corina wrote:
Aha ! cred ca am depistat un program din asta .. ieri pe conjunctia Soare-NS
Se pare ca exista in mine pe undeva in adancimi un program/virus de vinovatie....si probabil imi atrageam situatii in care sa ma tot simt asa,sau mai degraba exageram cu culpabilizarea fara sa stiu .
Si nu eram constienta de asta la suprafata ...dar ieri un incident banal mi-a provocat o emotie disproportionata...
Si ce bine reuseam sa disimulez si sa ma simt grozava si neinfricata la suprafata
Ma intreb care o fi procedura de dezinstalare ..de end program
Pai ... urmeaza conjunctie Soare-Uranus pe 6 aprilie, luni.
Deja lucreaza, se "intampla" simultan :
Fara aspecte astro, ca sa fie pe intelesul tuturor : tot procesul de schimbare pe care l-am trait in ultimii ani a avut rolul de a ne redescoperi identitatea, de fapt s-a bazat pe efortul nostru de a redeveni cine suntem, ca sa vorbim asa frumos
practic era musai sa descoperim ce vrem de fapt si incotro vrem sa mergem.
Dar acest exercitiu s-a derulat mult mai profund decat ne putem noi imagina, teoretic.
Si in fiecare an, am trait aceasta "reinnoire" la si dupa echinoctiu, (de cand Uranus este in Berbec, prin conjunctia Soare-Uranus).
Anul acesta efortul personal este mai presant (pentru ca tocmai s-a incheiat pasajul cuadraturii Uranus-Pluton). Facem acum efortul necesar pentru un examen de final de etapa. Si avem parte de colaborarea Soare-Nod Sud, dar sa nu uitam ca peste cercul zodiacal este Nodul Nord.
Deci, daca ne uitam consturctiv la aceasta colaborare si daca o abordam din pdv-ul evolutiei personale, atunci un astfel de moment ne aduce in planul constient informatia necesara pentru a face efortul de transformare si de asumare a sarcinii de indeplinit (Nod Nord).
Primul nivel de interpretare ne arata ca intalnim situatii care ne constrang, prin care trebuie sa trecem si sa platim, sa ne luptam si etc, se mai foloseste ideea de a intalni karma ...
Da, teoretic cam asa suna.
dar daca ne punem problema folosirii influentelor, atunci, folosim situatia, experienta, persoanele cu tot ce aduc ele, ca sa pricepem, ca sa vedem ce este de facut.
Exact cum a descris Corina.
Este important sa observam starea si sa o transformam, in mod "normal" prin intelegerea fenomenului, momentului, prin intelegerea potrivirii situatiei si prin potrivirea noastra in situatie.
Totul se amplifica pana la Luna Plina.
Simultan, pe masura ce observam, acceptam experientele si lucram constructiv cu ele, se realizeaza transformarea si "reinnoirea", devenirea - cum spuneam in buletin.
Anul acesta si efortul precum si rezultatul sunt mult mai vizibile, cu impact,cu intensitate mai mare - pentru ca intra in schema axa nodurilor si deci, avem o pereche de eclipse.
Prin urmare, chiar acum dezinstalam tot ce a iesit din termenul de valabilitate
Doar constientizand, prin sinceritatea observarii si prin fermitatea intentiilor.
Mai vorbim