• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 12-18 mai 2014

12-18 mai 2014 10 years 6 months ago #143

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

12-18 mai 2014 10 years 6 months ago #145

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Observatie : intr-adevar multi dintre apropiati mei trec zilele astea prin tot felul de incercari ...crize terminate la spital, copii suspectati de boli serioase, probleme in business, decesul mamei unei bune prietene...
    Sunt cu gandul la ei dar totusi sunt incercarile lor..
    Am o senzatie ca intr-un fel , nu neaparat rau, ma va incerca si pe mine acest contextul astral tensionat..

Intrebare prosteasca (dar nu pot sa ma abtin ) : oare influentez ceva, cumva in "programul " prestabilit daca urmeaza sa plec din tara exact in perioada asta, intr-o calatorie demult stabilita ?
    Sau calatoria o fi fost " predispusa " ?

Am inteles ca "Astrele preduspun dar omul dispune' " in care categorie o fi inclusa calatoria mea...?

Sa auzim numai de bine !

12-18 mai 2014 10 years 6 months ago #146

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    corina wrote:
    Observatie : intr-adevar multi dintre apropiati mei trec zilele astea prin tot felul de incercari ...crize terminate la spital, copii suspectati de boli serioase, probleme in business, decesul mamei unei bune prietene...
    Sunt cu gandul la ei dar totusi sunt incercarile lor..
    Am o senzatie ca intr-un fel , nu neaparat rau, ma va incerca si pe mine acest contextul astral tensionat..

Intrebare prosteasca (dar nu pot sa ma abtin ) : oare influentez ceva, cumva in "programul " prestabilit daca urmeaza sa plec din tara exact in perioada asta, intr-o calatorie demult stabilita ?
    Sau calatoria o fi fost " predispusa " ?

Am inteles ca "Astrele preduspun dar omul dispune' " in care categorie o fi inclusa calatoria mea...?

Sa auzim numai de bine !

Parerea mea este ca ai influentat lucurile la momentul deciziei.
    Eu inteleg ca fiecare alegere pe acre o facem construieste cursul evenimentelor.
    La momentul acelei decizii ai asezat un curs al unor experiente. Fiecare decizie ulterioara a contribuit cumva la cursul care s-a derulat pana acum si la cel care este acum "in asteptare" - dar pe care fiecare alegere pe care o faci in continuare il construieste, continuu.

Asa inteleg eu.
    Dar, acest context astral este valabil pentru intreg Pamantul.
    Locul in care se afla observatorul de pe Pamant schimba doar zonele de influenta si momentele exacte ale perfectarii aspectelor astrologice, in intervalul de 24 de ore al unei zile.
    Faptul ca pleci pentru o perioada scurta nu schimba lectia de invatat, poate sa modifice putin conditiile, aici parerile sunt impartite insa.
    Unii astrologi considera ca a calatori pt scurt timp nu aduce modificari in derularea experientei.
    Eu, cred ca exista diferente, nu pot demonstra, logic astrologic, dar daca accept ca totul este energie, atunci calatorind voi interactiona cu vibratii diferite ale energiei. Nu cred ca se schimba lectia dupa cum am spus, deci nici natura experientei, dar, cred ca se schimba nuantele.
    anca

12-18 mai 2014 10 years 6 months ago #147

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Va rugam daca este posibil sa ne detaliati cum trebuie sa ne desfasuram procesul mental :silly: si cel al activitatilor pe parcusul unui ciclu lunar.ati spus ceva aseara la intilnire dar memoria imi joaca feste :blush: .Multumesc

12-18 mai 2014 10 years 6 months ago #148

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Va rugam daca este posibil sa ne detaliati cum trebuie sa ne desfasuram procesul mental :silly: si cel al activitatilor pe parcusul unui ciclu lunar.ati spus ceva aseara la intilnire dar memoria imi joaca feste :blush: .Multumesc

O sa deschid un subiect nou, despre fazele Lunii, poate mai apar intrebari si idei despre care sa vorbim acolo.
    anca
    Time to create page: 0.085 seconds