• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 6-12 aprilie 2015

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #419

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)

Eu va recomand sa tineti un jurnal la gandurilor si al ideilor in saptamana asta.
    Nu mizati ca tineti minte.
    Mintea este supusa unui proces de transformare, foarte intens acum.
    Eu n-as incerca sa fac conexiuni logice intre ganduri si idei, imediat cum apar, pentru ca logica se transforma si ea. Din acest motiv mi se pare de folos sa notam si sa revenim apoi, cand logica se va fi dezvoltat, cumva cum nu anticipam chiar acum.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela, corina

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #420

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Wow da' ce ne mai scutura vremurile astea ! :P

Am avut sedinte serioase zilele astea si am sapat sub multe straturi de suprafata (de disimulare, mandrie,ambitie etc etc) ..dupa ce le-am indepartat cred ca am ajuns la o durere de profunzime...a sufletului..Anca tu ne spuneai ca durerile astea sunt mai blande decat ale mintii...asa mi se pare si mie...si macar toata "echipa" e aliniata acum..

E un mare pas inainte ...pana acum nici nu-mi dadeam voie sa fiu trista...si era un mare consum de energie...Motivul e o stare de fapt din exterior din care nu ies inca ...habar nu am de ce ...poate sunt masochista ;) :cheer: :huh:

Buuun...acum stiu macar cum stau dar...ce fac cu vibratia...?
    Intre o tristete sincera si asumata si o stare de bucurie in care am indesat problemele in subsol...ce prefera Universul ? :silly:
    The following user(s) said Thank You: Diana

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #421

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    corina wrote:
    Wow da' ce ne mai scutura vremurile astea ! :P

Am avut sedinte serioase zilele astea si am sapat sub multe straturi de suprafata (de disimulare, mandrie,ambitie etc etc) ..dupa ce le-am indepartat cred ca am ajuns la o durere de profunzime...a sufletului..Anca tu ne spuneai ca durerile astea sunt mai blande decat ale mintii...asa mi se pare si mie...si macar toata "echipa" e aliniata acum..

E un mare pas inainte ...pana acum nici nu-mi dadeam voie sa fiu trista...si era un mare consum de energie...Motivul e o stare de fapt din exterior din care nu ies inca ...habar nu am de ce ...poate sunt masochista ;) :cheer: :huh:

Buuun...acum stiu macar cum stau dar...ce fac cu vibratia...?
    Intre o tristete sincera si asumata si o stare de bucurie in care am indesat problemele in subsol...ce prefera Universul ? :silly:

Universul prefera sinceritatea si autenticitatea - cred eu.
    Starea se dilueaza pana la disparitie (transformare) pe masura ce o simtim si o consideram "normala".
    Exercitiul in oglinda poate ajuta si in aceasta situatie.
    Mai ales pe fondul de tristete-suparare-dezamagire si adiacente :)
    Iti acorzi sprijinul, tu tie, in oglinda, la fel cum ar fi daca ar fi sa sustii pe altcineva.
    Este bine sa lasam sa se manifeste starile astea, sa lasam emotia sa se exprime, sa o traim, oricare ar fi manifestarile - fara agresivitate totusi.
    In cazul in care simtiti agresivitatea sprageti ceva :) m-au invatat si pe mine altii si chiar are efect; un borcan de sticla de exemplu ... undeva afara, macar pe balcon ... eu, adica Fecioara si Capricornul din mine au gasit o solutie pentru a nu face mizerie si, am pus borcanul intr-o punga. Am facut chestia asta de doua ori de cand am aflat-o acum vreo 5-6 ani si tin minte ca a avut efect instantaneu. Si mai bine ar fi ca dupa acest episod sa imbrac in Lumina locul unde am lovit.

Dar mai intai oglinda si apoi borcanul, daca mai este cazul :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #422

• Christine
    • Christine's Avatar
    Corina,

"...pana acum nici nu-mi dadeam voie sa fiu trista...si era un mare consum de energie..."
    ok, acuma sa zicem ca iti dai voie, dar meriti? sa-ti oferi tie asta-o stare de tristete?
    sau meriti sa-ti oferi mai bun de atat - tu tie?

"Intre o tristete sincera si asumata si o stare de bucurie in care am indesat problemele in subsol...ce prefera Universul ?
    dar tu ce preferi?? (!)

da, Oglinda e de departe cea mai constructiva metoda
    si ii multumim Ancai pentru faptul ca ne-o impartaseste si pentru rabdarea cu care e langa noi in faza de aplicare practica :)

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #423

• Christine
    • Christine's Avatar
    eu in perioada dintre eclipse am asistat la inchiderea unei experiente (spun am asistat pentru ca nu am inchis-o eu activ, ci mai degraba am lasat-o/am permis sa se inchida, doar acceptand depunerea armelor cu care ma luptam s-o tin inca respirand; ca si cum am acceptat deconectarea de la aparate) si cu asta cred eu ca si inchiderea unei etape de aproximativ 19 ani
    si
    cred ca mi-am inteles - conceptual macar - egoul

cred ca m-a ajutat gandul ca "am intotdeauna tot ce am nevoie pentru momentul acum" sau "nu-mi lipseste nimic" sau vorba aceea "nu-mi da mai mult decat pot duce" sau altceva decat m-as pricepe sa fac

elementul de noutate inca nu-l percep...senzatia pe care o am e de hiatus, acea perioada in care ceva se termina si ceva sta sa inceapa..dar deocamdata ma simt pe golul dintre. totusi, eu stiu ca natura respinge ideea de vid, asa ca nici ca putea sa vina mai bine recomandarea de a ne nota ideile, gandurile, probabil cu predilectie pe cele noi :) multumim!

6-12 aprilie 2015 9 years 7 months ago #424

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Da, multumesc mult ..se pare ca ma ajuta sa scot la lumina starile astea ....vizibil de cateva ore ma simt mai bine...

Cred ca starea de vinovatie de care mai spuneam eu e adanca si vine de demult...era bine sa iasa ca o furie
    dar la mine totul se intoarce impotriva mea...si e posibil sa imi aleg o stare care sa ma chinuie...pe calea spre destinatia mea..
    Oricum..am scos dopul si se imprastie usor..

Super exercitiul cu borcanul in punga :) o data in viata tot trebuie incercat..

Multumim !
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Diana
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.097 seconds