• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 4 - 10 august 2014

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #214

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Referitor la ajutorul oferit altora ... pentru corina si toti ceilalti :)
    Intrebaricare nu ar trebui sa fie retorice :

1.Ma preocupa la fel de mult si ajutorul pe care mi l-as putea oferi mie ?
    2.Sunt la fel de convins si cand ma ajut pe mine ?
    3.Daca totusi omul se descurca ? pana la urma ? pe o cale pe care a ales-o el?
    4.Daca eu o sa-i fur experienta atragandu-l in viziunea mea asupra experientei lui ?
    5.Daca el nu vrea, daca se incapataneaza, nu pot sa fac nimic si irosesc "resurse".
    6.Daca sunt atenta si il sprijin cand cade, va fi mult mai de folos decat sa-l fortez sa ma asculte.
    7.Poate fi si mai de folos sa-l ajut sa se ridice, daca nu-l apuc cand cade.

Cand am inceput eu sa lucrez terapie energetica, chiar credeam ca in "curand" nu vor mai exista oameni bolnavi. Asta era acum vreo 20 de ani. Abia in vreo 2-3 ani am inteles ca fiecare om primeste ajutorul atunci cand il poate folosi - adica este pregatit sa-l foloseasca asta insemnand ca exercitiul suferintei si-a atins scopul.

Este important sa-i lasam pe oameni sa-si traiasca experientele pentru ca au muncit ca sa ajunga acolo, in acea experienta. Si are nevoie sa o depaseasca cu intelegerea aferenta. Daca eu fac ce are el de facut, considerand ca il ajut, atunci el o va lua de la capat, pentru ca are nevoie sa "traiasca" ceea ce eu am preluat.
    Cei care cer ajutor, au ajuns in punctul in care au depasit ceea ce era neaparat de depasit.
    Si putem sa-i ajutam dupa cum ne tin puterile.
    Cei care nu cer ajutor si il si refuza cand il oferim, mai au de "exersat" experienta respectiva.

Destul de mult vorbeste despre asta Lazarev - mai ales despre cum de fac si se desfac legaturile energetice dupa cum se ajuta oamenii intre ei si, despre cum vad oamenii ajutorul.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #215

• Christine
    • Christine's Avatar
    Saturn este in inconjuctie cu Uranus, dar este si in trigon cu Chiron

ganditi-va saptamana aceasta daca si cum ati primit mangaiere, acea adiere calda si lina din care simtim ca intr-o perioada tensionata (Marte aplicant la conjunctia cu Saturn cu careurile la planetele din Leu) de undeva, cumva, Dumnezeu ne si alina, ne da si incurajarea - instrumentul linistii sau al increderii ca tot efortul sau tensiunea sunt spre bine...poate in viteza zilelor nu observam, dar sa fim atenti un pic si la intelesuri, la vise, la ce ne mai vine...sa vedem si binele, daca nu chiar DOAR BINELE :)

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #216

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    Saturn este in inconjuctie cu Uranus, dar este si in trigon cu Chiron

ganditi-va saptamana aceasta daca si cum ati primit mangaiere, acea adiere calda si lina din care simtim ca intr-o perioada tensionata (Marte aplicant la conjunctia cu Saturn cu careurile la planetele din Leu) de undeva, cumva, Dumnezeu ne si alina, ne da si incurajarea - instrumentul linistii sau al increderii ca tot efortul sau tensiunea sunt spre bine...poate in viteza zilelor nu observam, dar sa fim atenti un pic si la intelesuri, la vise, la ce ne mai vine...sa vedem si binele, daca nu chiar DOAR BINELE :)

Da, multumim :)
    Saturn facea trigonul asta cu Chiron inainte de a reveni direct.
    O sa caut unde am scris eu despre asta, ideea era sa urmarim indrumarea atunci, cand inca era Saturn retrograd - cand am fi putut observa mai bine faza de "alinare-vindecare" iar acum la reluarea situatiilor, sa ne remontam singuri, adica sa putem face efortul acela prin care ne ridicam in picioare, daca cumva ne asezasem - cazusem :) ... tocmai pentru ca au fost zilele de inceput de saptamana pe care era posibil sa le simtim ca fiind foarte grele. Cumva ar fi fost potrivit sa folosim experienta traita anterior, acum in vara sau mai inainte, in alte momente cand am gasit forta de a reveni.

Eu sunt inca sub influentele opozitiei Jupiter in tranzit cu Jupiter natal, astfel ca ideea de "vindecare" era foarte importanta pentru mine si nu pricepeam de ce ma urnesc atat de greu :)

Cand spuneam despre lucrul energetic in buletin m-am referit la efectul cumulat Marte-Neptun cu Saturn - Chiron si, aici ne mai ajuta si aspectele lui Uranus. Dar, eu cu mine in lectia mea, am uitat de perechea Saturn-Chiron, iar ceea ce aveam eu de lucrat era chiar pe mine,- lucru de care ma prind intotdeauna foarte greu.
    anca

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #217

• Christine
    • Christine's Avatar
    pentru astazi, si as spune eu pana duminica seara, functioneaza foarte bine conjunctia Soare-Mercur...eu nu as lua doar semnul Leului ca reper (si eventual si casa pe care o guverneaza natal), ci toata axa (Leu-Varsator), pentru ca Luna Plina pe capatul celalalt de balansoar vine, zic eu, cu ultima piesa necesara sa intelegem ceva, important, pentru etapa de viata in care ne aflam si perioada care urmeaza. pentru unii, chestia asta s-ar putea sa functioneze automat, inconstient, dar daca (mai) avem "intrebari", eu zic ca e bine sa le emitem...e vreme de raspunsuri :)

4 - 10 august 2014 10 years 3 months ago #218

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    pentru astazi, si as spune eu pana duminica seara, functioneaza foarte bine conjunctia Soare-Mercur...eu nu as lua doar semnul Leului ca reper (si eventual si casa pe care o guverneaza natal), ci toata axa (Leu-Varsator), pentru ca Luna Plina pe capatul celalalt de balansoar vine, zic eu, cu ultima piesa necesara sa intelegem ceva, important, pentru etapa de viata in care ne aflam si perioada care urmeaza. pentru unii, chestia asta s-ar putea sa functioneze automat, inconstient, dar daca (mai) avem "intrebari", eu zic ca e bine sa le emitem...e vreme de raspunsuri :)

Racul vine cu intrebarile :))) ... cu cercetarea interioara :)

Eu (Fecioara si muuuult Pamant) vin cu concretizarea : este foarte valabil aspectul pentru a "transmite" cu impact, pentru a spune (scrie) ceva ce vrem sa se si auda.
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.090 seconds