• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 18 - 24 august 2014

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #226

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    eu astazi chiar am fost o mercuriana afectata (si intr-o cj larga cu Marte natal...in C12)
    asta e :) se intampla si la case mai mari :)

si nu gasesti un "tipar" in care ai alunecat ?
    daca mergi inapoi pe fir, pana la prima "dovada" de mercuriana afectata, si la cum a evoluat "afectarea", nu descoperi ce anume din atitudinea ta te-a plasat in stareape care tot tu o numesti "afectata" ? :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #227

• Christine
    • Christine's Avatar
    ba da, cum sa nu... :)

un tipar sau o capcana i-as spune eu. si e foarte simpla: UIT CA IUBESC :) :) :)

pana sa citesc post-ul de ieri de aici si de pe fb (la care am ajuns abia seara tarziu), mi-am dat seama ca am luat-o haisa, nu m-am speriat asa tare ca in alte ocazii, dar fiindca am simtit ca nu stiu ce sa fac, am cerut :) (m-am rugat, simplu)
    s-a facut, in cateva minute, liniste in minte si lumina in suflet!

dar sa va explic si intentia :)
    am cerut ceva pentru mine, dar din ceva-ul acela aveam sa dau pentru doua fiinte foarte foarte dragi sufletului meu
    eu simt foarte des asta, iubirea este un sentiment de interconexiune. asa o "definesc" eu :)

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #228

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    ba da, cum sa nu... :)

un tipar sau o capcana i-as spune eu. si e foarte simpla: UIT CA IUBESC :) :) :)

pana sa citesc post-ul de ieri de aici si de pe fb (la care am ajuns abia seara tarziu), mi-am dat seama ca am luat-o haisa, nu m-am speriat asa tare ca in alte ocazii, dar fiindca am simtit ca nu stiu ce sa fac, am cerut :) (m-am rugat, simplu)
    s-a facut, in cateva minute, liniste in minte si lumina in suflet!

dar sa va explic si intentia :)
    am cerut ceva pentru mine, dar din ceva-ul acela aveam sa dau pentru doua fiinte foarte foarte dragi sufletului meu
    eu simt foarte des asta, iubirea este un sentiment de interconexiune. asa o "definesc" eu :)

azi dimineata cautam cuvinte potrivite ca sa explic cuiva cam cum vad eu chestia cu iubirea asta si sigur ca a iesit ceva la care nu ma ganeam chiar in cuvintele respective :

e vorba de asteptari si de faptul ca noi asteptam dovezile de iubire, care daca nu vin cum le asteptam noi le catalogam cumva si intram in nemultumire.

de fapt ar fi potrivit sa asteptam sa simtim noi iubirea, si din punctul acela totul se schimba

cum sa astept eu ca celalalt sa aiba viziunea mea ?

dar din momentul in care eu simt iubirea, pot intelege sau macar accepta viziunea celuilalt

mai sunt de asezat aici niste ganduri, dar subiectul tine tot de cum folosim energia mercuriana pentru a dezvolta energia neptuniana - ca mecanism, intr-o opozitie, energia planetei mai rapide se foloseste pentru a dezvolta potentialul oferit de planeta mai lenta.
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.084 seconds