• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 25-31 mai 2015

25-31 mai 2015 9 years 6 months ago #485

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Eu am cam lipsit din peisaj zilele astea.
    Am avut o stare de oboseala fizica care s-a accentuat pana la maxim ieri - de parca trag un tren.
    A fost si opozitia Soare-Saturn, care s-a completat cu Marte cuadratura Pluton natal - practic am fost in starea de "faceti ce vreti cu mine ca eu oricum nu misc un pai".

Va invit pe cei care observati extrasensibilitatile sau rezonanta pur si simplu, sa facem schimb de impresii, spre folosul tuturor, si a celor care abia le descopera.

Eu am primit informatii ca "se lucreaza" si pe canale obisnuite de informare, de la altii care lucreaza, dar si pe canalele proprii. Frumosetea consta in faptul ca se potrivesc si in contextul astral.

Prin urmare, poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

25-31 mai 2015 9 years 5 months ago #486

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    cineva zicea mai de mult pe acest forum...„astept sa se intimple ceva dar nu vad nimic„...nu stiu daca sunt in aceiasi situatie de asteptare...aici e aceia stare cind vezi ca lucrurile se misca simti ca mai e un pas si drumul se indreapta,dar ceva se intimpla...ceva se spune...ceva se aude si lumina se stinge.....stiu si traiesc faptul ca ceea ce nu te distruge te face mai puternic....dar cit de puternic trebuie sa fii ca sa vezi drumul ce trebuie vazut si urmat.....stare de dezamagire,stare de tristete,de neputinta,starea aceia in care vrei sa strigi poate aude cineva.....poate cite putin din fiecare...poate toate la un loc......Confuzia se adinceste.......si intrebarile isi fac locul....intrebari de existenta, intrebari de viata ...intrebari de a intelege ce? si cum? sau pina unde?
    The following user(s) said Thank You: adminanca

25-31 mai 2015 9 years 5 months ago #487

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    mihaela wrote:
    cineva zicea mai de mult pe acest forum...„astept sa se intimple ceva dar nu vad nimic„...nu stiu daca sunt in aceiasi situatie de asteptare...aici e aceia stare cind vezi ca lucrurile se misca simti ca mai e un pas si drumul se indreapta,dar ceva se intimpla...ceva se spune...ceva se aude si lumina se stinge.....stiu si traiesc faptul ca ceea ce nu te distruge te face mai puternic....dar cit de puternic trebuie sa fii ca sa vezi drumul ce trebuie vazut si urmat.....stare de dezamagire,stare de tristete,de neputinta,starea aceia in care vrei sa strigi poate aude cineva.....poate cite putin din fiecare...poate toate la un loc......Confuzia se adinceste.......si intrebarile isi fac locul....intrebari de existenta, intrebari de viata ...intrebari de a intelege ce? si cum? sau pina unde?

Nu va lasati, tocmai acum.
    Este poate cea mai grea saptamana, din acest ciclu si pana la solstitiu.
    Lasati lucrurile sa curga, nu stati la panda si nu asteptati in stare de incordare.
    Asa cum ne oferim din cand in cand cate o pauza, si ne oprim din ce facem, este timpul potrivit acum sa ne oferim o pauza de gandire si de asteptari mai ales.
    Vorbeam de pasul acela in gol - este o stafel de stare in care fara sa renunt la rezultat, renunt la calea pe care am ales-o, pentru un timp, ma asez intr-o suspensie si stiu ca plutesc atat cat am nevoie.
    Era un exercitiu frumos - ma vad eu pe mine cum ma urc in palma de lumina a lui Dumnezeu, ingeras pazitor, ghidul cu care vorbiti (etc) si stiu ca sunt in siguranta si, stiu ca ma lasa in locul potrivit la momentul potrivit.
    Nu ne lasam acum :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: mihaela, corina
    Time to create page: 0.079 seconds