alia wrote:
Legat de efortul de acceptare-conștientizare-asumare... Amân din ianuarie prezentarea propunerii mele privind modul de lucru/organizare. Nu știu ce m-a ținut până acum, în continuare e ceva ce nu mă lasă să pun gândurile pe hârtie. Gândurile sunt legate de job. E posibil să nu pot lucra la prezentare dacă am intenția de părăsi de tot mediul în care sunt? Cum pot să-mi dau seama care e blocajul și cum pot să fac să înaintez ca să pot finaliza luni-marți tema? Luni-marți sunt zile oportune pentru concluzii și reluare solicitări?
Luni este o zi foarte buna pentru a "concretiza" ceva.
Incearca sa nu lucrezi in calculator direct.
Intuitia functioneaza mai bine daca incepi sa lucrezi "cu creionul pe hartie" vorba cantecului. Macar pentru a schita ideile principale, sau poate chiar si in detaliu, dupa cum o sa-ti vina si tie ideile.
Daca lucrezi fara sa-ti placa, este foarte posibil sa faci foarte greu ceea ce este de facut. Si daca e treaba ta sa faci, acum, ceea ce ai de facut, atunci vei fi acolo unde esti, pana faci, adica pana inveti lectia. Cand alegi sa pleci, pleci; sau iti faci o strategie de plecare si apoi te implici in ce ai de facut pana pleci.
Aici e vorba despre a accepta ca esti acolo, pana pleci in alta parte, daca alegi sa pleci.
Daca ai ales sa pleci si, pana reusesti asta te autoagresezi cu faptul ca nu-ti place locul in care esti, atunci vei pleca si mai greu, sau ti se va parea ca totul este mult mai greu.
Poti face propunerea zilele astea si transmite-o joi.
Daca acum stii ca "trebuie" sa o dai mai repede, programeaza-te mental ca o dai joi si urmareste ce si cum se potriveste.