• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 13-19 octombrie 2014

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #275

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    corina wrote:
    Ceea ce experimentez eu zilele astea este ca atrag oameni care imi dezvaluie frici de-ale lor ascunse: grija banilor, teama ca va fi parasita de sot, frica de moarte ( la o copila de 18 ani !!!) , de dezacordul oamenilor, nesiguranta in legatura cu iubitul ..
    Ma intreb daca e ceva legat de revolutia chironiana sau misiunea mea din nodul nord sau oi avea eu fricile astea si nu le constientizez ???

poate cate un strop din toate :)

Eu zic ca am depasit temerile astea si din perspectiva mea par fara sens ..am incercat sa-i fac si pe ei sa inteleaga cu mare consum de energie si cam fara succes, se pare..

Temerile exista pe mai multe straturi.
    Accepta ideea ca poate mai exista un strat bine camuflat si mai constientizeaza ceva.
    Apoi, este foarte important sa acceptam limitele celorlalti.
    daca eu explic un lucru foarte bine - zic eu - este foarte posibil ca cineva sa nu inteleaga totusi, din mai multe motive, unul fiind acesta de a-mi oferi ocazia sa-i inteleg limitele.

Informatia ramane si va fi folosita cand omul va fi pregatit sa o foloseasca in aceasta forma

E posibil sa nu fii folosit tonul care trebuie..planete si Lilith in Capricorn tranzitate de Pluton
    Poate asta sa fie incercarea mea ? cu toate eforturile pe care eu zic ca le-am facut mi-am auzit ca sunt rece, distanta si preocupata doar de mine (Lilith)
    Asa ca cer putere si indrumare sa mentin balanta in echilibru si va fii bine !
    :)

Planetele tale din Capricorn iti dau detasarea, perceputa ca "raceala", dar tranzitate de Pluton s-ar putea sa creasca foarte mult implicarea personala in ceea ce consideri tu ca "trebuie" sa faci. Te-ai gandit bine si daca prinzi ideea cu acceptarea limitelor, fara sa judeci limitele sau pe cei care se incadreaza in ele, vei iesi din "raceala", adica starea ta nu va mai fi perceputa astfel.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #276

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    un punct de vedere pentru Corina...

atunci cand ii ajuti pe altii si ajutorul tau este necesar (vazut necesar in "economia universala"), nu simti ca faci efort si nicidecum nu te simti dupa aceea "secatuita". astfel ca eu zic ca tocmai atata aglomeratie de cereri sa fie ajutati sau inclinatia ta de a te lasa tentata/pacalita sa le sari in ajutor (mai ales fara sa ti se ceara in mod vadit) poate fi tocmai directia in care tu ai putea sa pierzi din puterea ta interioara. ca o bresa de "scurgere".

asta nu inseamna sa devii insensibila, dar (am mai discutat noi aici despre asta) sa-ti definesti notiunea si actiunile de "ajutor sanatos" asa incat ajutand pe altii sa-ti fii si tie sustinere :)
    eu zic ca pot fi lectii/ipostaze care te ajuta sa-ti dai seama unde te risipesti si unde cu adevarat este nevoie de tine. si sunt binevenite, pentru ca altfel nu ne-am da seama :))

Exersand perceptia influentelor astrale (energetice) - si orice forma de lucru energetic,- ajungem sa "simtim" daca este sau nu nevoie de ajutorul nostru - pur si simplu vom sti daca este sau nu potrivit sa intervenim.
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #277

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    Va sunt profund recunoscatoare voua, celor care scrieti aici tot ce simtiti si experimentati! Asa aflam mai luam si noi niste inspiratie, ne mai reamintim lucruri pe care le stiam, poate, dar le uitasem sau le neglijam importanta. Multumesc! :)
    The following user(s) said Thank You: adminanca, corina

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #278

• Ancuta
    • Ancuta's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 1
    Buna ziua,

Legat de aspectele astrale ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru mine cel mai puternic aspect a fost conjunctia Soare-Mercur. La un moment dat, mergand pe strada am realizat in interiorul meu ceva, dar fara sa constientizez prea bine ce. Mi-am dat seama pe moment si apoi am si uitat. A fost ca un flah de lumina care a disparut rapid.
    Si dupa aceasta realizare, raceala pe care o am parca si-a pierdut din intensitate...(inca o am si imi afecteaza cel mai mult vocea, pentru ca sunt ragusita si tusesc prea mult).
    Cum as putea scapa complet de aceasta raceala?
    Multumesc mult.
    Ancuta
    The following user(s) said Thank You: adminanca

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #279

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Ancuta wrote:
    Buna ziua,

Legat de aspectele astrale ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru mine cel mai puternic aspect a fost conjunctia Soare-Mercur. La un moment dat, mergand pe strada am realizat in interiorul meu ceva, dar fara sa constientizez prea bine ce. Mi-am dat seama pe moment si apoi am si uitat. A fost ca un flah de lumina care a disparut rapid.
    Si dupa aceasta realizare, raceala pe care o am parca si-a pierdut din intensitate...(inca o am si imi afecteaza cel mai mult vocea, pentru ca sunt ragusita si tusesc prea mult).
    Cum as putea scapa complet de aceasta raceala?
    Multumesc mult.
    Ancuta

Bun venit Ancuta,

Din ce stiu eu, raceala cu problemele de voce are legatura cu "emisia" ... fie nu spui ceva ce trebuie spus fie spui prea mult sau intr-un mod nepotrivit. probabil gandul disparut face parte din constientizarea problemei. Cere-l inapoi :)

Fa ordine in emisiile tale din ultimul timp, pana unde te poarta mintea prin gandurile care vor apare si regleza conturile - recunoaste ce poate fi reasezat si lucreaza macar mental la asta, sau poate chiar prin dialog direct cu cei cu care descoperi tu acum (sau stii deja) ca ai de reglat astfel de chestiuni.

Plus limonada si ceai caldut cu scortisoara :)
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.085 seconds