Christine wrote:
pentru ca am primit si completarea la buletin (pe care eu, probabil nu intamplator, am ajuns s-o citesc abia acum, seara) si pentru ca astazi nu este decat ziua configurarii la grad perfect a unui aspect sub umbrela caruia suntem deja de cateva zile si inca vom ramane cateva, eu pot sa spun ca... nici n-am inteles, nici n-am scrutat, dincolo de intelegere, nimic.
probabil ca intelesurile sunt de natura foarte subtila, cu impact la nivel foarte inalt...eu m-am purtat natural azi si-am facut/zis/gandit ce mi-a venit. "naturaletea" poate deveni o alta definitie/traire a acestui algoritm (?)
Eu cred ca naturaletea ar fi potrivit sa fie starea normala
)
Iar tot antrenamentul nostru, sub orice forma s-ar derula el, ar trebui sa ne conduca la starea in care observarea si focalizarea sa se deruleze liber, natural, sa devina un fel de "reflexe dobandite".
Pana la urma, a fi natural poate insemna ca folosesc resursa cea mai importanta - pe mine insumi - in mod constient (pt ca aleg sa fiu natural) si liber, ceea ce conduce la maximul "profitului" posibil de dobandit.
Cam asa zic eu acum.
Dar, este important sa intelegem cum functioneaza mecanismul pilotului automat - cand functionam noi insine pe baza de algoritmi :
Daca aleg sa aplic un algoritm, cu toata convingerea mea, atunci acesta patrunde in subconstient si lucreaza de acolo. In planul constient s-ar putea sa nu fac conexiuni logice, dar sa constat ulterior ca totul s-a derulat pe cursul cel mai profitabil pentru mine.