• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  ABONAMENT CONSILIERE ASTROLOGICA

   

  CONSULTANTA  PERSONALA

   

  CONSILIERE  ASTROLOGICA  - Abonament : 135 lei / luna – consta  in :

   

  CONSULTATIE  – o ora/ luna, pentru o perioada de minim trei luni.

  Consilierea presupune analiza potentialului intervalului, posibilitati de valorificare a potentialului, precum si un mod de lucru personalizat privind folosirea intervalului si optimizarea activitatilor, in functie de intentiile clientului.

   

  INTRE  SEDINTE :

  - corespondenta e-mail : 3 mesaje, pentru o eventuala clarificare a informatiilor sau pentru optimizarea modului de lucru- se va primi raspuns in termen de 24 de ore.

  - la solicitarea clientului, se pot derula mai multe intalniri (telefonic si/sau on-line) in cadrul abonamentului.

  Consultatie (discutie suplimentara) – jumatate de ora : 50 lei;  dar nu mai mult de trei discutii, intre doua sedinte lunare.

   

  Daca traversezi o perioada aparent dificila, sau daca vrei sa lucrezi constient intr-o anume experienta, un anumit interval de timp, daca vrei sa fructifici din plin o anumita perioada, atunci acest mod de lucru (colaborare) ar putea fi potrivit, in completarea unei consultatii preliminare.

   

  Consilierea se face prin telefon sau on-line.

  Abonamentul este disponibil ca mod de lucru, dupa realizarea unei consultatii initiale. (vezi Consultatia Astrologica Personalizata).

  Pot accesa acest mod de consiliere toti cei care au comandat deja cel putin o analiza personalizata, indiferent cand s-a derulat aceasta discutie.

   

  Plata abonamentului se face trimestrial – 405 lei/ la inceputul fiecarui trimestru (pentru trei luni de lucru). Aceasta conditie nu este obligatorie, dar, are rolul de a determina clientul sa se implice si sa fie consecvent in lucrul cu sine.

  La solicitarea clientului, se accepta plata lunara.

  Pentru plata integrala pentru un an de abonament, se acorda o reducere de 10%.

  Membrii Grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea cunoscuta deja, de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup.

   

  Vezi conditiile de derulare a consultatiilor AICI .

   

  COMANDA

   

  Inscrierea in grupul de lucru cu influentele astrale (Comunitatea Astro Mercur) va asigura reducerea de 15% la toate analizele solicitate in intervalul de timp pentru care va inscrieti (17 lei pentru o luna calendaristica). In cazul inscrierii in grupul de lucru cu influentele astrale pe o perioada de un an (188 lei), beneficiati si de o consultatie gratuita, de o ora, pe baza de programare.

  Mai multe detalii : grupul de lucru (on-line) Astro Mercur

   

  INREGISTRARE  grup de lucru (on line) Astro Mercur.