• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 19-25 mai 2014

19-25 mai 2014 10 years 6 months ago #150

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog.

O sa fac o completare pentru cei care inca nu folosesc FORUMUL.
    aceasta saptamana ne solicita si printr-un efort de acceptare-constientizare-asumare a unei viziuni mai largi asupra noastra si a vietii noastre.

Astfel ca, incercand sa lucram pe compensarea energetica relationala (prin iertare) si focalizandu-ne numai pe ceea ce avem noi de facut, ne aliniem pe directia acestui efort pe care ne sustin astrele sa-l facem.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: alia

19-25 mai 2014 10 years 6 months ago #151

• alia
    • alia's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 3
    Legat de efortul de acceptare-conștientizare-asumare... Amân din ianuarie prezentarea propunerii mele privind modul de lucru/organizare. Nu știu ce m-a ținut până acum, în continuare e ceva ce nu mă lasă să pun gândurile pe hârtie. Gândurile sunt legate de job. E posibil să nu pot lucra la prezentare dacă am intenția de părăsi de tot mediul în care sunt? Cum pot să-mi dau seama care e blocajul și cum pot să fac să înaintez ca să pot finaliza luni-marți tema? Luni-marți sunt zile oportune pentru concluzii și reluare solicitări?

19-25 mai 2014 10 years 6 months ago #152

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    alia wrote:
    Legat de efortul de acceptare-conștientizare-asumare... Amân din ianuarie prezentarea propunerii mele privind modul de lucru/organizare. Nu știu ce m-a ținut până acum, în continuare e ceva ce nu mă lasă să pun gândurile pe hârtie. Gândurile sunt legate de job. E posibil să nu pot lucra la prezentare dacă am intenția de părăsi de tot mediul în care sunt? Cum pot să-mi dau seama care e blocajul și cum pot să fac să înaintez ca să pot finaliza luni-marți tema? Luni-marți sunt zile oportune pentru concluzii și reluare solicitări?

Luni este o zi foarte buna pentru a "concretiza" ceva.
    Incearca sa nu lucrezi in calculator direct.
    Intuitia functioneaza mai bine daca incepi sa lucrezi "cu creionul pe hartie" vorba cantecului. Macar pentru a schita ideile principale, sau poate chiar si in detaliu, dupa cum o sa-ti vina si tie ideile.

Daca lucrezi fara sa-ti placa, este foarte posibil sa faci foarte greu ceea ce este de facut. Si daca e treaba ta sa faci, acum, ceea ce ai de facut, atunci vei fi acolo unde esti, pana faci, adica pana inveti lectia. Cand alegi sa pleci, pleci; sau iti faci o strategie de plecare si apoi te implici in ce ai de facut pana pleci.
    Aici e vorba despre a accepta ca esti acolo, pana pleci in alta parte, daca alegi sa pleci.
    Daca ai ales sa pleci si, pana reusesti asta te autoagresezi cu faptul ca nu-ti place locul in care esti, atunci vei pleca si mai greu, sau ti se va parea ca totul este mult mai greu.

Poti face propunerea zilele astea si transmite-o joi.
    Daca acum stii ca "trebuie" sa o dai mai repede, programeaza-te mental ca o dai joi si urmareste ce si cum se potriveste.
    anca

19-25 mai 2014 10 years 6 months ago #153

• Christine
    • Christine's Avatar
    eu nu stiu sa dau Quote ( :P ) asa ca citez cu ghilimele:

"Aici e vorba despre a accepta ca esti acolo, pana pleci in alta parte, daca alegi sa pleci.
    Daca ai ales sa pleci si, pana reusesti asta te autoagresezi cu faptul ca nu-ti place locul in care esti, atunci vei pleca si mai greu, sau ti se va parea ca totul este mult mai greu."

...cred ca este cea mai limpede explicatie a invartitului in jurul cozii :)

eu am trait si starea acceptarii situatiei in care ma aflam, dorindu-mi totusi o schimbare, si pentru ca nu vroiam sa plec, situatia s-a imbunatatit :) ,
    dar si starea neacceptarii situatiei si autoagresarii, concomitent cu dorinta aproape paroxistica de a pleca, ceea ce a inrautatit si situatia si starea

astfel incat acum ma gandesc, daca tot a explicat Anca atat de bine, sa le combin :)
    adica, sa accept situatia si sa fac ceea ce-mi revine (particip la ea fara sa ma consum), dar intentionez sa plec

multumim!
    o saptamana cu spor! :)

19-25 mai 2014 10 years 6 months ago #154

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    eu nu stiu sa dau Quote ( :P ) asa ca citez cu ghilimele:

adica, sa accept situatia si sa fac ceea ce-mi revine (particip la ea fara sa ma consum), dar intentionez sa plec

multumim!
    o saptamana cu spor! :)

In partea de jos a mesajului la care vrei sa raspunzi, ai niste butoane ... inclusiv "quote" :))

daca intentionezi sa pleci, atunci "stii ca pleci"

eu tot revin la modul in care utilizam cuvintele, care, ar trebui sa functioneze ca niste vasle zdravene, (nu gaurite, fragile) cu care miscam energia.

cand stiim, avem cele mai puternice vasle.
    anca

19-25 mai 2014 10 years 5 months ago #156

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    hmm.. toata lumea cu 'plecatul'.. ?! Si eu.. si eu..! Deocamdata 'rumeg'.. e o mare-mare-mare dilema..
    Si in saptamana trecuta cand, Anca, ne avertizasesi (voiam sa spun 'prevazusesi') cu greutati etc.. am remarcat (dupa ce se intamplase) ca asa era! Acum - asta cu plecatul.. voi chiar imi raspundeti la intrebari inainte sa le exprim.. :) Asa ca: multumim!
    The following user(s) said Thank You: adminanca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.086 seconds