Christine wrote:
e foarte interesant...daca predispozitia ar trebui sa fie tensionata, usor indreptata spre conflictual, spre revendicare, spre lupta, eu experimentez directia contrara...
...ca si cum tot ceea ce (nu) se intampla imi provoaca starea aceea de retragere intr-un colt mic si stramt, unde poate racul din mine mai ragaseste siguranta carapacei...desi e o siguranta arida, uscata... nu reusesc sa determin insa daca e vorba de renuntare...
am citit cu atentie, de cateva ori, indrumarile de pe blog...nu stiu in care categorie sa ma includ...spun asta pentru ca vreau, astept si imi doresc o schimbare demna de case angulare (dupa cum se pozitioneaza energiile pentru mine), adica dinamica, si totusi... nu...
sincronicitatile merg spre ceea ce eu consider ca ar insemna "inamolire" (acesta e termenul care descrie cel mai bine starea), nicidecum spre schimbare de macaz...
daca privim prin lentila rezonantei, este posibil ca, daca ce manifest eu, poate inconstient, este renuntare, procesul sa se opreasca pur si simplu? si sa ma inamolesc?
la ideea asta m-a pufnit rasul...un ras, evident, dureros...lupt de trei ani, pentru mine im primul rand, depasesc lectii, rafinez structuri joase, vreau sa ma ridic, am ajutoare, trec una cate una prin tot felul de faze si etape, mai usor, mai greu, privesc tot timpul inainte...si-acum, cand potentialul e imens, ma inec, sec, la mal?
Cristina, urmeaza Jupiter peste tripla ta conjunctie din C10, urmeaza Marte retro peste Pluton din C1, a inceput Pluton retro peste C4 natala, deci ... urmeaza actiune ... dar, e vorba si despre Venus+Saturn+Luna, care nu face aspecte, deci puterea sufletului tau se "monteaza" greu dar odata montata ajunge la tinta
Eu zic sa te asiguri ca mintea ta nu transmite mesaje destabilizatoare
... e foarte ciudata chestia asta dar chiar se intampla ...
O mica umbra de nemultumire, de indoiala sau cel mai frecvent intrebarea "oare cum sau cand va fi ?" deturneaza materializarea.