• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 5-11 mai 2014

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #136

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Respirati dar ... nu va relaxati total, doar atat cat este necesar ca sa va concentrati asupra a ceea ce aveti de facut, acum. Crucea cosmica a trecut, revine crucea cosmica :)

De fapt, in afara de influenta celorlalte planete, Luna reface si reactiveaza crucea cosmica in fiecare luna, pana cand Jupiter va iesi din combinatia cu perechea Uranus-Pluton, pe la mijlocul anului, deci mai avem putin :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #137

• Christine
    • Christine's Avatar
    "iarta-ma ca te-am facut prizonierul gandurilor mele" eu prima data am citit-o in "Daca gandurile ar fi oameni..." si nu-mi aduc aminte sa fi fost cu ghilimele, deci ca preluata de undeva.

deci...s-ar putea sa fie ideea ta, Anca :lol:
    (dar sa nu-ti aduci aminte pentru ca a fost spontana - sa fie oare asa? :) )

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #138

• Christine
    • Christine's Avatar
    iata, am recitit acum si nu se regaseste acolo. totusi, e interesant...sunt CONVINSA ca am citit-o undeva pe blog, fara sa fi continut ghilimele!!! intr-una din indrumarile din perioada aceea... sigur!!! de ce spun asta? pentru ca pe mine m-a ajutat exact atunci, in noiembrie, sa stabilizez o stare, prin faptul ca m-a ajutat sa inteleg mecanismul atasamentului, pe care primisem atunci un mare test.

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #139

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Am gasit fraza cu "prizonierul gandurilor mele" in Terapia iertarii si cu ocazia asta am citit niste articole foarte interesante pe tema asta

Un site e cel de mai jos
    www.slideshare.net/danezad/terapia-iertarii-33839408

Cum ne mai arata ele astrele lucrurile ascunse in cele mai adanci coltisoare..

Multumiri pentru indrumare !

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #140

• Christine
    • Christine's Avatar
    da, Corina! corect. am fost intr-o eroare :( si cu asta exprim scuzele mele pentru confuzie.

va explic si de ce:
    in perioada noiembrie 2013, a fost inserata aceasta propozitie si intr-una din indrumarile Astromercur. eu am rezonat la ea insa, doar atunci cand a venit din aceasta sursa si nu dintr-alta. de aceea am asociat-o strict cu blogul :) de ce? pentru ca spre deosebire de "teoria" originala, Anca a si explicat, pe intelesul cel putin al meu, ce se intampla cu prizonierul atunci cand este supus presiunii gandurilor noastre, fie constiente, fie nu si care sunt efectele.
    cred ca asta explica de ce am asociat-o in felul acesta.

inca o data scuze
    o saptamana cu spor! :)

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #141

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    daa, am fost la o intalnire "hopono ...." asa, stiti voi, daca nu stiti, caut termenul corect ... stiam despre ce e evorba, practicam deja, dar a insistat cineva sa ma duc. Acum ceva ani in urma ... si acolo am auzit expresia asta - probabil pentru asta am ajuns acolo ... si am inteles ca este mai important sa intelegem ce inseamna si atunci se produce efectul pe care il asteptam prin practica ce se invata acolo.

foarte buna practica in sine, metoda care pe scurt spune sa fim recunoscatori pentru ceea ce asteptam sa primim manifestand iertarea si iubirea - asta foarte pe scurt spus, ... dar eu caut mereu o cale si mai scurta, oricare ar fi subiectul si calea existenta deja :) ... si prin intelegerea fenomenelor energetice scurtam foarte mult, orice cale rationala.

multumim de impresii :)
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.086 seconds