• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 30 martie - 6 aprilie 2014

30 martie - 6 aprilie 2014 10 years 7 months ago #110

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Incercam sa ne intalnim maine seara, miercuri 2 aprilie, intre orele 20:00 si 21:00.
    Cei care nu puteti participa, puteti insera aici intrebari.
    Va propun sa discutam despre echinoctiu de primavara, luna noua in Berbec si perioada urmatoare, pana la sarbatorile de Paste.

Intre timp discutam aici, daca doriti.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

30 martie - 6 aprilie 2014 10 years 7 months ago #113

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    ne-am intalnit miercuri seara si am inregistrat, inca nu am adus pe site discutia, urmeaza :)

a aparut in discutie ideea "acceptarii" in jurul careia ne-am tot invartit ... ceea ce mi-a sugerat sa concluzionam "acceptarea" intr-un rezumat, in curand.
    anca

30 martie - 6 aprilie 2014 10 years 7 months ago #123

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    N-am participat la intalnire, din motive de program diferit. Dar daca as fi participat, si era in discutie 'acceptarea' - cred ca e mai bine pentru fiecare din noi sa acceptam ceea ce nu putem schimba pentru ca:
    1 poate e o lectie pe care trebuie sa o invatam
    2 nu are rost sa ne consumam energia luptandu-ne cu morile de vant.
    Cred ca e mai greu din cauza invataturilor traditionale si a 'galeriei' din jurul nostru care ne sopteste/urla: 'nu te lasa!' si care nu se lasa pana nu te acuza de 'lasitate', 'comoditate' etc.. Dar.. pana la urma fiecare trebuie sa stie, sa simta, ce e mai bine pentru el.

30 martie - 6 aprilie 2014 10 years 7 months ago #128

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    gabrela wrote:
    N-am participat la intalnire, din motive de program diferit. Dar daca as fi participat, si era in discutie 'acceptarea' - cred ca e mai bine pentru fiecare din noi sa acceptam ceea ce nu putem schimba pentru ca:
    1 poate e o lectie pe care trebuie sa o invatam
    2 nu are rost sa ne consumam energia luptandu-ne cu morile de vant.
    Cred ca e mai greu din cauza invataturilor traditionale si a 'galeriei' din jurul nostru care ne sopteste/urla: 'nu te lasa!' si care nu se lasa pana nu te acuza de 'lasitate', 'comoditate' etc.. Dar.. pana la urma fiecare trebuie sa stie, sa simta, ce e mai bine pentru el.

Cam asa am vorbit si inca nu am putut posta inregistrarea - poate vede si Andrei mesajul acesta, ca mai are ceva de facut :(( ca sa putem posta inregistrari.

Idee era ca acceptam ca "noi" suntem in situatia respectiva de cele mai multe ori dupa faza de acceptare lucrurile se si schimba - am postat un fel de rezumat al discutiei respective :

astromercur.blogspot.ro/2014/04/ce-facem...zi-7-13-aprilie.html

Cum sa ne organizam ca sa ne intalnim si cu tine, si cu altii de pe meridiane mai indepartate ?
    anca
    Time to create page: 0.082 seconds