• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 5-11 mai 2014

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #142

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    Mi-a placut foarte mult 'iarta-ma ca te-am facut prizonierul gandurilor mele'. Nici nu m-am gandit vreodata la asta.. dar asa trebuie sa fie..
    Eu n-am facut pe nimeni prizonier in ultima vreme pentru ca pur si simplu n-am avut timp (si ce nu imi place cand ii aud pe altii folosind asta ca scuza.. dar pur si simplu am remarcat intr-o zi ca era joi, si m-am gandit 'cum o sa fie joi, ca doar de-abia a inceput saptamana'. Asa ca nici n-am remarcat ca trecuse o saptamana aproape, iar acum am confirmarea uitandu-ma la cate mesaje (pe cate saptamani!) n-am citit..
    Se petrec niste lucruri ciudate - pe care nu am curajul sa le numesc pentru a nu le 'speria'.. oricum, sunt bune.. si evident ca este un mesaj pentru mine, dar nu il inteleg (inca).
    Am o carte imprumutata de vreo cateva luni de la cineva - si imi doresc sa o citesc, dar.. cum spuneam cu timpul.. Cand incep sa o citesc ma opresc cu greu (asta daca nu adorm inainte de a o deschide). Cartea este scrisa de Teresa Caputo - daca nu ati vazut-o la tv sau pe youtube, va recomand sa o vedeti. Povestesc acum de ea, pentru ca are legatura cu chestiile de care spuneam ca se intampla.. Si m-a surprins azi ca spune pe acolo ca atunci cand esti deschis primesti mesaje, si ca oamenii au primit mesaje prin placutele de inmatriculare - ceea ce mi s-a intamplat si mie intr-o zi. Ciudatenia de atunci este asemanatoare cu ciudatenia de acum (pe care nu o numesc ca sa nu o 'sperii').
    Are crucea cosmica vreo influenta in sensul asta? Suntem mai deschisi in anumite momente in care planetele se aliniaza intr-un anume mod?
    Multumim frumos!
    The administrator has disabled public write access.

5-11 mai 2014 10 years 6 months ago #144

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Eu o sa revin la ideea asta, far poate intre timp mai avem si alte impresii.
    Acum asa, foarte scurt : sunt aspecte planetare (deci, combinatii intre planete) care stimuleaza intuitia.
    Apoi, in perioadele critice, in care suntem la "extemporal" se activeaza si toate instrumentele, eci si intuitia.

Semnele astea ele sunt mereu in fata noastra dar nu le vedem, De ce ? pt ca nu suntem deschisi, dupa cum spuneai si tu.

Se spune ca "totul" este o probabilitate si devine posibilitate in masura in care noi credem ca este posibil. Convingerea noastra materializeaza in continuare.

Deci mesajele curg sub diferite forme, noi le vedem cand le putem folosi daca suntem "deschisi".
    Ca exercitiu, cereti semne si urmariti ce se intampla - faptul ca cer, nu cu curiozitate ci cu convingerea ca vin, determina sincronizarea si urmeaza perceptia.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.082 seconds