alia wrote:
Poftim, poftesc.
Am exersat parcă fiecare rând din buletinul astrologic. Mai ales cel cu orgoliul. Ce-a mai durut!
Am vrut să controlez și am crezut că gestionez cu brio informația care ajunge la partener, informația legată de trecut. Am crezut că așa se protejează partenerul, că așa mă protejez și că mențin relația doar în prezent refuzând să povestesc lucruri, să dau nume. Viața mi-a arătat că se poate afla orice, că nu pot controla nimic și a durut.
Sper din tot sufletul să-mi fie din ce în ce mai clar ce lecție a fost asta, s-o pot accepta și învăța.
O relație în care există setări zilnice (încheiate cu ceartă) mai poate exista speranța de potrivire la un moment dat? Se epuizează oare la un moment dat disputele izvorâte din cât de diferiți sunt partenerii? Se poate ajunge la un numitor comun în timp sau ne chinuim până la epuizarea noastră (nu a subiectelor)?
Depinde ce inseamna potrivire
Teoretic se poate orice, si practic de asemenea - eu asa consider, dar totul depinde de efortul pe care il facem, fiecare, si de perceptia fiecaruia asupra efortului.
Subiectele vor exista mereu, depinde de cum ne consuma sau nu prezenta subiectelor
Si depinde cum se simte fiecare, facand efortul.
Eu am avut ocazia sa fac efort fara implinire personala, dar si efortul care mi-a adus implinirea si, m-am bucurat ca am renuntat la prima situatie, chiar daca destul de tarziu.
Dar pentru fiecare experienta este altfel.
Si nimeni din afara nu va sti sa ne spuna ce sa facem si nici nu trebuie sa ne spuna altcineva.
Ajungem intr-un moment in care chioar o sa stim ce avem de facut.
Cei din jur doar ne pot ajuta sa ne punem toate intrebarile.