• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 6-12 octombrie 2014.

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #256

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Daca cineva nu a primit mesajul, va rog sa-mi spuneti, - aceasta solicitare avand sens in ideea ca ajungeti toti aici, pe forum.
    Am impresia ca nu ne-a numarat pe toti de data aceasta, softul acesta, sau eu am facut o manevra gresita in gestionarea grupurilor.
    anca
    Last Edit: 10 years 1 month ago by adminanca.
    The administrator has disabled public write access.

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #257

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Pe langa influentele momentului eu trec prin niste tranzite importante pentru mine
    Desi sunt calma aparent, probabil interiorul e destul de agitat...parca e linistea dinaintea furtunii ..si visele mele sunt tot mai clare in sensul asta ( mai nou , multe impuscaturi in tavan , care ma duc cu gandul ca o anumita temelie e pe punctul sa cada ).

Ce sa zic , sunt constienta ca probabil imi atrag astfel niste intamplari mai putin norocoase ...
    dar sunt situatii pe care aman sa le pun la punct si e posibil, poate recomandabil sa fiu putin scuturata daca nu ies altfel din comfortul meu..
    Cer indrumare si aleg sa fie cat mai bine pentru cei din jurul meu si pentru mine..
    Sa fie bine !
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Diana

6-12 octombrie 2014 10 years 1 month ago #258

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Am realizat ca Luna tocmai intrase in Pesti si probabil de acolo starea mea ... pe langa faptul ca am impartasit cu voi temerile mele .. cert e ca ma simt mult mai bine
    Duminica insorita tuturor !
    The following user(s) said Thank You: adminanca

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #259

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    corina wrote:
    Pe langa influentele momentului eu trec prin niste tranzite importante pentru mine
    Desi sunt calma aparent, probabil interiorul e destul de agitat...parca e linistea dinaintea furtunii ..si visele mele sunt tot mai clare in sensul asta ( mai nou , multe impuscaturi in tavan , care ma duc cu gandul ca o anumita temelie e pe punctul sa cada ).

Ce sa zic , sunt constienta ca probabil imi atrag astfel niste intamplari mai putin norocoase ...
    dar sunt situatii pe care aman sa le pun la punct si e posibil, poate recomandabil sa fiu putin scuturata daca nu ies altfel din comfortul meu..
    Cer indrumare si aleg sa fie cat mai bine pentru cei din jurul meu si pentru mine..
    Sa fie bine !

Corina, poti face totul fara sa cada nimic, fara intamplari mai putin norocoase si fara sa fii scuturata.
    Daca tie ti se pare normal sa se produce aceste lucruri, ele se produc.
    Deci, sa lucram, da ?

Temelia se reaseaza, se restructureaza, se consolideaza.
    Atragi ceea ce stii, deci ce stii tu ? - stii cum vrei sa fie experienta X sau Y, sau poate stii cum vrei sa fie viata ta :)

Constientizezi mersul lucrurilor, pentru ca le observi si pasul urmator este sa si vezi cum se potrivesc; dupa ce vezi asta te mobilizezi si folosesti potrivirea prezenta pentru urmatoarea si tot asa.

Iesi din apele Pestilor, trece si conjunctia Luna - Neptun si scapam de plouatul interior dar, sa nu treaca degeaba, sa primim indrumarea - este un aspect foarte intuitiv.
    Spor maxim :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #260

• Christine
    • Christine's Avatar
    adminanca wrote:
    Deci, sa lucram, da ?

...

Atragi ceea ce stii, deci ce stii tu ? - stii cum vrei sa fie experienta X sau Y, sau poate stii cum vrei sa fie viata ta :)

Constientizezi mersul lucrurilor, pentru ca le observi si pasul urmator este sa si vezi cum se potrivesc; dupa ce vezi asta te mobilizezi si folosesti potrivirea prezenta pentru urmatoarea si tot asa.

Iesi din apele Pestilor, trece si conjunctia Luna - Neptun si scapam de plouatul interior dar, sa nu treaca degeaba, sa primim indrumarea - este un aspect foarte intuitiv.

raspunsul pentru Corina a lansat niste intrebari pentru mine :)
    1.adica ni se "intampla" ce ni se pare noua normal sa se intample? (zguduitura se produce pentru ca eu stiu ca pana la urma e normal sa se intample asa, cata vreme observ ca nu m-am mobilizat eu insami? si adica accept tacit varianta automata? cam asa? si exact identic, invers?)

2.desi eu stiu cum vreau sa fie experienta X sau Y, care sunt sa zicem factorii care ma fac uneori sa pierd focusarea sau chiar ce stiu eu ca vreau in experienta X? (si cu asta sa tot reiau si sa reiau lucrul)

3. vi s-a intamplat sa observati, sa pricepeti mersul lucrurilor si chiar rostul lor, ba chiar sa va aliniati la flux, de voie de nevoie, dar sa simtiti ca ce se intampla n-are nicio treaba cu scopul, intentia din voi insiva? ati patit sa vi se implineasca intentii dupa 10-15 ani, cand, datorita noului context, implinirea lor sa fie "ca nuca in perete"?

6-12 octombrie 2014. 10 years 1 month ago #261

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    adminanca wrote:
    Deci, sa lucram, da ?

...

raspunsul pentru Corina a lansat niste intrebari pentru mine :)
    1.adica ni se "intampla" ce ni se pare noua normal sa se intample? (zguduitura se produce pentru ca eu stiu ca pana la urma e normal sa se intample asa, cata vreme observ ca nu m-am mobilizat eu insami? si adica accept tacit varianta automata? cam asa? si exact identic, invers?)

cer iertare pentru intarziere
    cand omuletul considera ca ceva este "normal", eu inteleg ca aceasta situatie este similara cu faptul ca este consvins ca ... normalitatea reprezinta cumva starea in care eu deja "stiu" ca asa este ...

cam asa mi se pare mie, dar sa vedem cum vi se pare si voua.

2.desi eu stiu cum vreau sa fie experienta X sau Y, care sunt sa zicem factorii care ma fac uneori sa pierd focusarea sau chiar ce stiu eu ca vreau in experienta X? (si cu asta sa tot reiau si sa reiau lucrul)

indoiala - de care nu suntem mereu constienti
    o intrebare asupra rezultatului, cat de nevinovata, poate schimba focusarea
    deja cand apare o intrebare (dar daca ... si asemenea) atentia se imparte si nu mai curge toata spre subiectul focusarii
    orice altceva, se naste din indoiala, cred eu, si putem cerceta, la modul practic, pe o experienta in curs
    sigur ca exista si ideea conform careia stai intr-o situatie cat este nevoie, aici intervenind si conexiunile karmice, cand conform teoriei "platesti", compensezi efecte pe care le -ai produs si, nu stim "cat este nevoie sa ... "
    dar exista si ideea conform careaia, acum, in timpurile noastre, constientizarea ne scoate din starea de "plata"

3. vi s-a intamplat sa observati, sa pricepeti mersul lucrurilor si chiar rostul lor, ba chiar sa va aliniati la flux, de voie de nevoie, dar sa simtiti ca ce se intampla n-are nicio treaba cu scopul, intentia din voi insiva? ati patit sa vi se implineasca intentii dupa 10-15 ani, cand, datorita noului context, implinirea lor sa fie "ca nuca in perete"?

eu mai intai as atrage atentia asupra nucii :) ... daca schimbam perceptia s-ar putea sa vedem altceva decat nuca si peretele

nu cred ca am avut aceasta senzatie, ca ce se intampla nu are legatura cu scopul ... poate si pentru ca eu am stiut ca la momentul potrivit fac conexiunile si ... am stiut ca totul are legatura cu scopul - adica asa am inteles eu si asa am crezut eu

poate mai primim impresii la intrebarea asta, sa vedem ce se mai intampla si la altii.
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine
    Time to create page: 0.096 seconds