Cum folosim Mercur retrograd ?
Raceala-gripa-viroza
Curatam caile de trafic informational.
Ultimele 3 zile de retrogradare, accelerat, pana la "fara voce" luni si marti.
Luni noaptea - sedinta cu constientizarile aferente.
Marti dimeata am aflat leacul, seara a ajuns leacul la mine : ceai de scai vanat, 3 cani pe zi, inainte de masa.
Efect instantaneu, dupa prima cana, in jumate de ora.
Miercuri deja nu mai tuseam - decat asa, mai rar.
Azi mi-a revenit si vocea - spre disperarea unora
De ce vocea ? in acest caz, strict personal, pentru ca nu era folosita la capacitate maxima.
In perioada sextilului Mercur-Uranus (direct si retro) am inteles niste lucruri importante si am si luat decizii, m-am reorganizat interior si am si facut planuri pe hartie.
Am inteles acum ca existau vagi urme de indoiala, mai curand emotie cred ... oricum eu stiu ca nu am voie sa nu lamuresc ce am de lamurit, era vorba de stare ... la a si face ce este de facut mai primesc ragaz, in general, dar cand e vorba de stare, am observat sa nu ma lasa sa merg pe aratura
E si "normal" sa fie asa, pentru ca ar insemna sa "transmit cu erori" de perceptie daca nu stabilizez starea.
Prin urmare, este un semnal important pe care nu stiu daca l-am discutat vreodata aici in grup - raceala sub orice forma de "gravitate" ne arata ca avem de curatat ceva pe traseul perceptie-prelucrare-transmisie de informatii ... fie ceva distorsioneaza informatia, fie ceva blocheaza informatia, fie procesele nu sunt complete, fie pur si simplu trecem pe un nivel superior de lucru cu acest instrument, informatia.
Spor maxim