Astazi – deja a trecut de miezul noptii - Mercur face a treia conjunctie cu Neptun (pasul 3) dupa care, va reface celelalte aspecte ale ciclului retrogradarii sale, pana pe 20 aprilie cand va face conjunctia cu Chiron.
Daca folosim nivelul inalt energetic al acestui flux, pescuim niste idei, vorbim ce ar fi de vorbit si stabilim ce ar fi de stabilit – v-am invartit in jurul ideii “simt si aleg”
Joi Pluton face conjunctia cu Nodul Sud.
Este momentul aspectului exact, dar stim ca suntem in energia aceasta de ceva timp si vom mai fi pana la toamna. Pot fi mai multe nuante aici, de aceea ar fi de folos sa fim atenti la ce se construieste si, la cum arata exercitiul, in zilele urmatoare. Astfel vom recunoaste in continuare cand avem de lucru in subiectul respectiv.
Poate fi o trecere intre etape, mari, o trecere majora, cu desprindere din ceva ce s-a incheiat si, reorientare pe o directie noua, sau pe alt nivel al aceleiasi directii. Cu constientizari, cu eliberari, cu impacare cu sine, si/sau cu altii, cu (re)asezarea lucrurilor.
Eu cred ca deja se vede ceva, se simte, se deruleaza, pe ultimele zece grade de Capricorn si peste drum de zodiac, in Rac - daca va uitati pe harta - in legatura cu acele zone care lucreaza prin aspecte cu aceste segmente de Capricorn si Rac.
Spor maxim