La multi si cat mai buni ani !!!
Pe la noi lucrurile sunt asezate...intamplari ,comportamente ,sanatate,drumuri pe vreme rea...
Vremurile si oamenii parca s-au mai imblanzit sau asa ii vad eu
).
Interesant ca in decembrie au aparut in jurul meu intamplari similare celor din aprilie , cand a fost episodul 5 al cuadraturii Pluton -Uranus doar ca tonalitatea a fost mult mai blanda .Daca in aprilie in jurul meu oamenii se desparteau cu nervi, chin si scandal ... acum alte situatii in care apropiatii mei ieseau din relatii cu tristete dar fara sa arunce intreaga vina pe celalalt partener.
Dar...ce ma framanta...se pare ca Pluton asta vrea sa scoata si din cele mai intunecoase cotloane pentru ca in toata atmosfera asta "diafana "
ma trezesc uneori cu niste ganduri in capul meu de care nu sunt mandra.
Unele le pot atribui orgoliului , le observ , ma dojenesc si merg mai departe...
Altele , foarte urate ,semn al deziluziei , zic eu...chiar ma ingrijoreaza...Rational as zice ca situatia respectiva (cu care nici nu ma mai intalnesc in viata de zi cu zi ) este asezata , adica nu este pentru mine acum sau poate ca deloc ...mi se va arata calea la momentul potrivit.
Si atunci de unde/de ce tasnesc aceste ganduri negre...? clar nu sunt de la Sursa si as zice ca logica mea nu poate sa nasca asa scenarii urate..
Foarte ciudat ... pe astea cum le transformam ?