• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 10-16 martie 2014

10-16 martie 2014 10 years 8 months ago #101

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

10-16 martie 2014 10 years 8 months ago #102

• gabrela
    • gabrela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 7
    :( scriu de vreo 20 de minute.. Apas 'submit' - si mesajul meu n-a aparut.. ca si data trecuta cand m-ai intrebat unde era mesajul..
    Nu mai am ideile pe care le-am scris - dar urmareau pas cu pas buletinul.. care mi se potriveste manusa.. exact ce spui acolo, Anca, era si in mintea mea.. Dar acum nu mai 'dezvolt'. :(
    Ce se intampla?! ma deconecteaza automat dupa o anumita perioada de timp (chiar daca scriu)?!

10-16 martie 2014 10 years 8 months ago #103

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    ma documentez putin, n-ar trebui sa ne deconecteze

eu va rog sa ma iertati daca intru mai rar aici, am ceva de umblat saptamana asta si cealalta, pana la simpozion, apoi reintru in "normal"

urmariti zilele astea ideile care par ciudate, este posibil sa primiti niste raspunsuri ... sau poate nu vin prin idei ciudate

eu am avut discutii care au inceput dintr-un punct si au ajuns in zone la care nici nu ma gandeam, dar care au adus raspunsuri, idei de lucru - pentru fiecare in zona in care lucreaza acum - dar neasteptate, acele ganduri la care nu te gandeai dar care, dupa ce le descoperi ti se par foarte "normale" pentru situatia in care esti ... secretul este sa acceptam, sa nu respingem gandurile, sa le lasam sa se dezvolte liber, sa nu le oprim cu "este imporibil" sau "greu" sau "nu se poate"

sa privim totul ca pe un mecanism in functiune - chiar daca nu vedem toate rotitele, el functioneaza

spor la treburi
    anca
    Time to create page: 0.090 seconds