Christine wrote:
pana vineri, interesant de observat ce se intampla astazi si maine, pe interactiunea Luna-Saturn din Scorpion, cu careurile la planetele din Leu
pe mine personal m-a contrariat, cu o situatie cel putin bizara: desi Saturn tranziteaza (in cazul meu pe ultimul segment) casa a 2-a, astazi, activat de Luna si in aspectele mentionate, am trecut prin "taierea banilor de la altii" specifici casei a 8-a, unde, paradoxal, am un Chiron natal.
singura idee care mi-a venit este ca probabil trebuie sa invat sa nu ma mai bazez decat pe banii obtinuti din munca proprie...interesant, pentru ca datoriile le-am contractat in comun
oricum, undeva pe axa Taur-Scorpion, azi si maine este posibil sa intelegem ceva. suntem si la primul patrar, asa ca...
Saturn este in inconjunctie cu Uranus, astfel ca lectiile ne pot surprinde si vom intelege logica lor ceva mai incolo. Iar Saturn in casa a doua, daca il privesti la nivelul mai inalt de interactiune cu energia respectiva, te ajuta sa te valorifici (pe diferite cai, invatandu-te sa-ti folosesti instrumentele) iar pentru asta iti taie "alte surse" tocmai ca sa te impulsioneze sa faci ce ai de facut - in cazul lui Saturn, restrictia vine ca sa ne motiveze sa dam maximul din noi, orice ar fi acest maxim ... uneori poate fi doar a accepta ceva, de exemplu.
Daca e sa vorbim in "aspecte"
zilele patrarului sunt marcate si de o inconjunctie Soare-Pluton ... eu n-am vrut sa mai pun gaz pe foc ... concentrarea pe "ce am eu de facut" ne ajuta sa ne aliniem mai usor la ceea ce ar fi potrivit sa acceptam. Cuadraturile de care vorbeste Cristina sporesc tensiunea, astfel incat noi sa prelucram influentele in trei planuri simultan. E ca un antrenament final, inainte de marele meci de la sfarsitul lui august... zic eu, dar poate aveti si alte idei.
Intreaga luna august, eu cred ca este important sa fim mai flexibili si mai maleabili, dar asta nu inseamna sa renuntam la planul stabilit. La intalnirea de joi am adus in discutie "adaptarea" - as fi vrut sa o prelucrez putin inainte de a o posta dar cred ca o sa renunt pentru ca nu mai apuc sa fac asta - o sa va rog sa iertati pauzele, informatia s-a reorganizat din mers