Eu cred ca este normal (inca:) ) sa traversam momente de panica, si/sau dezamagire, dar este important sa revenim repede in forma echilibrata.
Cand ne lasam in voia valului emotional, acceptam de fapt o dezorganizare a spatiului energetic "propriu" - aici e de discutat, pentru ca daca stim ca suntem "una" si conectati cu totii, prectic nu exista un spatiu "personal", dar admitem ca exista un spatiu in care ne miscam si interactionam cumva vizibil cu mediul.
Revenind, acceptam o dezorganizare energetica ori de cate ori lasam ca o vibratie inferioara vibratiei personale sa patrunda in acest spatiu. De fiecare data, mai apoi facem un efort suplimentar ca sa revenim la organizarea anterioara, de unde sa ne ridicam in continuare.
Macar din acest motiv, ar fi potrivit sa fim atenti in ce anume ne lasam angrenati, energetic.
O stare ca cea prin care a trecut Cristina poate fi necesara pentru a ajunge, traversand-o, la niste intelesuri, sau pentru a descoperi anumite resurse - deci din acest punct de vedere, poate fi "benefica".
Dar atunci cand intram in orice emotie negativa, este posibil si sa ramanem acolo, mai mult decat ar fi "necesar si benefic".
Din acest motiv eu tot insist pe ideeea de "regrupare" rapida, pentru ca daca eu, omuletul, cred atat de mult incat "stiu" ca exista in mine forta necesara sa fac fata la "orice", in astfel de momente, aceasta forta se declanseaza, in mod inconstient, pentru ca eu am setat-o asa prin convingerea mea.
Astfel ajungem din nou la alegeri facute din convingere