Indiferent daca stim si urmarim influentele astrale sau nu, (pentru ca este posibil sa stim teoria dar sa nu urmarim tranzitele), foarte pe scurt spus, saptamana aceasta ne preseaza sa ne recunoastem adevarul propriu si valoarea acestui adevar, sa stabilim cum ne raportam la acest adevar in continuare, cum il traim in continuare, daca si cum dezvoltam si materializam acest adevar, in continuare.
Putem separa teoria pe zile, pe aspecte astrale, dar, mie mi se pare importanta concluzia, pentru ca zilele se pot derula diferit de la om la om, in functie de cum si-a dezvoltat deja potentialul.
Descriu aici cum am trecut eu prin zilele cuadraturii, cu toate ca inca lucreaza influentele asupra noastra, dar, chiar acum am avut conjunctia Luna - Nod Nord : pentru cei care nu stiu teoria, foarte scurt si foarte concis spus, intr-o astfel de zi se poate intelege mai mult si mai bine sensul evolutiei in actuala viata, dar putem sa ne referim si la etapa curenta de evolutie, la faza in care ne aflam.
Sigur, etapa accentueaza ceva ce face parte din planul intreg de viata.
Important este ca o astfel de influenta ofera totusi adaptabilitate emotionala - putem lucra cu emotiile noastre, mai usor decat in alte zile. Diferenta fata de alte momente este faptul ca acum s-au cumulat presiunile emotionale din mai multe directii, si aparent totul este foarte greu.
Vom vedea cum vom privi totul dupa ce depasim faza.
Acum scriu aici pe scurt cum s-e deruleaza influenta pe harta mea, pentru cei care stiu astrologie.
Uranus tranziteaza C2 natala si Pluton C12 - ambele, de cativa ani. Uranus va trece in C3 in curand. Pluton va trece peste ascendent la finalul lui 2015.
Sub influenta lui Uranus eu am ales acest mod de lucru (consilierea astrologica) ca si activitate permanenta, profesionala, fara sa mai fac nimic altceva.
Apoi sub influenta cuadraturii, am facut transformari in modul meu de lucru in astrologie. Initial am inceput sa lucrez asa cum lucreaza toata lumea, cu analize "tip" si, de la un moment dat m-am simtit blocata, pana cand am ales, constient sa lucrez altfel si sa am in vedere mai multe directii de lucru.
Inainte de faza din primavara anului trecut am pierdut site-ul vechi.
Am inteles ca si acolo era nevoie de "altfel".
Tot atunci a tasnit si materializarea simpozionului - care era la nivel de idee de cel putin 3 ani.
Toata vara anului trecut mi-a zumzait in minte ideea grupului si ma tot gandeam cum sa-l organizez, inceracnd sa ma raportez strict astrologic la un mod de lucru.
La faza cuadraturii din toamna anului trecut am ales sa ies din tipar, moment din care s-au potrivit multe lucruri. A aparut omul care sa faca site-ul (toata vara am avut parte de amanari si de preturi ffff mari pentru site) si s-a inchegat noul mod de lucru, dar mai ales am inteles eu ca "pot sa fac ce vreau", ce vreau insemnand ceea ce imi venea sa fac si nu faceam pentru ca ma raportan la niste criterii care nu erau ale mele ci ale altora.
Tot ca "mod de lucru" stiu de cativa ani ca trebuie sa scriu o carte, la care am inceput sa lucrez si care este structural conceputa. Intre timp viziunea s-a transformat, in cursul acestui an gandindu-ma tot mai mult la subiectul acesta. Iar in ultimile 3-4 saptamani el a revenit presant in mintea mea, am facut chiar si plan de lucru - totul la nivel mental, fara sa fac nimic concret. Am amanat.
Sambata-Duminica insa, am "stiut" cumva ca ma apuc de lucru.
Ce s-a intamplat chiar ieri, pe conjunctia Luna - NN ... am gasit o informatie despre o persoana relativ cunoscuta, public, care a scrie 9 carti in ultimii 2 ani.
Aceasta persoana a jucat un rol important in evolutia mea, intr-o anumita etapa, fortandu-ma sa ies din inregimentare tocmai prin impunerea inregimentarii. Totul s-a derulat acum 15 ani. Si eu credeam ca am rezolvat chestiunea, in interior, pentru ca la momentul respectiv lucrurile au fost foarte tensionate, eu am suferit in sufletul meu, am fost foarte dezamagita si am trecut printr-o faza de calire.
Am inteles, am depasit, am iertat, am facut niste alegeri si am luat-o in alta directie - care s-a dovedit a fi foarte buna, dupa ce m-am asezat bine pe traiectorie.
Dar ieri, am simtit bolovanul in stomac - pentru ca suntem oameni, sa nu uitam chestia asta.
Stiam deja, tot ce am citit ieri, dar nu simtisem impactul emotional, asa cum a fost ieri., pentru ca nu am dat atentie - era o chestie din trecut si eu am ales sa nu mai ofer atentia mea acelui "trecut".
Dupa cateva minute, am inteles ca de fapt emotia venea din "nerealizarea" obiectivului meu, si venea ca "ghiont" care sa scoata omuletul din amanare.
A fost cumva rabufnirea sufletului in fata nemiscarii mele.
Am avut imaginea a ceea ce fac prin amanare - blochez un circuit informational.
Dar, constientizarea a venit prin trairea emotionala omului - mai intai a fost rascolirea "intalnirii" si apoi toata analiza logica, rationala pe ceea ce citeam, ca dupa asta sa vina constientizarea a ceea ce fac si a ceea ce nu fac.
Momentul din trecut a fost foarte important, si eu am primit indrumarea prin vis si inainte si dupa decizia de a ma desprinde din constrangerea respectiva.
Inainte cu cateva luni m-am visat in acel colectiv (cu mama si fiica mea, deci era o influenta pe arborele genealogic) de unde am fost chemata "undeva". Am plecat cu masina mea si la iesirea din spatiul in care ma aflam, am luat-o spre stanga, pentru ca asa ma dirija marcajul drumului, eu stiind ca trebuia sa merg spre dreapta (vezi cele doua emisfere cerebrale). Am zpus eu in vis ca voi intoarce cand voi putea (ma va lasa marcajul). Apoi mergand pe drum, masina mea a devenit ca cele din filmele cu epoca de piatra, si eu fugeam cu talpile goale pe drum ca sa inaintez. Apoi am vazut o masina foarte mare venind din fata, care a sarit peste un hop si dupa ce a trecut pe langa mine, eu am intors, chiar daca marcajul nu-mi permitea inca. In acest moment visul a sarit direct la locul unde trebuia sa ajung si, abia atunci am inteles, mental unde mergeam - la o licitatie, la care eu urma sa primesc (sau nu) "ceva". Am inmanat un plic, in care stiam ca era "oferta" mea - cam cum se porcedeaza la atribuirea contractelor, daca stiti, eu spuneam acolo cum ma angajez sa fac ceva si urma sa mi se ofere sau nu ocazia sa fac. Eram 3 persoane care participam la acea licitatie si eu am ajuns ultima, in mare graba. Am explicat aici, dar in vis "stiam" pur si simplu despre ce e vorba, fara explicatii sau discutii. Deci cumva ar fi urmat o reorientare, care imi deschidea un drum nou. Ceea ce s-a si intamplat, doar ca eu n-am inteles chiar imediat si nu am folosit drumul 100%. Acum recuperez.
Apoi dupa ce am facut miscarea radicala, m-am visat spalandu-ma pe cap in zapada, sub un soare foarte stralucitor.
Am scris cam mult, dar am vrut sa arat cum se potrivesc lucrurile, cum se potrivesc mesajele, si cum lucreaza energiile peste arii mari de timp - de fapt in cicluri.
Intre timp, Pluton tranziteaza C12 de mult timp si eu am avut o orientare clara catre lumea subconstientului, catre lumile energetice, invizibile, de unde incerc sa aduc in planul concret si sa transpun intr-o forma palpabila si utilizabila, informatia.
Am vorbit aici doar despre aspectele care tin de dezvoltare si evolutie.
Au fost si aspecte legate de "dusmanii ascunsi" din C12 care s-au produs ani de zile in viata profesionala anterioara si, cu care am lucrat destul de mult, experiente care au si aspecte karmice.
Au fost si ezitarile privind valorificarea resurselor personale la care inca lucrez (care tin de Uranus in C2) dar nu mai dezvolt, ele lucreaza si eu ma straduiesc.
Starile de tipul acesta, cum descria Corina, ne arata ca nu dam atentie unui "ceva" important pentru noi, sau ca ne orientam atentia catre exterior - ceea ce conduce la prima idee, prin neobservarea interiorului.
Incercati sa nu respingeti informatiile care vin zilele acestea si nu pastrati emotiile negative in voi. Bombaniti-le cat vreti, dar fara patos si intelegeti-le rostul. Astfel le eliberati.