• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 22-30 iunie 2014

22-30 iunie 2014 10 years 5 months ago #181

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Raman valabile observatiile legate de "atentie maxima" pana la sfarsitul lunii la modul in care va folositi energia, la atitudine si la tot ce tine de efort fizic.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

22-30 iunie 2014 10 years 5 months ago #182

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    Cand spui "atentie maxima' - e in sensul ca 'fiti atenti si luati notite' sau 'aveti grija!'? Ca eu remarc niste chestii (si acum ca ma gandesc sa le pun pe 'hartie', evident, ca nu imi mai vine niciuna in minte) dar nu stiu ce sa fac cu remarcile.. In acelasi timp, in situatii in care trebuie sa decid a face ceva sau altceva nu stiu daca sa iau aminte la 'aveti grija'..
    Au fost iar niste 'coincidente' in perioada asta, dar nu mi le mai aduc aminte.. prea multe lucruri de facut si de retinut.. dar acum sper sa am mai mult timp sa observ si sa comentez..

22-30 iunie 2014 10 years 5 months ago #183

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    gabrela wrote:
    Cand spui "atentie maxima' - e in sensul ca 'fiti atenti si luati notite' sau 'aveti grija!'? Ca eu remarc niste chestii (si acum ca ma gandesc sa le pun pe 'hartie', evident, ca nu imi mai vine niciuna in minte) dar nu stiu ce sa fac cu remarcile.. In acelasi timp, in situatii in care trebuie sa decid a face ceva sau altceva nu stiu daca sa iau aminte la 'aveti grija'..
    Au fost iar niste 'coincidente' in perioada asta, dar nu mi le mai aduc aminte.. prea multe lucruri de facut si de retinut.. dar acum sper sa am mai mult timp sa observ si sa comentez..

eram pe aici, inainte de a inchide
    sa avem grija ... atmosfera e cam incinsa, lumea se agita, se grabeste, unii sunt neatenti

sa evitam sa facem asta si sa-i evitam pe cei care fac asta
    este bine sa ne miscam, dar daca avem o rezerva in a face ceva sau pe o directie, sa fim mai atenti, daca nu ne oprim - una e rezerva si altceva e frica. Frica e o emotie, rezerva e o "instiintare", ca un semnal al cuiva pe care il observam fara sa ne sperie.
    Cam asa, zic eu.
    anca
    The following user(s) said Thank You: gabrela

22-30 iunie 2014 10 years 5 months ago #184

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    Da.. da.. Multumim...
    Am remarcat asta - ca atmosfera e mai incinsa, lumea se grabeste si e neatenta. Mai ales pe sosea: directorul a facut azi un accident de masina (a intrat intr-un autobuz cu masina), in timp ce eu era sa intru de vreo 2-3 ori in unii si o data era sa dea unul peste mine..
    Multumim frumos de atentionare..
    The following user(s) said Thank You: adminanca

22-30 iunie 2014 10 years 5 months ago #185

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    de asemenea - poate sa apara tendinta de a ne razboi cu unii - altii :)

dar, se pot rupe relatii ... aici sa avem mare grija, sa le rupem doar pe cele pe care nu le mai dezvoltam :)
    anca
    Time to create page: 0.087 seconds