Christine wrote:
ba da, cum sa nu...
un tipar sau o capcana i-as spune eu. si e foarte simpla: UIT CA IUBESC
pana sa citesc post-ul de ieri de aici si de pe fb (la care am ajuns abia seara tarziu), mi-am dat seama ca am luat-o haisa, nu m-am speriat asa tare ca in alte ocazii, dar fiindca am simtit ca nu stiu ce sa fac, am cerut
(m-am rugat, simplu)
s-a facut, in cateva minute, liniste in minte si lumina in suflet!
dar sa va explic si intentia
am cerut ceva pentru mine, dar din ceva-ul acela aveam sa dau pentru doua fiinte foarte foarte dragi sufletului meu
eu simt foarte des asta, iubirea este un sentiment de interconexiune. asa o "definesc" eu
azi dimineata cautam cuvinte potrivite ca sa explic cuiva cam cum vad eu chestia cu iubirea asta si sigur ca a iesit ceva la care nu ma ganeam chiar in cuvintele respective :
e vorba de asteptari si de faptul ca noi asteptam dovezile de iubire, care daca nu vin cum le asteptam noi le catalogam cumva si intram in nemultumire.
de fapt ar fi potrivit sa asteptam sa simtim noi iubirea, si din punctul acela totul se schimba
cum sa astept eu ca celalalt sa aiba viziunea mea ?
dar din momentul in care eu simt iubirea, pot intelege sau macar accepta viziunea celuilalt
mai sunt de asezat aici niste ganduri, dar subiectul tine tot de cum folosim energia mercuriana pentru a dezvolta energia neptuniana - ca mecanism, intr-o opozitie, energia planetei mai rapide se foloseste pentru a dezvolta potentialul oferit de planeta mai lenta.