Atena draga, pana iti raspunde doamna Anca, eu pot sa-ti impartasesc din ce am experimentat eu din toata teoria asta astrologica in mod direct si constient.
Nici Jupiter nu e intotdeauna "benefic", asa cum nici Saturn nu e intotdeauna "malefic".
In segmentul pe care tu il tranzitezi cu energie jupiteriana, vei fi predispusa sa cresti lucrurile care iti folosesc pe mai departe dar, paradoxal si sa scazi ce da semne ca s-ar cere eliberat. Nu intotdeauna acolo unde primesti influx jupiterian totul e o petrecere, ci mai curand acolo tinzi sa oferi experientei ceea ce s-ar cuveni, potrivit unui "rationament" de nivel mai inalt. Acum, mai mult decat in alte perioade, Jupiter calatoreste de brat cu Lilith (de vreo patru ani), dar spre sfarsitul anului viitor duetul acesta se va desface. Asta inseamna ca in timp ce universul ne incurajeaza sa crestem, noi - oamenii am avut si provocarile, brat la brat, pe care le manifestam prin frica de schimbare, prin tentatia confortului usor, prin indoiala in credinta, etc. De asta ni se pare ca Jupiter nu e in toata puterea lui. Doar ni se pare, pana cand noi vom fi reusit sa ne depasim conditia, sa ne invingem fricile. E ca si cum Jupiter s-a asezat un pic pe bancuta pana ne facem noi curaj
de asta Anca ne stimuleaza continuu sa ne ramanem noua fideli, simtirii noastre, focusati.
Daca ai sa recitesti acum buletinul scris sambata, Anca spune asa: "provocarile vin ca sa exersam stabilizarea"
Ca sa explic si cu Saturn, eu am avut senzatia ca e chinuitor, drastic, sever si-l simti ca pe un ghimpe in coaste. Dar pana la urma, pe sectorul unde tranziteaza, pur si simplu intelegi ca nu-ti mai dai voie sa faci prostioare. E un fel de autoeducatie. Si-atunci, nici pomeneala sa fie "malefic".
Lilith, da...e un fel de parte a noastra mai putin buna sau constructiva, pe care fiecare dintre noi o are de cizelat. Si lucram la asta cu totii