Diana Bucur wrote:
Apropo de cum se aseaza lucrurile si de "varianta optima pentru mine acum", de care vorbeati in buletinul precedent: stiti ca trebuia sa ma duc la o auditie la Cluj duminica. Intre timp am si racit destul de tare, si chiar ma intrebam cum am sa particip eu la ceva atat de important pentru mine. Dar fiindca toate zilele astea mi-am pus in cap sa accept ceea ce este optim pentru mine acum, si sa primesc si sa folosesc toate energiile minunate pe care mi le trimite Universul, mi-am zis ca lucrurile se vor rezolva cumva. Si intr-adevar, duminica seara am primit un mail prin care mi se anunta ca auditia se amana pana la o data ulterioara.
Deci functioneaza....
Chiar ma intrebam cum ai reusit sa te inscrii, la ce ora adica
Functioneaza dar, de ce ai racit ? chiar acum ?
Dpdv energetic, raceala, guturaiul, reprezinta o faza rapida, accelerata de curatare, purificare. Cand devenim cumva prea incarcati energetic, negativ sa zicem, cu preocupari care genereaza in noi emotii care ne perturba, planul divin actioneaza printr-o raceala.
Daca sunt probleme de respiratie atunci e ceva nepotrivit in noi in legatura cu circulatia informatiei.
Daca e problema de voce, tuse, atunci este ceva nepotrivit in legatura cu ceea ce emitem.
Deci, vezi de ce ai racit, compenseaza si regleaza, mental si afectiv si cere auditia la momentul cel mai potrivit pentru tine.
Adevarul este ca asteptam sa-mi spui ora, si incercam sa gasesc o "abordare constructiva"
era destul de dificil
Astfel ca poate firul a fost si mai lung ... subliminal si inconstient ai stiut ca nu e chiar roza situatia, ai adus raceala care te-a facut sa lucrezi pe optimizare si ai amanat auditia
))
Sau poate bat eu campii ... dar e posibil sa nu-i bat, totusi.