• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 12-20 martie 2017

12-20 martie 2017 7 years 8 months ago #807

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Multumim pentru liniste :) ... foarte mare acest ajutor acum cand eu alerg mental, virtual si prin oras :)
    Totusi, va atrag atentia asupra faptului in care va miscati, asupra modului in care va adaptati la ce se potriveste. Poate fi de folos acum, sa fim atenti la nuantele care tin de orgoliu.
    Da, spun direct, orgoliu, chiar si pentru cei care lucreaza cu subiectul acesta constient, de mult timp. Pentru ca noi manifestam diferite nuante ale comportamentului nostru care, aparent par a nu avea legatura cu orgoliul. De fapt controlul tot de acolo vine, absolutizarea unui adevar tot de acolo vine. Si altele.
    Eu inteleg ca modelarea personalitatii cam asta inseamna, modelarea orgoliului si, facem asta pana la ultima suflare.
    Prin urmare, fara jena, fara rusine, fara lupta dar cu implicare, pliati-va pe ce va da fluxul, preluati, filtrati si folositi. Uneori, chiar in secunda in care acceptam ca adevarul cu care lucram poate fi intregit, apare ceva in plus, o informatie, o imagine noua, o abordare noua, o deschidere noua.
    Chiar daca uneori pare greu de dus, de inteles, de acceptat, schimband perspectiva asupra “greului” si reevaluand gradul de dificultate :) putem debloca o situatie intr-un mod neasteptat – sigur neasteptat, pentru ca viziunea noastra era stabilizata intre intelesurile noastre si, prin adaptare, dezvoltam si intelesurile.
    Deblocarea functioneaza in alte intelesuri decat cele cu care ne uitam la “blocaj”.
    Mai vorbim.
    anca
    Last Edit: 7 years 8 months ago by adminanca.
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: Diana

12-20 martie 2017 7 years 8 months ago #808

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Salutari tuturor si va doresc un ciclu zodiacal nou cu multe daruri dupa cum le asteptati si, va mai si trebuie.
    Astazi este "ziua astrologiei" :)
    Dupa cum aveti chemare catre cunoasterea asta, orientati-va putin catre entitatile planetare si arati-le recunostinta voastra. Noi stim ce-am priceput, dupa cum am primit din ce ni s-a transmis. Multumim pentru tot ce am primit si pentru tot ce primim, continuu, prtin ingadinta celor care ne vegheaza.
    Stiu ca asteptati un buletin astazi (oare? :) ) dar, o sa-l transmit maine. Inca nu sunt in forma optima de transmisie.
    Astazi insa este o zi de "putere", de simtire a puterii.
    Astfel ca, alegeti, daca sunteti in fata unor alegeri, chiar daca nu-s chiar imediate, sau chiar daca efectele s-ar vedea peste timp, faceti niste valuri energetice :)
    Am postat pe blog materialul meu din brosura simpozionului, poate va ajuta sa va recunoasteti pe ici pe colo ...
    Multumesc pentru intelegerea si pentru sustinerea pe care le primesc pe toate caile, de la voi.
    Postarea de pe blog este aici :
    astromercur.blogspot.ro/2017/03/echinoct...vara-si-ganduri.html
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: Diana
    Time to create page: 0.084 seconds