    Spor maxim !
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, mihaela, corina

30 martie-5 aprilie 2015 9 years 7 months ago #415

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Indiferent de tipul de experienta la care lucrati si indiferent de domeniul de viata in care derulati experienta, clarificati-va identitatea.
    Cine sunt eu ?
    Cine sunt eu in aceasta experienta?
    Cine sunt eu in aceasta relatie ?
    Sunt eu, sunt cine stiu eu ca sunt sau, folosesc o interfata.
    N-am spus masca, pentru ca s-a vorbit deja mult despre masti si instinctiv s-ar putea sa respingem ideea.
    Si nu sunt doar variantele in care ma ascund, (sau manipulez, sau ce idei mai aveti in sensul acesta).
    Poate fi si varianta in care rulez un program in mod nepotrivit fara sa stiu ca asta fac.

Mai vorbim pana diseara :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, mihaela, corina
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.094 seconds