Ceea ce experimentez eu zilele astea este ca atrag oameni care imi dezvaluie frici de-ale lor ascunse: grija banilor, teama ca va fi parasita de sot, frica de moarte ( la o copila de 18 ani !!!) , de dezacordul oamenilor, nesiguranta in legatura cu iubitul ..
Ma intreb daca e ceva legat de revolutia chironiana sau misiunea mea din nodul nord sau oi avea eu fricile astea si nu le constientizez ???
poate cate un strop din toate
Eu zic ca am depasit temerile astea si din perspectiva mea par fara sens ..am incercat sa-i fac si pe ei sa inteleaga cu mare consum de energie si cam fara succes, se pare..
Temerile exista pe mai multe straturi.
Accepta ideea ca poate mai exista un strat bine camuflat si mai constientizeaza ceva.
Apoi, este foarte important sa acceptam limitele celorlalti.
daca eu explic un lucru foarte bine - zic eu - este foarte posibil ca cineva sa nu inteleaga totusi, din mai multe motive, unul fiind acesta de a-mi oferi ocazia sa-i inteleg limitele.
Informatia ramane si va fi folosita cand omul va fi pregatit sa o foloseasca in aceasta forma
E posibil sa nu fii folosit tonul care trebuie..planete si Lilith in Capricorn tranzitate de Pluton
Poate asta sa fie incercarea mea ? cu toate eforturile pe care eu zic ca le-am facut mi-am auzit ca sunt rece, distanta si preocupata doar de mine (Lilith)
Asa ca cer putere si indrumare sa mentin balanta in echilibru si va fii bine !
Planetele tale din Capricorn iti dau detasarea, perceputa ca "raceala", dar tranzitate de Pluton s-ar putea sa creasca foarte mult implicarea personala in ceea ce consideri tu ca "trebuie" sa faci. Te-ai gandit bine si daca prinzi ideea cu acceptarea limitelor, fara sa judeci limitele sau pe cei care se incadreaza in ele, vei iesi din "raceala", adica starea ta nu va mai fi perceputa astfel.