mihaela wrote:
Foarte interesat....daca in ultimele doua trei luni am avut serial de visuri acum in aceste nopti magice visurile s-au redus chiar lipsit cu desavirsire.
Au fost multe situatii in care am vazut ca lucrurile sunt facute intr-un mod gresit dar nu am avut puterea sa fac observatie,aceasta atitudine a facut ca eu sa primesc observatii la rindul meu pentru ca nu mi-am facut datoria de a face acele observatii.
Chiar daca "nu visam" (ceea ce se pare ca inseamna ca "nu tinem minte" ce facem prin planurile energetice in timpul somnului si nu ca nu avem activtate) noi tot lucram la potrivirea lucrurilor si primim indrumare pe alte cai, in timpul zilei, prin ideile pe care le avem, sau pe care ni le transmit altii in discutiile pe care le avem, sau pe care le descoperim oricum altfel.
Hai sa reformulam si sa folosim alt cuvant in loc de "observatii"
Cand vedem ca ceva pare a fi nepotrivit este mai constructiv sa intrebam decat sa "facem observatii" ... gasim intrebarile potrivite astfel incat toti cei implicati prezenti acolo, sa lucrezez cu acele intrebari, daca vor, si sa ajunga la alta viziune a subiectului.
Iar daca nu vor, prin faptul ca noi am incercat sa reorganizam acea viziune, este foarte posibil sa nu fim afectati de rezultatul lor - si revin asupra ideii despre care am mai vorbit, ca a fi afectat de ceva reprezinta perceptia noastra asupra a ceea ce se intampla.
Exersati modul acesta de interactiune si asteptam impresii