• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 5 - 10 ianuarie 2015

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #346

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #347

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    La multi si cat mai buni ani !!!

Pe la noi lucrurile sunt asezate...intamplari ,comportamente ,sanatate,drumuri pe vreme rea...
    Vremurile si oamenii parca s-au mai imblanzit sau asa ii vad eu :-)).

Interesant ca in decembrie au aparut in jurul meu intamplari similare celor din aprilie , cand a fost episodul 5 al cuadraturii Pluton -Uranus doar ca tonalitatea a fost mult mai blanda .Daca in aprilie in jurul meu oamenii se desparteau cu nervi, chin si scandal ... acum alte situatii in care apropiatii mei ieseau din relatii cu tristete dar fara sa arunce intreaga vina pe celalalt partener.

Dar...ce ma framanta...se pare ca Pluton asta vrea sa scoata si din cele mai intunecoase cotloane pentru ca in toata atmosfera asta "diafana " :) ma trezesc uneori cu niste ganduri in capul meu de care nu sunt mandra. :(

Unele le pot atribui orgoliului , le observ , ma dojenesc si merg mai departe...

Altele , foarte urate ,semn al deziluziei , zic eu...chiar ma ingrijoreaza...Rational as zice ca situatia respectiva (cu care nici nu ma mai intalnesc in viata de zi cu zi ) este asezata , adica nu este pentru mine acum sau poate ca deloc ...mi se va arata calea la momentul potrivit.
    Si atunci de unde/de ce tasnesc aceste ganduri negre...? clar nu sunt de la Sursa si as zice ca logica mea nu poate sa nasca asa scenarii urate..
    Foarte ciudat ... pe astea cum le transformam ?
    The following user(s) said Thank You: adminanca

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #348

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    corina wrote:
    La multi si cat mai buni ani !!!

Pe la noi lucrurile sunt asezate...intamplari ,comportamente ,sanatate,drumuri pe vreme rea...
    Vremurile si oamenii parca s-au mai imblanzit sau asa ii vad eu :-)).

Interesant ca in decembrie au aparut in jurul meu intamplari similare celor din aprilie , cand a fost episodul 5 al cuadraturii Pluton -Uranus doar ca tonalitatea a fost mult mai blanda .Daca in aprilie in jurul meu oamenii se desparteau cu nervi, chin si scandal ... acum alte situatii in care apropiatii mei ieseau din relatii cu tristete dar fara sa arunce intreaga vina pe celalalt partener.

Dar...ce ma framanta...se pare ca Pluton asta vrea sa scoata si din cele mai intunecoase cotloane pentru ca in toata atmosfera asta "diafana " :) ma trezesc uneori cu niste ganduri in capul meu de care nu sunt mandra. :(

Unele le pot atribui orgoliului , le observ , ma dojenesc si merg mai departe...

Nu te mai dojeni.
    Doar uita-te la ele, asa cum te uiti la orice altceva ce vrei sa descifrezi.
    Stiind ca prinzi semnificatia si sursa.

Altele , foarte urate ,semn al deziluziei , zic eu...chiar ma ingrijoreaza...Rational as zice ca situatia respectiva (cu care nici nu ma mai intalnesc in viata de zi cu zi ) este asezata , adica nu este pentru mine acum sau poate ca deloc ...mi se va arata calea la momentul potrivit.
    Si atunci de unde/de ce tasnesc aceste ganduri negre...? clar nu sunt de la Sursa si as zice ca logica mea nu poate sa nasca asa scenarii urate..
    Foarte ciudat ... pe astea cum le transformam ?

Este important sa intelegem ca pe masura ce ne dezvoltam capacitatea de a percepe planurile subtile (deci si intuitia) incepem sa prindem influentele planurilor colective - planul mental colectiv si planul emotional - afectiv colectiv.
    Uneori ne viziteaza ganduri care nu sunt ale noastre.
    Dar ceva le aduce.
    Alte ganduri - ale noastre - care sunt pe aceesi vibratie, ca nivel, dar care poate ca sunt in legatura cu alte subiecte. Sau poate doar starea interioara, fara sa o ajutam si cu gandurile nepotrivite, isi coboara vibratia.
    Uneori, lucruri nerezolvate din noi, dar foarte bine ascunse, atrag astfel de influente si genereaza direct stari (fara sa mai gandim prea mult :) ) emotionale, gen teama, sau saturatie fata de o situatie, fata de o stare generala pe care o simtim.
    In mod similar percepem si emotiile de vibratie inalta - de exemplu atunci cand simtim bucurie, fara sa stim de ce ... sper ca ati trait starea aceasta macar o data :))

Deci, ar fi potrivit sa facem ordine imediat, cand avem astfel de ganduri.

"eliberez tot ce nu-mi apartine; primesc doar ceea ce este pentru mine"

Si stiu ca se face spatiu liber pentru tot ce-mi trebuie mie, acum.
    Apoi, dupa ce ne reechilibram, putem incerca sa cerem indrumare si raspunsuri - de ce am atras, cu ce am atras - cu mentiunea ca cer toate acestea : "daca pot primi si prelucra informatiile constructiv"

Cam asta simt eu sa spun acum aici.
    Mai vedem, dupa cum procesam informatia, daca ne mai trebuie si altceva :)

Completare :
    Deziluzia ... e cea mai frecventa stare cu care ne intalnim.
    Eu personal, chiar daca am inteles si mecanismul si cauza si sursa, tot o traiesc uneori.
    Sa nu ne mai judecam.
    Si, nu mai facem comparatii.
    Nici cu alt om si nici cu realizarile lui.
    Nici cu ce as fi putut avea.
    Ma uit doar la ce am eu de facut si la ce as fi putu sa fac eu in anumite momente - asta nu ca sa ma judec ci ca sa inteleg cum poate fi folosit potentialul (ocazia, instrumentul).
    anca
    Last Edit: 9 years 10 months ago by adminanca.
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #349

• Christine
    • Christine's Avatar
    ne bucuram ca v-ati intregit echipa si cu un omulet de...zapada :)
    privindu-l, m-am gandit la constructii
    uneori construim, de dragul si in bucuria actiunii, desi suntem constienti ca ritmurile naturale ne vor topi opera - deci cu bucuria creativitatii
    alteori, construim cu seriozitate, din hotararea de a ridica un edificiu solid - deci cu asumarea durabilitatii

mie mi-ar placea sa gasesc mecanismul de incrucisare
    adica sa construiesc lucruri serioase cu joc si bucurie si jucarii cu seriozitate
    deci...imi propun sa invat ;)

multumim si pentru buletin si pentru reamintirea mecanismului transformarii (starii) proprii
    pentru mine, Luna aceasta Plina e deosebit de "interesanta" pe harta, daaar...nici macar nu incerc s-o descalcesc "(astro)logic".

eu va doresc o saptamana senina!

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #350

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    ne bucuram ca v-ati intregit echipa si cu un omulet de...zapada :)
    privindu-l, m-am gandit la constructii
    uneori construim, de dragul si in bucuria actiunii, desi suntem constienti ca ritmurile naturale ne vor topi opera - deci cu bucuria creativitatii
    alteori, construim cu seriozitate, din hotararea de a ridica un edificiu solid - deci cu asumarea durabilitatii

mie mi-ar placea sa gasesc mecanismul de incrucisare
    adica sa construiesc lucruri serioase cu joc si bucurie si jucarii cu seriozitate
    deci...imi propun sa invat ;)

Mie mi se pare important sa inteleg "nevoile" omuletului care sunt acum.
    Sa le accept. Abia dupa acceptarea aceasta iesim din starea de "control".
    Si iesind din starea de control simtim bucuria.
    Nevoia de control exagereaza responsabilitatea si nu ne lasa sa ne bucuram.
    Eu am conjunctie Saturn - Ascendent in Capricorn ... am fost si inca mai ajung in zona aceeea in care ideea de responsabilitate ne pacaleste si ... preluam controlul, incurcand curgerea fluxului.
    Daca exersam iesirea din control, recunoscand nevoile (nu bodoganindu-le) atunci ajungem mai usor la bucuria creatiei. Insa nu inseamna ca vom ramane asa, in bucurie permanenta. Practic se poate, dar mintea noastra recupereaza, partial, terenul pierdut, si reluam experienta. Important este sa reusim macar o data, constient, ca sa observam fazele si rezultatele in constructie..

multumim si pentru buletin si pentru reamintirea mecanismului transformarii (starii) proprii
    pentru mine, Luna aceasta Plina e deosebit de "interesanta" pe harta, daaar...nici macar nu incerc s-o descalcesc "(astro)logic".

Eu cred ca pe tine Luna Plina te ajuta exact in exercitiul de mai sus, ... si te poti arata lumii asa cum esti de fapt ... dar pentru asta trebuie sa te desprinzi de cine crezi tu ca esti ...

Vezi ce spune Astro Mercur ( acum mi-am dat seama ca aceste cuvinte sunt acolo :) ) :
    "Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost." :)

eu va doresc o saptamana senina!

Faza aceasta de Luna Plina ne aduce o inclestare interioara pe care o vom scoate in relatia cu ceilalti - pe moment, e mai comod sa strigi alaturi decat sa te pliezi pe mesajul sufletului tau, dar pe termen lung, vom obosi sa tot aruncam alaturi, pentru ca sursa din care scoate ceea ce aruncam nu se epuizeaza, dimpotriva, se aglomereaza :)

Din acest motiv v-am indrumat (fara prea multe explicatii) sa faceti transformarea ... asta insemnand sa va focalizati asupra voastra si nu in exterior.
    Eu sunt un om "practic" ... si am simtit importanta momentului, astfel ca am iesit din teorie si v-am indemnat sa lucrati. Perioada este foarte intensa, pana la echinoctiul de primavara. Si este important sa lucram ... vom intelege cumva, in fata rezultatelor ... dar daca nu lucram, este posibil sa ajungem sa intelegem fara sa avem la ce rezultate sa privim.

Astazi avem Luna cuadratura Uranus (si opozitie Pluton), dar miercuri vom avea Luna trigon Uranus - pe prima jumatate a ciclului Luna-Uranus - deci foarte constructiv ...
    Joi avem Luna conj Jupiter Retrograd - deci inceput de ciclu Luna_Jupiter
    Vineri avem Luna opozitie Neptun - jumatatea ciclului Luna_neptun
    sambata avem Luna trigon Pluton (pe a doua jumatate a ciclului Luna-Pluton) simultan cu Luna trogon Soare (pe faza de descrestere).

Din pdv-ul meu suntem intr-o energie care "misca" tot ce prinde in flux.
    Dar totul incepe cu Luna Plina, cu Soarele conjunct cu Pluton ...
    Este important sa facem transformarea personala, si apoi totul curge, chiar pur si simplu ... pentru ca odata armonizati cu Planul Divin, practic intram in fluxul sincronicitatilor.

Spor maxim !
    Voi face o completare la buletin pentru ca nu cred ca ajunge toata lumea aici pe Forum.
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, alia, corina, Diana

5 - 10 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #351

• Christine
    • Christine's Avatar
    incerc sa raspund asa, fara sa mai citez, pentru ca ma incurc in quote-uri :)

"Mie mi se pare important sa inteleg "nevoile" omuletului care sunt acum."

privind omuletul de zapada, eu am realizat cum il manifest/integrez eu pe Saturn natal de pe axa creativitatii in mod automat, inconstient si cum cred eu ca as putea sa ma dezinhib din seriozitatea cu care uneori merg pana spre a fi/parea mohorata. foarte frumos, copilul meu inca poate fi un exemplu de la care sa invat atitudinea :)

"Eu cred ca pe tine Luna Plina te ajuta exact in exercitiul de mai sus, ... si te poti arata lumii asa cum esti de fapt ... dar pentru asta trebuie sa te desprinzi de cine crezi tu ca esti ..."

eu cred ca Luna asta Plina imi aduce mai degraba niste raspunsuri cu privire la ce am facut incepand cu Luna Noua din 27 iunie. Unii imi spun "te-ai schimbat", altii nu-mi spun nimic pentru ca deja s-au (auto)eliminat :)
    recunosc ca nu mi-am dat seama pe parcurs de fapt ce fac, dar un moment important a fost mijlocul ciclului lunar dupa Luna Noua din iunie, atunci cand Marte a fost conjunct cu Nodul Nord in tranzit si in faza de conjunctie aplicanta cu Pluto natal din C1. era clar ca "devin" :) asa ca m-am straduit si eu sa fac ce-ati spus: "lasa-te in flux" :)

Vezi ce spune Astro Mercur ( acum mi-am dat seama ca aceste cuvinte sunt acolo :) ) :
    "Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost." :)

va impartasesc si dvs. un secret si asa vor intelege si altii ce inseamna o sincronicitate:
    aceasta fraza de pe blog m-a convins pe mine sa va sun prima data!
    deci...eu am STIUT de atunci ;) (chiar daca n-am inteles)

multumim pentru ganduri, pentru aspectele saptamanii si...asteptam completarea la buletin :)
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.096 seconds