• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 18 - 24 august 2014

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #220

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #221

• Christine
    • Christine's Avatar
    "Prin urmare, nu va luptati cu mintea voastra acum, observati si redresati-va repede daca vi se pare ca “nu stiti” ce aveti de facut. Tocmai de aceea apare aceasta situatie, ca sa va amintiti ca puteti afla foarte usor, urmarind starea interioara si ghidarea cu care lucrati deja."

adica mintea s-ar putea sa ne "insele"?

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #222

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    "Prin urmare, nu va luptati cu mintea voastra acum, observati si redresati-va repede daca vi se pare ca “nu stiti” ce aveti de facut. Tocmai de aceea apare aceasta situatie, ca sa va amintiti ca puteti afla foarte usor, urmarind starea interioara si ghidarea cu care lucrati deja."

adica mintea s-ar putea sa ne "insele"?

Mai curand sa nu vrea sa coopereze, as zice eu, sa se disperseze, sa vedem mai accentuat anumite discrepante, sa nu ne "potrivim" sau sa nu ne "regasim" in colectiv, in interesul de grup, (si asta sa nasca dezamagiri) sa ne proiectam in afara cand de fapt ar trebui sa ne centram si de aici necesitatea unui efort mai mare ca sa facem asta.

Stiind ca exista aceste tendinte, ne putem mobiliza sa depasim momentul si astfel sa ne demonstram noua ca suntem antrenati, urmand ca in continuare sa punem in practica, mai usor, antrenamentul - adica ceea ce am obtinut prin antrenament.
    anca

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #223

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Eu clar incerc senzatia de "a nu ma regasi " in colectiv...as sta doar sa citesc..
    Plus ca tot mai des , simt tensiuni in stomac de cate ori aud prin jur discutii contradictorii...si am inteles ca starile astea imi arata ca pierd energie.
    Si atunci tind sa iau distanta..
    Nu stiu cat e din cauza lipsei de antrenament cu detasarea si cat din fascinatia pentru ceea ce descopar in cartile de astrologie..
    Astrologie,karma si transformare a lui S.Arroyo e fenomenala !

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #224

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Eu mi-am dat seama spre pranz ca azi avem opozitia exacta Mercur-Neptun.
    Dimineata am avut asa o "inspiratie" :))) a vorbit cineva in mintea mea si, a rezultat o prezentare a "realitatii", o descriere aproape logica, a modului in care ne construim realitatea.

Urmeaza sa leg totul intr-un material.

Despre asta tot vorbesc eu - sa folosim influentele.
    Adica, daca stiu ca urmeaza un anumit aspect care produce un anumit fond pe care se deruleaza experientele noastre de viata, sa-mi propun sa folosesc acest "moment" pentru ceea ce am eu de facut si de inteles.

Eu am dat deoparte aspectele de "dispersie", care ar fi trebuit sa ma stoarca de efort de concentrare ca sa fac fata zilei - acesta fiind primul nivel de analiza al opozitiei. Foarte multe analize si horoscoape spun ca mintea noastra nu functioneaza bine astazi si, daca ma sperie acest lucru atunci chiar asa se intampla.

Dar, de fapt mintea logica este posibil sa nu functioneze bine astazi, tocmai pentru ca este vorba despre adaptarea mintii la modul de lucru al lui Neptun, adica la modul intuitiv de lucru.
    Am asteptat opozitia celor doua stiind ca ar fi potrivit sa las gandirea mea in pauza, in "plutire" cum mai spun eu uneori, si sa fiu atenta la "transmisiunile" din planul lui Neptun.

Asta era strategia pe care am stabilit-o inca de cand scriam buletinul, stiind ca astfel pot folosi la maxim acest aspect. Apoi mi-a iesit din "rulajul" obisnuit - oricum eu sunt atenta la acest rulaj si l-am antrenat astfel incat sa fie silentios :)

Vreau sa spun ca influentele ne aduc ceea ce cerem, dar a cere ceva inseamna a fi preocupat de acel ceva. Sa te tot gandesti, sa-ti pui intrebari sa astepti raspunsuri fiind in stare de alerta, adica "in miscare", folosind permanent ceea ce ai deja.

Eu am aceasta preocupare pentru construirea realitatii. Este oarecum permanenta, dar in ultimile 2-3 luni a fost mai intensa. astfel ca influentele astrale imi tot aduc exemple si explicatii.

Stiti ca v-am recomandat sa reluati MATRIX.
    Uitasem si de asta pana acum cateva zile cand m-am uitat la film, exact cand a inceput sa lucreze opozitia Mercur-Neptun, iar azi unele explicatii s-au construit pe principii ale filmului.

O sa explic la conferinta urmatoare - care am zis noi ca va fi pe 28, si la atelierul de pe 27 august, saptamana viitoare.

Extrageti din ce aveti in fata zilele acestea, intelesurile de care aveti nevoie.
    E suficient sa cereti asta asa, la modul general, exact cum am formulat mai sus.
    Apoi urmariti ceea ce vine catre voi.
    anca
    Last Edit: 10 years 3 months ago by adminanca.

18 - 24 august 2014 10 years 3 months ago #225

• Christine
    • Christine's Avatar
    eu astazi chiar am fost o mercuriana afectata (si intr-o cj larga cu Marte natal...in C12)
    asta e :) se intampla si la case mai mari :)
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.121 seconds