• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 29 iunie - 5 iulie 2015

29 iunie - 5 iulie 2015 9 years 4 months ago #495

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Este foarte important sa nu facem comparatii si sa avem curajul sa ne raportam doar la ce avem fiecare de facut, la experienta pe care alegem sa o lamurim, sa o dezvoltam acum.
    Fara sa facem comparatii nici cu felul in care am trait-o pana acum.
    Sa acceptam o altfel de perspectiva si sa acceptam sa lucram cu gandurile-ideile noi, care apar chiar acum.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: aky

29 iunie - 5 iulie 2015 9 years 4 months ago #496

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Foarte interesat....daca in ultimele doua trei luni am avut serial de visuri acum in aceste nopti magice visurile s-au redus chiar lipsit cu desavirsire.
    Au fost multe situatii in care am vazut ca lucrurile sunt facute intr-un mod gresit dar nu am avut puterea sa fac observatie,aceasta atitudine a facut ca eu sa primesc observatii la rindul meu pentru ca nu mi-am facut datoria de a face acele observatii.
    The following user(s) said Thank You: adminanca

29 iunie - 5 iulie 2015 9 years 4 months ago #497

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Foarte interesat....daca in ultimele doua trei luni am avut serial de visuri acum in aceste nopti magice visurile s-au redus chiar lipsit cu desavirsire.
    Au fost multe situatii in care am vazut ca lucrurile sunt facute intr-un mod gresit dar nu am avut puterea sa fac observatie,aceasta atitudine a facut ca eu sa primesc observatii la rindul meu pentru ca nu mi-am facut datoria de a face acele observatii.

Chiar daca "nu visam" (ceea ce se pare ca inseamna ca "nu tinem minte" ce facem prin planurile energetice in timpul somnului si nu ca nu avem activtate) noi tot lucram la potrivirea lucrurilor si primim indrumare pe alte cai, in timpul zilei, prin ideile pe care le avem, sau pe care ni le transmit altii in discutiile pe care le avem, sau pe care le descoperim oricum altfel.

Hai sa reformulam si sa folosim alt cuvant in loc de "observatii" :)
    Cand vedem ca ceva pare a fi nepotrivit este mai constructiv sa intrebam decat sa "facem observatii" ... gasim intrebarile potrivite astfel incat toti cei implicati prezenti acolo, sa lucrezez cu acele intrebari, daca vor, si sa ajunga la alta viziune a subiectului.
    Iar daca nu vor, prin faptul ca noi am incercat sa reorganizam acea viziune, este foarte posibil sa nu fim afectati de rezultatul lor - si revin asupra ideii despre care am mai vorbit, ca a fi afectat de ceva reprezinta perceptia noastra asupra a ceea ce se intampla.
    Exersati modul acesta de interactiune si asteptam impresii :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina

29 iunie - 5 iulie 2015 9 years 4 months ago #498

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Va aduc aici un gand pe care l-am transmis pe pagina de facebook - pentru cei care nu folosesc reteaua, sau poate nu o frecventeaza prea des :) :

"Oferiti-va astazi un exercitiu mental si … ganditi altfel.
    Reluati exercitiul dupa cum simtiti sa faceti asta, nu dupa cum ganditi ca aveti sau nu aveti timp pentru asta.
    Alegeti o chestiune care va preocupa si exersati “gandirea altfel”.
    Acest lucru ar presupune sa nu mai luati in calcul concluziile la care ati ajuns, deja. Sa acceptati ca exista si alte variante de lucru cu ideea respectiva.
    Faceti asta fara sa va luptati cu ideile si prejudecatile care v-au acaparat atentia pana acum.
    Faceti asta cu curiozitatea de a descoperi ceva, STIIND ca descoperiti CEVA.
    Apoi zilele urmatoare lasati noile ganduri sa se aseze cum vor ele, nu fortati conexiuni logice si, nu eliminati variante care nu vi se par posibile.
    Oare chiar ar fi imposibil ca, orice sa fie posibil ?"
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina
    Time to create page: 0.085 seconds