• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur : Luna Noua in semnul Pesti

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc miercuri 22 februarie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Pesti, ce se va forma pe 26 februarie.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma Atelierul de Astrologie Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

   

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Urmeaza echinoctiul de primavara, pe un fond astral care ne stimuleaza si, ne solicita in acelasi timp sa facem schimbari  importante in modul in care ne intelegem, pe noi, intre noi, viata noastra precum si lumea in care ne construim si ne derulam viata.

  Ciclurile retrogradarii planetelor  Venus si Jupiter ne ofera situatiile prin care descoperim intelesurile ce ne sunt de folos in realizarea schimbarilor si, a procesului de transformare pe care il traim, fiecare si impreuna.

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Faza de Luna Noua in semnul Pesti : 26 ianuarie 2017.
  • Opozitia Jupiter – Uranus : 2 martie 2017 (cu Jupiter retrograd)
  • Planeta Venus intra in miscare aparent retrograda – 4 martie 2017.

  Ciclul retrogradarii planetei Venus : 30 ianuarie / 4 martie-15 aprilie / 18 mai.

  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Fecioara : 12 martie 2017.
  • Echinoctiul de primavara : 20 martie 2017 – Soarele intra in semnul Berbec.

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

   

  Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la pauza, sa primeasca un mesaj personal  (biletul roz :) ) cu ajutorul caruia sa-si verifice concluziile.

   

  Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o noua sectiune a atelierului – utilizarea practica a informatiei astrologice, privind alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere “Bazele culturii generale astrologice” care va fi reluat in luna aprilie.

   

  Discutam  despre : cum folosim influentele astrale.

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Analizam :

  -Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Pesti.

  - Opozitia Jupiter – Uranus; faza a doua din cadrul exercitiului inceput in decembrie 2016 care, se deruleaza simultan cu influentele cuadraturii Jupiter-Pluton.

  - Faza de retrogradare din ciclul retrogradarii planetei Venus – Recapitulare.

  - Echinoctiul de primavara.

   

  Intrarea Soarelui in semnul Pesti simbolizeaza timpul “dezmortirii” energiilor. Acest semn aduce un inteles al sfarsitului si inceputului (ciclurilor evolutive) intr-un prezent continuu

  Putem percepe astfel mesajul subtil al semnului Pesti care, ne orienteaza catre interior tocmai pentru a putea renaste si a experimenta astfel, pe nivelul urmator .

   

  Cum interactionam cu nativii Pesti – un articol care ne poate ajuta sa intelegem mai bine nativii Pesti.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Miercuri, 22 februarie 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 35 lei.

   

  Varianta audio va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii.

  Participantii la intalnire au acces gratuit la varianta audio.

   

  Detalii si inscriere pentru varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

   

  Spor maxim intre timp.

  Anca Tautu