• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 12-18 ianuarie 2017

12-18 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #787

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    De pe grupul facebook:

Sa va fie de bine Luna Plina :) si crucea cardinala ...
    Impresii de astazi ? Ceva conexiuni cu timpul Lunii Noi in Rac de asta vara ?

Comentează
    Văzută de 32
    10 Roxana Agripina, Raluca Ra şi alţi 8
    Comentarii
    Anca Tautu
    Anca Tautu Eu m-am scufundat in atelierul de maine ... v-am lasat in liniste, dar am vazut conexiunile astea si va indemn sa cautati si voi. Deci Luna noua in Rac a fost pe 4 iulie parca,
    Îmi place · Răspunde · 3 · 12 ianuarie la 20:01
    Anca Tautu
    Anca Tautu Da , am verificat, deci este intervalul 4 iulie-2 august.
    Îmi place · Răspunde · 12 ianuarie la 20:11
    Anca Tautu

Scrie un răspuns...

Choose File
    Loredana Chiperi
    Loredana Chiperi da, tocmai visam la ceva pentru mine, si acum ca ai spus, mi-am dat seama ca primele idei le-am avut la luna noua in Rac, sunt scrise in agenda mea, acum doar continuam viziunea ... multumesc Anca, de mii si mii de ori <3
    Îmi place · Răspunde · 1 · 12 ianuarie la 20:09
    Anca Tautu
    Anca Tautu Atunci, este de completat maxim posibil viziunea asta, acum, cu inspiratia care a venit deja.
    Îmi place · Răspunde · 12 ianuarie la 20:52
    Loredana Chiperi
    Loredana Chiperi e de completat viziunea, cam asta faceam, si de inteles care sunt pasii mici pana la atingerea viziunii. Oricum frumos, sclipirile astea sunt wowow.
    Îmi place · Răspunde · 12 ianuarie la 22:08
    Anca Tautu

Scrie un răspuns...
    Choose File
    Ana Fratian
    Ana Fratian Pfff, ce interesant! ❤ Am cautat acum in jurnal si aveam o nota exact pe 4 iulie. Era o intrebare/analiza despre intruparea divinului feminin. Ce e minunat este ca zilele astea, inainte de luna plina, am realizat (cu o mirare incantata
    anca
    The administrator has disabled public write access.

12-18 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #790

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Eu inca lucrez la buletin si ... inca lucrez cu "bulversarea" :)
    Ca intotdeauna, linistea s-a asezat si aici, chiar cand am avut eu nevoie de liniste. Multumim :)

Mesaj din pagina FB, poate va este de folos :

Nu va repeziti :) respirati, observati si lucrati cu situatia.
    Fiecare are ocazia, zilele acestea, sa descopere veriga inca slaba, din planul de lucru - plan mai extins, sau poate pe o faza din intreg planul.
    Putem vedea care este punctul inca slab, din modul in care intelegem noi sa gestionam experienta. Si punctul acesta reflecta o atitudine – a noastra - care nu construieste, care incurca potrivirea lucrurilor..
    Situatia care, vi se pare ca va pune in dificultate, va va ajuta sa observati trairi care, va arata unde si cum va puteti adapta manifestarea, ca sa va fie "bine".
    Revin asupra ideii din postarea de acum cateva zile :
    Daca avem de facut reorganizari de situatii, de planuri, in alegerile facute, (in sensul ca ar fi potrivit sa facem asta) atunci se pot produce bulversari ... pe care ne-ar fi de folos sa le tratam, ca pe contextul potrivit cu care putem lucra acum – tocmai ca sa facem adaptarea de care vorbeam mai sus.
    Nimic nu ne incurca, totul ne ajuta cumva – chiar daca ne ajuta sa vedem ca ne incurca :)
    Este importanta hotararea, dar, este important sa nu alunecam in ambitia demonstrativa.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.076 seconds