• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 13-19 iulie 2015

13-19 iulie 2015 9 years 4 months ago #515

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

13-19 iulie 2015 9 years 4 months ago #516

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    Eu nici nu stiu ce sa mai cred despre ce mi se intampla pe partea profesionala... Dupa cum stiti, am fost la o auditie pentru colaborare la Opera din Atena. M-am prezentat destul de bine (mereu e loc de mai mult!), insa ieri am primit un mail care spunea ceva de genul: daca vom avea nevoie , va vom conacta, dar deocamdata....
    Ok, n-am fost eu la prea multe auditii de genul asta in viata mea, si stiu ca multi incearca de zeci de ori pana sa reuseasca, insa incepe sa-mi treaca prin cap ca poate nu asta e meseria ce trebuie s-o fac in viata asta. Desi , pe de alta parte, ma intreb de ce mi-o fi dat Natura talentul asta daca nu ma lasa sa-l folosesc la capacitate maxima... Deci nu stiu ce sa cred: e doar un gand-incercare sau e o intuitie-indrumare ?
    The following user(s) said Thank You: adminanca

13-19 iulie 2015 9 years 4 months ago #517

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Diana Bucur wrote:
    Eu nici nu stiu ce sa mai cred despre ce mi se intampla pe partea profesionala... Dupa cum stiti, am fost la o auditie pentru colaborare la Opera din Atena. M-am prezentat destul de bine (mereu e loc de mai mult!), insa ieri am primit un mail care spunea ceva de genul: daca vom avea nevoie , va vom conacta, dar deocamdata....
    Ok, n-am fost eu la prea multe auditii de genul asta in viata mea, si stiu ca multi incearca de zeci de ori pana sa reuseasca, insa incepe sa-mi treaca prin cap ca poate nu asta e meseria ce trebuie s-o fac in viata asta. Desi , pe de alta parte, ma intreb de ce mi-o fi dat Natura talentul asta daca nu ma lasa sa-l folosesc la capacitate maxima... Deci nu stiu ce sa cred: e doar un gand-incercare sau e o intuitie-indrumare ?

Poate fi o combinatie din cele doua variante, si chiar de mai multe variante.
    Dar daca exista talentul si, stiu eu ca iti si place - exista si chemarea - atunci ramane de lucrat si de folosit si talentul dar si increderea.
    Daca tu ti-ai pierdut entuziasmul pe aceasta directie, dupa acest raspuns, atunci ei isi vor pierde memoria si te vor uita :)
    Reactiile pe care le dorim (nu le asteptam, doar le dorim, adica ne-ar bucura) de la ceilalti, depind si de starea noastra cu care intretinem conexiunea cu acestia - cunoscuti sau necunoscuti.
    De fapt este vorba despre starea cu care ramanem conectati cu experienta - o stare constructiva? neutra? destructiva ?
    Acum pana la Luna Noua, poate fi o perioada buna de reevaluat unele asteptari ale noastre, mai ales cu Mercur in Rac - poate fi o sondare logico-emotionala a trecutului si putem reseta niste conexiuni.
    anca
    The following user(s) said Thank You: Diana

13-19 iulie 2015 9 years 4 months ago #518

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Poate detaliem putin aici sau la conferinta subiectul asumare putere personala vs orgoliu...teoretic lucrurile sunt clare, motivatia ne spune in care categorie suntem..
    Dar uneori linia e foarte fina si nu sunt sigura ..de ex cand incercam sa luam distanta de unele situatii, personaje inconfortabile oare ce ne conduce ?? oare vrem neaparat sa impunem regulile noastre (ego) sau chiar nu ne mai este de folos (asumare pp)
    The following user(s) said Thank You: adminanca
    Time to create page: 0.082 seconds