corina wrote:
Wow da' ce ne mai scutura vremurile astea !
Am avut sedinte serioase zilele astea si am sapat sub multe straturi de suprafata (de disimulare, mandrie,ambitie etc etc) ..dupa ce le-am indepartat cred ca am ajuns la o durere de profunzime...a sufletului..Anca tu ne spuneai ca durerile astea sunt mai blande decat ale mintii...asa mi se pare si mie...si macar toata "echipa" e aliniata acum..
E un mare pas inainte ...pana acum nici nu-mi dadeam voie sa fiu trista...si era un mare consum de energie...Motivul e o stare de fapt din exterior din care nu ies inca ...habar nu am de ce ...poate sunt masochista
Buuun...acum stiu macar cum stau dar...ce fac cu vibratia...?
Intre o tristete sincera si asumata si o stare de bucurie in care am indesat problemele in subsol...ce prefera Universul ?
Universul prefera sinceritatea si autenticitatea - cred eu.
Starea se dilueaza pana la disparitie (transformare) pe masura ce o simtim si o consideram "normala".
Exercitiul in oglinda poate ajuta si in aceasta situatie.
Mai ales pe fondul de tristete-suparare-dezamagire si adiacente
Iti acorzi sprijinul, tu tie, in oglinda, la fel cum ar fi daca ar fi sa sustii pe altcineva.
Este bine sa lasam sa se manifeste starile astea, sa lasam emotia sa se exprime, sa o traim, oricare ar fi manifestarile - fara agresivitate totusi.
In cazul in care simtiti agresivitatea sprageti ceva
m-au invatat si pe mine altii si chiar are efect; un borcan de sticla de exemplu ... undeva afara, macar pe balcon ... eu, adica Fecioara si Capricornul din mine au gasit o solutie pentru a nu face mizerie si, am pus borcanul intr-o punga. Am facut chestia asta de doua ori de cand am aflat-o acum vreo 5-6 ani si tin minte ca a avut efect instantaneu. Si mai bine ar fi ca dupa acest episod sa imbrac in Lumina locul unde am lovit.
Dar mai intai oglinda si apoi borcanul, daca mai este cazul