• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 19 - 25 ianuarie 2015

19 - 25 ianuarie 2015 9 years 10 months ago #358

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Eu am insistat pe mobilizare si lucru mental, pentru ca influentele astrologice sunt cumva contradictorii. Invit aici pe cei care au notiuni de astrologie sa le discutam

Practic o Luna Noua in Varsator, ar stimula foarte mult interactiunea mai ales cu Mercur-Venus in Varsator.
    Mercur intra imediat in retrogradare si aceasta influenta aparent blocheaza potentialul Lunii Noi.
    Astfel ca este important sa prelucram energia ca sa folosim potentialul.
    Si sa facem schimbari in gandire, in perceptie, in modul in care ne uitam la o situatie, la o informatie - Uranus in Berbec si in vestita cuadratura cu Pluton, este guvernator si al Lunii Noi si al planetelor personale mercur-Venus si deci, guverneaza retrogradarea lui Mercur.

Eu cred ca acest parcurs retrograd al lui Mercur este foarte important pentru noi.
    Mai ales ca incepe sub influenta conjunctiei Marte-Neptun; plus alte detalii care tin de acum de analiza pe care eu personal prefer sa o fac post - evenimente pentru a vedea cum am folosit de fapt influentele sub indrumare intuitiva si nu ca decizie logica.

E un fel de ... a pasi inainte fara sa ies in fata, dar sa ma armonizez cu lumea si sa fac ce am de facut.
    Mai vorbim :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana, ping_2622
    Time to create page: 0.079 seconds