• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 3-9 august 2015

3-9 august 2015 9 years 3 months ago #524

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Uitasem sa deschid subiectul saptamanii.
    Dar continuam dincolo despre ciclul Soare-Venus.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

3-9 august 2015 9 years 3 months ago #525

• Christine
    • Christine's Avatar
    "Pana marti-miercuri va invit sa „mestecam”: sa urmaresc ce simt, pentru a lua decizii pe baza a cine sunt eu acum, pentru a deveni cine simt eu acum ca vreau sa devin"
    Eu una chiar nu stiu (situatie in sine inconfortabila).

"Apoi sa formulam ce alegem – pe un subiect anume, pe o idee de principiu, pe o relatie sau pe ideea de relatii. Decizia se refera la ce aleg sa fac. Scurt si clar."
    Daca nu stiu la prima intrebare, se alege "din oficiu"? sau nu se alege nimic, ramanand situatia ambigua pana gasesc raspunsul la prima intrebare?
    Last Edit: 9 years 3 months ago by Christine.

3-9 august 2015 9 years 3 months ago #526

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    "Pana marti-miercuri va invit sa „mestecam”: sa urmaresc ce simt, pentru a lua decizii pe baza a cine sunt eu acum, pentru a deveni cine simt eu acum ca vreau sa devin"
    Eu una chiar nu stiu (situatie in sine inconfortabila).

"Apoi sa formulam ce alegem – pe un subiect anume, pe o idee de principiu, pe o relatie sau pe ideea de relatii. Decizia se refera la ce aleg sa fac. Scurt si clar."
    Daca nu stiu la prima intrebare, se alege "din oficiu"? sau nu se alege nimic, ramanand situatia ambigua pana gasesc raspunsul la prima intrebare?

Eu cred ca de multe ori se alege din oficiu :) cum ar fi atunci cand ne intalnim cu diferite oportunitati care nu se potrivesc cu ce ar fi in mintea noastra, adica nu le-am cerut noi, dar vin pentru ca e timpul potrivit pentru ele si pentru noi ca sa le vedem.

Eu stiu ca orice vede mintea mea, si oricum as gandi si analiza, undeva in interior accept varianta optima in fiecare moment - oricare ar fi subiectul, stiut sau nestiut.

Pentru o situatie in care, sa zicem ca ... nu percepem nimic, tot pot sa aleg sa primesc ce prevede planul meu, pentru atunci si acolo.
    Sau, daca consideram ca n-ar exista un plan macar la nivel conceptual, pot sa aleg sa primesc varianta optima asa cum o vede echipa mea, caz in care, alegerea mea este sa am incredere in ei - ceea ce oricum ar fi potrivit sa am, oricand.
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine
    Time to create page: 0.084 seconds