corina wrote:
Pe langa influentele momentului eu trec prin niste tranzite importante pentru mine
Desi sunt calma aparent, probabil interiorul e destul de agitat...parca e linistea dinaintea furtunii ..si visele mele sunt tot mai clare in sensul asta ( mai nou , multe impuscaturi in tavan , care ma duc cu gandul ca o anumita temelie e pe punctul sa cada ).
Ce sa zic , sunt constienta ca probabil imi atrag astfel niste intamplari mai putin norocoase ...
dar sunt situatii pe care aman sa le pun la punct si e posibil, poate recomandabil sa fiu putin scuturata daca nu ies altfel din comfortul meu..
Cer indrumare si aleg sa fie cat mai bine pentru cei din jurul meu si pentru mine..
Sa fie bine !
Corina, poti face totul fara sa cada nimic, fara intamplari mai putin norocoase si fara sa fii scuturata.
Daca tie ti se pare normal sa se produce aceste lucruri, ele se produc.
Deci, sa lucram, da ?
Temelia se reaseaza, se restructureaza, se consolideaza.
Atragi ceea ce stii, deci ce stii tu ? - stii cum vrei sa fie experienta X sau Y, sau poate stii cum vrei sa fie viata ta
Constientizezi mersul lucrurilor, pentru ca le observi si pasul urmator este sa si vezi cum se potrivesc; dupa ce vezi asta te mobilizezi si folosesti potrivirea prezenta pentru urmatoarea si tot asa.
Iesi din apele Pestilor, trece si conjunctia Luna - Neptun si scapam de plouatul interior dar, sa nu treaca degeaba, sa primim indrumarea - este un aspect foarte intuitiv.
Spor maxim