• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Ritmuri Astrale 2017– Echinocţiul de primăvară

   
   

  Cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare vă invită la a șasea ediţie a simpozionului national de astrologie :

  Ritmuri Astrale” - Echinocţiul de primăvară 2017.

   

  Manifestarea va avea loc la Iaşi, în perioada 18-19 martie 2017.

  Partener Principal : Congress Hall.

   

  PROGRAMUL manifestării este următorul :

   

  Sâmbătă 18 martie 2017 - Complex Palas, sala de conferințe Mozart.

  Prima parte între orele 10:00-13:00

  Sesiune dedicată mai ales publicului necunoscător de astrologie, cu conferințe ce vor prezenta subiecte pentru popularizarea cunoașterii astrologice.

  Ultima parte (cel puțin o oră) va fi dedicată discuțiilor libere cu publicul, prin preluarea întrebărilor din public (cu caracter general) și răspunsuri oferite de astrologii participanți la eveniment.

  Intrarea publicului este gratuită.

  Partea a doua între orele 14:30-18:00

  Sesiune dedicată publicului cunoscător de astrologie dar, sunt asteptati toti iubitorii de astrologie. Ȋn ultima parte vom aloca de asemenea un timp important discuțiilor libere cu publicul.

  Intrarea publicului este gratuită.  Duminică 19 martie 2017 - Complex Palas, in spațiul liber din fața Librăriei Cărturești.

  Partea a treia - între orele 10:00-14:00

  Prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2017.

  Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul – discuții publice, cu preluarea intrebărilor din public și răspunsuri din partea astrologilor,

  Simultan - discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment care vor dori să ofere consultații.

  Intrarea publicului este gratuită.

   

   

  Pe parcursul derulării lucrărilor (sâmbătă și duminică) vom prezenta diferite expoziții cu tematică astrologică, la care vă invităm să vă prezentați și creațiile proprii:

  -          Carte astrologică
  -          Pictură
  -          Artă decorativă

   

  Urmează să vă prezentăm programul detaliat.

   

  Cei care doresc să prezinte lucrări în cadrul conferinţelor sunt rugaţi să menţioneze acest lucru la înscriere – titlul lucrării şi timpul necesar prezentării, dar nu mai mult de 25 de minute, pentru a asigura si timpul necesar discutiilor pe marginea subiectelor prezentate. Lucrarea va fi trimisă prin email, până la data de 3 martie, urmând a fi inclusă în volumul cu materialele simpozionului şi ulterior publicată pe pagina simpozionului. Textul va fi redactat în Word, font Times New Roman, corp 12, cu diacritice.

  Volumul simpozionului va fi disponibil, prin comandă, pentru cei care nu ajung la Iași.

   

  Hotelul Eden  este partener al evenimentului şi oferă cazare pentru participanţi, pentru nopţile din 17/18 martie şi 18/19 martie la următoarele tarife :

  1. Cameră double-twin  : 140 lei/cameră/noapte cu mic dejun opţional de 20 lei/ persoana.
  2. Cameră single-pat matrimonial : 140 lei/cameră/noapte cu mic dejun opţional de 20 lei/persoana.
  3. Cameră trei paturi  : 170 lei/cameră/noapte cu mic dejun opţional de 20 lei/ persoana.

  Rezervările pentru cazare se fac prin organizatorii evenimentului, la înscriere.

  Hotelul ( str. Sava nr.1)   este foarte aproape de Complexul Palas în care se derulează lucrările simpozionului.

   

  Participarea la eveniment presupune plata unei taxe de 180 lei care include următoarele :

  -          Materiale simpozion

  - Volumul simpozionului care va include prezentarea participanţilor  (Nume, foto şi date de contact),  lucrările prezentate în cadrul simpozionului, precum şi alte studii pe teme astrologice, variante de publicitate pentru cei care doresc acest lucru.

  - materiale publicitare.

  - distribuire materiale publicitare proprii.

  -          Masa pentru sâmbătă 18 februarie – prânz şi cină.

  -          Prezentare pe canalele publicitare ale partenerului principal.

  -          Înscrierea în programul de consultanţă pentru public - a doua zi a simpozionului.

  -          Transport de la şi către gară /autogară /aeroport.

   

  Fiecare participant va fi prezentat cu date de contact in :

  ·   Volumul simpozionului;

  ·   pagina Facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie ;

     ·   revista Glare, la adresa www.glaremagazine.ro;

  ·   Astro Mercur, la adresa www.astromercur.ro

  Secțiunea programului dedicată consultanţei pentru public  se va derula pe 19 martie între orele 10:30-14:00, în paralel cu prezentarea interactivă dedicată publicului. Astrologii care vor opta pentru această parte din program, vor avea la dispoziție un spațiu amenajat pentru oferirea consultației (masă si doua scaune) în cadrul Complexului Palas, în fața Librăriei Cărtureşti.

   

  Întreaga acțiune va fi popularizată pe canalele media ale partenerului nostru principal, Congress Hall, precum și prin celelalte parteneriate pe care le perfectăm cu această ocazie – presa scrisa, presa on-line, radio-tv.

   

  Taxa de participare se poate achita până la data de 10 martie 2017.

  Puteţi beneficia de serviciul de publicitate, contra sumei de 50 lei, prin prezentarea unei machete furnizate de dvs. în:

  · Volumul simpozionului;

  · pagina de Facebook a simpozionului;

  · revista Glare, la adresa www.glaremagazine.ro; (o săptămână înainte şi după simpozion)

  · Astro Mercur, la adresa www.astromercur.ro; (o săptămână înainte şi după simpozion)

  De asemenea, puteți participa la simpozion, prin publicarea unui articol (cu tematica astrologica) în volumul evenimentului. Articolul va fi preluat pe pagina simpozionului precum și pe paginile organizatorilor. Taxa de participare în această variantă este de 100 lei (include volumul).

   

  INVITATIE PENTRU SPONSORI

  Companiile sau persoanele fizice care au posibilitatea şi doresc să fie alături de noi în organizarea acestei manifestări sunt rugate să ne comunice intenţiile lor pentru a vă oferi amănunte, la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Puteţi deveni partener şi/sau sponsor al acestui eveniment, precum şi beneficiarul unor servicii de publicitate prin intermediul mediatizării acţiunii.

  Oricine doreste sa ne sprijine, prin popularizarea evenimentului, devine partener media, declarat public prin canalele de publicitate folosite pentru prezentarea evenimentului.

   

  INSCRIEREA se face la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  cu mentionarea urmatoarelor date : nume şi prenume, date de contact (telefon, web, adresa e-mail, pentru inserare în volumul simpozionului), optiunea de cazare, titlul conferinţei (cu specificarea sesiunii în care urmează a fi prezentată), modalitatea de călătorie la Iaşi, data şi ora sosirii la Iaşi.

   

  Confirmarea plăţii va rugăm să o faceţi la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

  Vă invităm să urmăriţi detaliile de organizare precum si derularea evenimentului şi pe pagina facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie.

   

  Va aşteptăm cu drag la Iaşi!

  Astro Mercur ( www.astromercur.ro )

  Revista Glare ( www.glaremagazine.ro )