• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 13-20 aprilie 2014

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #119

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Am uitat sa deschid subiectul saptamanii.
    Daca mai ajungeti pe aici, azi-maine, ... facti pauza, respirati profund si nu va razboiti prea tare, cu nimeni :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #120

• Christine
    • Christine's Avatar
    e foarte interesant...daca predispozitia ar trebui sa fie tensionata, usor indreptata spre conflictual, spre revendicare, spre lupta, eu experimentez directia contrara...
    ...ca si cum tot ceea ce (nu) se intampla imi provoaca starea aceea de retragere intr-un colt mic si stramt, unde poate racul din mine mai ragaseste siguranta carapacei...desi e o siguranta arida, uscata... nu reusesc sa determin insa daca e vorba de renuntare...

am citit cu atentie, de cateva ori, indrumarile de pe blog...nu stiu in care categorie sa ma includ...spun asta pentru ca vreau, astept si imi doresc o schimbare demna de case angulare (dupa cum se pozitioneaza energiile pentru mine), adica dinamica, si totusi... nu...

sincronicitatile merg spre ceea ce eu consider ca ar insemna "inamolire" (acesta e termenul care descrie cel mai bine starea), nicidecum spre schimbare de macaz...
    daca privim prin lentila rezonantei, este posibil ca, daca ce manifest eu, poate inconstient, este renuntare, procesul sa se opreasca pur si simplu? si sa ma inamolesc?

la ideea asta m-a pufnit rasul...un ras, evident, dureros...lupt de trei ani, pentru mine im primul rand, depasesc lectii, rafinez structuri joase, vreau sa ma ridic, am ajutoare, trec una cate una prin tot felul de faze si etape, mai usor, mai greu, privesc tot timpul inainte...si-acum, cand potentialul e imens, ma inec, sec, la mal?

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #121

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    e foarte interesant...daca predispozitia ar trebui sa fie tensionata, usor indreptata spre conflictual, spre revendicare, spre lupta, eu experimentez directia contrara...
    ...ca si cum tot ceea ce (nu) se intampla imi provoaca starea aceea de retragere intr-un colt mic si stramt, unde poate racul din mine mai ragaseste siguranta carapacei...desi e o siguranta arida, uscata... nu reusesc sa determin insa daca e vorba de renuntare...

am citit cu atentie, de cateva ori, indrumarile de pe blog...nu stiu in care categorie sa ma includ...spun asta pentru ca vreau, astept si imi doresc o schimbare demna de case angulare (dupa cum se pozitioneaza energiile pentru mine), adica dinamica, si totusi... nu...

sincronicitatile merg spre ceea ce eu consider ca ar insemna "inamolire" (acesta e termenul care descrie cel mai bine starea), nicidecum spre schimbare de macaz...
    daca privim prin lentila rezonantei, este posibil ca, daca ce manifest eu, poate inconstient, este renuntare, procesul sa se opreasca pur si simplu? si sa ma inamolesc?

la ideea asta m-a pufnit rasul...un ras, evident, dureros...lupt de trei ani, pentru mine im primul rand, depasesc lectii, rafinez structuri joase, vreau sa ma ridic, am ajutoare, trec una cate una prin tot felul de faze si etape, mai usor, mai greu, privesc tot timpul inainte...si-acum, cand potentialul e imens, ma inec, sec, la mal?

Cristina, urmeaza Jupiter peste tripla ta conjunctie din C10, urmeaza Marte retro peste Pluton din C1, a inceput Pluton retro peste C4 natala, deci ... urmeaza actiune ... dar, e vorba si despre Venus+Saturn+Luna, care nu face aspecte, deci puterea sufletului tau se "monteaza" greu dar odata montata ajunge la tinta

Eu zic sa te asiguri ca mintea ta nu transmite mesaje destabilizatoare :) ... e foarte ciudata chestia asta dar chiar se intampla ...

O mica umbra de nemultumire, de indoiala sau cel mai frecvent intrebarea "oare cum sau cand va fi ?" deturneaza materializarea.
    anca

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #122

• Christine
    • Christine's Avatar
    nu...nu e vorba de asta... ci cred ca am forjat prea tare, prea mult timp, mai mult decat ma tineau "baierele"... deocamdata, simt ca trebuie sa ma opresc (din orice) pentru realimentare. ADICA SA MA IUBESC PE MINE. nu stiu cum se face asta, dar astept idei :)

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #125

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    Christine, eu te-as 'corecta' daca imi dai voie: 'adica sa ma iubesc SI pe mine". Pentru ca sigur ai fata de alte persoane sentimente pe care nu le nutresti (cel putin nu constient) fata de tine insati. Am trecut si eu prin asta, si la un moment dat am inceput sa ma intreb: "cu ce e mai bun celalalt decat mine?" Si asta nu in sensul mandru sau ingamfat, cu dispret fata de celalalt. Ci pur si simplu, pentru ca nu intelegeam de ce (era vorba de servici, si nu intelegeam cum un nene cu turban, sau o tanti cu batic aveau servici si eu nu). Asa ca am invatat - atunci cand mi-am pus intrebarea, in metrou, in timp ce nenea cu turban se asezase in fata mea si, (cred ca) isi rodea unghiile, sa ma iubesc la fel cum ii iubesc pe ceilalti. Adica: nu sunt nici mai jos si nici mai sus decat ei.. sunt la fel. Si ma tratez la fel cum ii tratez pe ceilalti. Cred ca pot parafraza: "iubeste-te pe tine insati cum iti iubesti aproapele". De ce crezi ca ai merita sa te iubesti mai putin?
    Am vazut de curand un video pe net in legatura cu cum ne vedem noi fata de cum ne vad altii.. Priveste-te cu ochii altora si o sa vezi ca meriti sa te iubesti la fel de mult precum ii iubesti pe ceilalti. :) sper sa ajute.
    Last Edit: 10 years 7 months ago by gabrela.

13-20 aprilie 2014 10 years 7 months ago #126

• Christine
    • Christine's Avatar
    da, Gabriela, sigur ca ma ajuta
    uneori avem nevoie sa ne verbalizeze altcineva gandurile ca sa le percepem...

eu vin cu o inclinatie de a uita de mine. poate de aceea si am experiente cu oameni care au nevoie de ajutor, in cantitati care ma predispun la a fi inghitita, ca sa invat in procesul de a fi alaturi de ei sa nu uit nici de mine... de obicei, revin si la mine abia atunci cand situatia e la limita pericolului

asa e, "SI pe mine" :)

si acum pare un moment foarte potrivit sa ma iubesc si pe mine...probabil tocmai de asta mi s-a si creat conjunctura care a produs starea de rupere de mine, ca sa am din ce sa inteleg ca e timpul sa invat si lectia aceasta.

multumesc! :)
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.093 seconds