• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 6-12 octombrie 2014.

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #262

• atena
    • atena's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 5
    Buna dimineata foamna Anca.
    Din ce am citit, azi se formeaza luna plina :) ...eu cam am mereu probl in aceasta perioada cu insomniile si desigur cu cei care ma inconjoara, fie tot ce fac si spun mi se pare aiurea, fie fac eu niste chestii de raman fara cuvinte .
    Stiu ca eu am foarte mult de lucru cu mine, am nevoie de un echilicru in primul rand, dar....nu stiu din ce cauza, de fiecare data cand ma simt stapana pe mine si tot ce ma inconjoara, se intampla ceva si trebuie sa o iau de la cap.
    Nu stiu daca doar influienta astrelor isi spune cuvantul dar, am inceput sa vad ca nimic din ce este destinat leilor, mie nu mi se potriveste :) ...cred ca inclin mai mult spre rac s-au balanta. Acum nu stiu daca toata partea asta putin cam negativa este "meritul: lui lilith, s-au jupiter ma ocoleste ca ca si in anul nasteri mele :).
    Ma intreb urmatorul lucru, daca jupiter este benefic, lilith este atat de puternic incat il poate umbri pe jupiter?
    Va doresc o saptamana minunata!
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: adminanca

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #263

• Christine
    • Christine's Avatar
    Atena draga, pana iti raspunde doamna Anca, eu pot sa-ti impartasesc din ce am experimentat eu din toata teoria asta astrologica in mod direct si constient.
    Nici Jupiter nu e intotdeauna "benefic", asa cum nici Saturn nu e intotdeauna "malefic".

In segmentul pe care tu il tranzitezi cu energie jupiteriana, vei fi predispusa sa cresti lucrurile care iti folosesc pe mai departe dar, paradoxal si sa scazi ce da semne ca s-ar cere eliberat. Nu intotdeauna acolo unde primesti influx jupiterian totul e o petrecere, ci mai curand acolo tinzi sa oferi experientei ceea ce s-ar cuveni, potrivit unui "rationament" de nivel mai inalt. Acum, mai mult decat in alte perioade, Jupiter calatoreste de brat cu Lilith (de vreo patru ani), dar spre sfarsitul anului viitor duetul acesta se va desface. Asta inseamna ca in timp ce universul ne incurajeaza sa crestem, noi - oamenii am avut si provocarile, brat la brat, pe care le manifestam prin frica de schimbare, prin tentatia confortului usor, prin indoiala in credinta, etc. De asta ni se pare ca Jupiter nu e in toata puterea lui. Doar ni se pare, pana cand noi vom fi reusit sa ne depasim conditia, sa ne invingem fricile. E ca si cum Jupiter s-a asezat un pic pe bancuta pana ne facem noi curaj :) de asta Anca ne stimuleaza continuu sa ne ramanem noua fideli, simtirii noastre, focusati.

Daca ai sa recitesti acum buletinul scris sambata, Anca spune asa: "provocarile vin ca sa exersam stabilizarea"

Ca sa explic si cu Saturn, eu am avut senzatia ca e chinuitor, drastic, sever si-l simti ca pe un ghimpe in coaste. Dar pana la urma, pe sectorul unde tranziteaza, pur si simplu intelegi ca nu-ti mai dai voie sa faci prostioare. E un fel de autoeducatie. Si-atunci, nici pomeneala sa fie "malefic".

Lilith, da...e un fel de parte a noastra mai putin buna sau constructiva, pe care fiecare dintre noi o are de cizelat. Si lucram la asta cu totii :)

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #264

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Multumesc Christine !
    asta ma ajuta si pe mine
    In plus eu am Lilith natal tranzitat de Pluton deci sunt doua zone prin care sunt solicitata sa ma "cizelez" :)
    The following user(s) said Thank You: adminanca

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #265

• Christine
    • Christine's Avatar
    Foarte frumos, Corina! :) ...Pluto in vizita la Lilith natal :)
    ...o capacitate extraordinara de care beneficiezi acum ca, prin mobilizarea puterii tale interioare, sa depasesti o provocare :)

Peste un an, eu o voi avea pe Lilith in tranzit peste Pluto natal...o sa povestim atunci :)

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #266

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Multumesc pentru "dialog" :)

Dinamica astrala este foarte "dinamica" :) ... vioaie, influentele lucreaza cu acelasi scop - sa ne determine sa facem schimbarile de care avem nevoie. Deci, chiar cele mai bune aspecte pot functiona aparent impotriva noastra.

Iar Jupiter-Lilith, dupa cum a explicat deja Cristina, aduce lucruri noi sau le dezvolta pe cele existente dupa cum renuntam la ce purtam degeaba in spate - si asta e valabil de la oameni pana la ganduri si emotii.
    Si poate creste si ce nu ne trebuie, daca nu renuntam la timp.

In plus, harta natala da tonul tranzitelor, ca sa spunem asa.
    Tranzitele functioneaza dupa directiile din harta natala.
    Apoi, schimbarile se produc dupa cum suntem sau nu implicati in diferite actiuni, fiind mai mult sau mai putin vizibile. Nu facem comparatii ... unii poate trec prin experiente radicale, acum o fi momentul sa le treaca, altii le-au trecut si acum doar trec asa usor, printr-o adiere.
    anca

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #267

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Am aproape o saptamina de cind, la fiecare somn am vise de lunga durata ca si cum ar fi un film, cu foarte multe amanunte si mai si cel mai important e in culori, dar ceea ce ma tulbura este intensitatea detaliilor si faptul ca in multe din aceste vise cineva moare si uneori e chir cineva din familie......nu stiu daca e de la aceasta eclipsa.... :whistle:
    Time to create page: 0.094 seconds