• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 13-19 octombrie 2014

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #269

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: Diana

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #270

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    Apropo de cum se aseaza lucrurile si de "varianta optima pentru mine acum", de care vorbeati in buletinul precedent: stiti ca trebuia sa ma duc la o auditie la Cluj duminica. Intre timp am si racit destul de tare, si chiar ma intrebam cum am sa particip eu la ceva atat de important pentru mine. Dar fiindca toate zilele astea mi-am pus in cap sa accept ceea ce este optim pentru mine acum, si sa primesc si sa folosesc toate energiile minunate pe care mi le trimite Universul, mi-am zis ca lucrurile se vor rezolva cumva. Si intr-adevar, duminica seara am primit un mail prin care mi se anunta ca auditia se amana pana la o data ulterioara.
    Deci functioneaza.... :)
    The following user(s) said Thank You: adminanca

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #271

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Diana Bucur wrote:
    Apropo de cum se aseaza lucrurile si de "varianta optima pentru mine acum", de care vorbeati in buletinul precedent: stiti ca trebuia sa ma duc la o auditie la Cluj duminica. Intre timp am si racit destul de tare, si chiar ma intrebam cum am sa particip eu la ceva atat de important pentru mine. Dar fiindca toate zilele astea mi-am pus in cap sa accept ceea ce este optim pentru mine acum, si sa primesc si sa folosesc toate energiile minunate pe care mi le trimite Universul, mi-am zis ca lucrurile se vor rezolva cumva. Si intr-adevar, duminica seara am primit un mail prin care mi se anunta ca auditia se amana pana la o data ulterioara.
    Deci functioneaza.... :)

Chiar ma intrebam cum ai reusit sa te inscrii, la ce ora adica :)
    Functioneaza dar, de ce ai racit ? chiar acum ?
    Dpdv energetic, raceala, guturaiul, reprezinta o faza rapida, accelerata de curatare, purificare. Cand devenim cumva prea incarcati energetic, negativ sa zicem, cu preocupari care genereaza in noi emotii care ne perturba, planul divin actioneaza printr-o raceala.
    Daca sunt probleme de respiratie atunci e ceva nepotrivit in noi in legatura cu circulatia informatiei.
    Daca e problema de voce, tuse, atunci este ceva nepotrivit in legatura cu ceea ce emitem.

Deci, vezi de ce ai racit, compenseaza si regleaza, mental si afectiv si cere auditia la momentul cel mai potrivit pentru tine.
    Adevarul este ca asteptam sa-mi spui ora, si incercam sa gasesc o "abordare constructiva" :) era destul de dificil :)
    Astfel ca poate firul a fost si mai lung ... subliminal si inconstient ai stiut ca nu e chiar roza situatia, ai adus raceala care te-a facut sa lucrezi pe optimizare si ai amanat auditia :)))
    Sau poate bat eu campii ... dar e posibil sa nu-i bat, totusi.
    anca

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #272

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    :) evident ca ati intuit exact starea mea! Nu prea credeam eu oricum in succesul auditiei asteia, deci se prea poate ca subconstientul sa-si fi comandat o raceala... Ora ar fi fost 12,30, asa cum mi-ati recomandat.

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #273

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Ceea ce experimentez eu zilele astea este ca atrag oameni care imi dezvaluie frici de-ale lor ascunse: grija banilor, teama ca va fi parasita de sot, frica de moarte ( la o copila de 18 ani !!!) , de dezacordul oamenilor, nesiguranta in legatura cu iubitul ..
    Ma intreb daca e ceva legat de revolutia chironiana sau misiunea mea din nodul nord sau oi avea eu fricile astea si nu le constientizez ???

Eu zic ca am depasit temerile astea si din perspectiva mea par fara sens ..am incercat sa-i fac si pe ei sa inteleaga cu mare consum de energie si cam fara succes, se pare..
    E posibil sa nu fii folosit tonul care trebuie..planete si Lilith in Capricorn tranzitate de Pluton
    Poate asta sa fie incercarea mea ? cu toate eforturile pe care eu zic ca le-am facut mi-am auzit ca sunt rece, distanta si preocupata doar de mine (Lilith)
    Asa ca cer putere si indrumare sa mentin balanta in echilibru si va fii bine !
    :)

13-19 octombrie 2014 10 years 1 month ago #274

• Christine
    • Christine's Avatar
    un punct de vedere pentru Corina...

atunci cand ii ajuti pe altii si ajutorul tau este necesar (vazut necesar in "economia universala"), nu simti ca faci efort si nicidecum nu te simti dupa aceea "secatuita". astfel ca eu zic ca tocmai atata aglomeratie de cereri sa fie ajutati sau inclinatia ta de a te lasa tentata/pacalita sa le sari in ajutor (mai ales fara sa ti se ceara in mod vadit) poate fi tocmai directia in care tu ai putea sa pierzi din puterea ta interioara. ca o bresa de "scurgere".

asta nu inseamna sa devii insensibila, dar (am mai discutat noi aici despre asta) sa-ti definesti notiunea si actiunile de "ajutor sanatos" asa incat ajutand pe altii sa-ti fii si tie sustinere :)
    eu zic ca pot fi lectii/ipostaze care te ajuta sa-ti dai seama unde te risipesti si unde cu adevarat este nevoie de tine. si sunt binevenite, pentru ca altfel nu ne-am da seama :))
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.092 seconds