• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 4 - 10 august 2014

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #208

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog.

Pentru cei care urmaresc si aspectele planetare, vineri - sambata avem si o cruce care rezulta din opozitie Luna-Venus in cuadratura cu axa nodurilor care interactioneaza si cu Uranus - chiar daca orbul e larg, eu cred ca influentele lucreaza.
    Deci, intre Pluton si Jupiter, Luna lucreaza cu aceasta cruce, dupa care intra in opozitia cu Soarele - faza de Luna Plina.

Eu evit sa folosesc foarte multi termeni astrologici in buletine, totusi incerc sa-i orientez putin si pe cei care nu stiu astrologie, in ideea de a-si forma o "cultura generala" astrologica care sa-i ajute mai apoi, oricand.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #209

• Christine
    • Christine's Avatar
    pana vineri, interesant de observat ce se intampla astazi si maine, pe interactiunea Luna-Saturn din Scorpion, cu careurile la planetele din Leu

pe mine personal m-a contrariat, cu o situatie cel putin bizara: desi Saturn tranziteaza (in cazul meu pe ultimul segment) casa a 2-a, astazi, activat de Luna si in aspectele mentionate, am trecut prin "taierea banilor de la altii" specifici casei a 8-a, unde, paradoxal, am un Chiron natal.

singura idee care mi-a venit este ca probabil trebuie sa invat sa nu ma mai bazez decat pe banii obtinuti din munca proprie...interesant, pentru ca datoriile le-am contractat in comun :)

oricum, undeva pe axa Taur-Scorpion, azi si maine este posibil sa intelegem ceva. suntem si la primul patrar, asa ca...

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #210

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    pana vineri, interesant de observat ce se intampla astazi si maine, pe interactiunea Luna-Saturn din Scorpion, cu careurile la planetele din Leu

pe mine personal m-a contrariat, cu o situatie cel putin bizara: desi Saturn tranziteaza (in cazul meu pe ultimul segment) casa a 2-a, astazi, activat de Luna si in aspectele mentionate, am trecut prin "taierea banilor de la altii" specifici casei a 8-a, unde, paradoxal, am un Chiron natal.

singura idee care mi-a venit este ca probabil trebuie sa invat sa nu ma mai bazez decat pe banii obtinuti din munca proprie...interesant, pentru ca datoriile le-am contractat in comun :)

oricum, undeva pe axa Taur-Scorpion, azi si maine este posibil sa intelegem ceva. suntem si la primul patrar, asa ca...

Saturn este in inconjunctie cu Uranus, astfel ca lectiile ne pot surprinde si vom intelege logica lor ceva mai incolo. Iar Saturn in casa a doua, daca il privesti la nivelul mai inalt de interactiune cu energia respectiva, te ajuta sa te valorifici (pe diferite cai, invatandu-te sa-ti folosesti instrumentele) iar pentru asta iti taie "alte surse" tocmai ca sa te impulsioneze sa faci ce ai de facut - in cazul lui Saturn, restrictia vine ca sa ne motiveze sa dam maximul din noi, orice ar fi acest maxim ... uneori poate fi doar a accepta ceva, de exemplu.

Daca e sa vorbim in "aspecte" :) zilele patrarului sunt marcate si de o inconjunctie Soare-Pluton ... eu n-am vrut sa mai pun gaz pe foc ... concentrarea pe "ce am eu de facut" ne ajuta sa ne aliniem mai usor la ceea ce ar fi potrivit sa acceptam. Cuadraturile de care vorbeste Cristina sporesc tensiunea, astfel incat noi sa prelucram influentele in trei planuri simultan. E ca un antrenament final, inainte de marele meci de la sfarsitul lui august... zic eu, dar poate aveti si alte idei.
    Intreaga luna august, eu cred ca este important sa fim mai flexibili si mai maleabili, dar asta nu inseamna sa renuntam la planul stabilit. La intalnirea de joi am adus in discutie "adaptarea" - as fi vrut sa o prelucrez putin inainte de a o posta dar cred ca o sa renunt pentru ca nu mai apuc sa fac asta - o sa va rog sa iertati pauzele, informatia s-a reorganizat din mers :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #211

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Eu am experimentat deja o provocare sub forma unei discutii in contradictoriu care mi-a luat toata energia. Privind din afara, realizez ca ma tot pun in situatia de a apara interesele altora...sunt tentata sa le citesc gandurile si sa-mi imaginez ce si-ar dori...

Probabil expresia faptului ca la mine Luna e in Casa 7 cu cuspida in Balanta
    Cu efect potentat acum cand Nodul nord e peste Luna natala
    Si acum cu Luna aproape de Saturn in Casa 8 la mine.

Eu as intelege ca trebuie sa las in urma tendinta de a ma pune prea mult in "papucii" altora ..sa fiu atenta la nevoile lor dar cu detasare
    Va dati seama.. eu gandeam ca sunt de treaba... se pare ca nu e asta modul de a manifesta Sursa din mine.
    Oare din afara cum se vede ?

Multumim

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #212

• Christine
    • Christine's Avatar
    Anca,
    multumesc! da, aspectul de inconjunctie ridica intr-adevar cateva elemente foarte importante, dar foarte subtile. acolo unde nu inteleg, de regula ma "acopar" cu gandul "eu stiu ca fac ceea ce am de facut" si eliberez experienta in ritmul si ordinea ei.

Corina,
    eu zic ca mai ales dupa 22-23 va fi un timp in care poti medita, intelege si adapta mult mai bine ideea de a face bine altora, binele care crezi tu ca li s-ar potrivi altora. in zona Fecioarei, a ajutorului acordat si a sacrificiilor, vom avea tranzite succesive si conjuncte (Soare, Mercur, Venus) cu opozitii la Neptun si Chiron si probabil vom trece prin situatii din care sa invatam ce inseamna a fi in serviciul celuilalt in mod constructiv, spre binele altuia fara a ne pierde pe noi insine.

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #213

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Multumesc Christine !
    Asa e, am de lucrat ,realizez ca e o linie foarte fina intre a face bine altora dar a ramane in echilibru cu noi.
    Eu am 3 planete in casa 6 in Fecioara deci probabil asta e una din lectiile mele.
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.085 seconds