Va aduc aici tema nr. 2, pentru atelierul de luni 28 octombrie, dedicat ciclului pe care il incepem cu Luna Noua in Scorpion - despre care va spuneam in materialul audio.
Tema presupune o recapitulare pe un interval mai lung de timp si, subiectul temei nu apare in tematica atelierului. Va invit sa va intoarceti in decembrie 2007 si, sa vedeti cum anume v-ati realiniat (sau nu) la o etapa noua, cu posibilitati noi, fie pe parcursul anului 2007, fie, mai mult sau mai putin fortat, in 2008.
Apoi, cum ati traversat perioada ianuarie-martie 2011, cum ati redresat / optimizat, ceea ce s-a declansat in 2007-2008.
Apoi, cum ati facut (sau nu) un efort de adaptare, la ceea ce se derula deja, cum v-ati asumat si v-ati implicat si ceea ce se oferea ca posibilitate – in intervalul iulie 2013-mai 2014 (cu constientizari importante la “pachet”).
Apoi, cum ati facut o noua ajustare – in intervalul octombrie 2016 – septembrie 2017.
Pe acest traseu au fost si momente de impuls, de sustinere in valorificarea oportunitatilor descoperite, din iulie 2011-aprilie 2012 si, octombrie 2015-iunie 2016.
Este important sa privim experienta intr-o viziune larga, sa observam pricipiile si convingerile cu care am lucra, pe care le-am experimentat si le-am dus la un nivel mai larg de intelegere si de manifestare in viata noastra.
Acum (in luna noiembrie si apoi pe parcursul anului 2020) se poate creea contextul in care sa accesam nivelul “urmator” de potential disponibil a fi valorificat intr-o noua etapa de 12-13 ani.
Spor maxim.