Va aduc si aici mesajul din pagina facebook a atelierului Astro Mercur, poate faceti recapitularea / tema pentru acasa, exercitiu de folos oricui, chiar daca nu ne vedem/auzim la atelier.
Buletinul va veni la noapte, il gasiti dimineata - azi am avut de trei ori intrerupere de curent electric si, am facut si o vizita/interventie la dentist care s-a derulat altfel decat ma gandeam eu
Multumesc pentru intelegere.
"Recapitulare
pe notite si inregistrare.
Am intrat in timpul retrogradarii planetei Mercur – in “umbra” intrasem chiar in prima zi a ciclului fazelor Lunii. Ne-ar fi de folos sa fim mai atenti/prezenti in intervalul de retrogradare, acum mai mult ca alta data.
Mercur va reintra in mers direct (pe 5 septembrie) de pe gradul eclipsei de Soare din 21 august si, va reface trigonul cu Uranus, pe care l-a mai construit si pe 24 iulie, imediat dupa prima faza de Luna Noua in Leu.
Putem observa (sau nu) o inlantuire a potrivirilor de idei, ganduri, situatii, cu care, daca lucram cu disponibilitate si curaj, putem aseza frumos o schimbare sau, poate un plan nou, poate o directie noua, poate un inceput de drum intr-o alta varianta decat ceea ce credeam noi ca vom face.
Daca nu ne-am prins inca, avem ragaz pana pe 5 septembrie deci, ceva mai multa atentie si miscare in pas vioi
si cu pasul si cu gandul.
Recapitularea devine si tema pentru acasa, pentru atelierul din 21 august – cu notite si raport scris pentru cine doreste
... observarea potrivirilor in curgerea gandurilor si discutiilor, precum si conexiuni intre momente, in cat mai multi pasi.
Spor maxim!"