• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 5-11 ianuarie 2017

5-11 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #784

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Am primit acest link de la Raluca pe pagina facebook a grupului nostru :
    www.filmetraduseonline.ro/2016/12/connec...nline-subtitrat.html

Am vazut filmul lui Nassim Haramein, aseara si, l-am vazut intr-o atipeala continua, fara sa-mi fie somn, ceea ce pentru mine inseamna ca l-am vazut si altfel, undeva mai sus :) Imi place omul asta, pe care l-am descoperit abia anul trecut. Cand am vazut ce si cum spune, de cand l-am vazut, am avut asa o senzatie ca poate reprezenta ceea ce se spune ca ar fi "a doua venire a lui Iisus", aducand lumii un alt inteles asupra ei - iertare de la cei care se raporteaza la religie, dar, chiar si seamana cu pozele pe care le stim :)
    Si despre "Conversatii cu Dumnezeu" mi-am spus ca va fi a doua biblie a lumii si, a devenit in 20 de ani a doua carte cel mai mult citita, de pe Pamant, dupa Biblie.
    Eu ma bucur ca au devenit publice explicatiile care aduc confirmarea a ceea ce s-a descifrat si dezvoltat intuitiv, despre conexiunea asta intre tot cu tot. Si vedeti in ce mod frumos s-a facut totul : el a ales sa lucreze doar pentru el, pentru ca-i place subiectul si pentru ca dorea sa afle si sa inteleaga, nu pentru o institutie sau structura, tocmai ca sa nu fie limitat - in a cerceta si dezvalui, spune el; de fapt, in varianta asta de lucru, a curs indrumarea liber, exact ce si cum trebuia transmis mai departe.
    Dincolo de mesajul stiintific care aduce stiinta asa cum o stiam in aceeasi oala cu spiritualitatea tot asa cum o stiam, rezultand o stiinta dar si o spiritualitate de tip nou, el aduce si mesajul ca, lucrand pentru tine, indiferent ce faci, primesti indrumarea si construiesti rezultatul care te implineste.
    Mai ramane sa intelegem cu totii, ce inseamna a lucra pentru sine.
    Va indemn sa-l vedeti chiar de mai multe ori si, mai vorbim :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

5-11 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #785

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Vin cu o intrebare putin mai diferita de cele ce s-au mai pus pe aici.
    Ce semnificatie are bratul dreapt,mai bine spus ce dezechilibru energetic exprima durerea sau disconfortul ce se resimte in bratul drept?

5-11 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #786

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Vin cu o intrebare putin mai diferita de cele ce s-au mai pus pe aici.
    Ce semnificatie are bratul dreapt,mai bine spus ce dezechilibru energetic exprima durerea sau disconfortul ce se resimte in bratul drept?

Din ce stiu eu, de la bulbul rahidian in jos, partea dreapta reprezinta planul logic, rational, material, materializarea, principiul masculin.
    Depinde si de zona despre care vorbim.
    De asemenea, este bratul prin care iese energia, poate fi un blocaj in "curgere", in eliberare.
    Ma mai documentez putin.
    anca

5-11 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #788

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    ”Materializare,principiul masculine” pus in acelasi context cu ”blocaj in curgere in eliberare” poate fi traspus ca un indiciu in faptul ca acel blocaj poate fi identificat ca un obstacol in a duce lucrurile pina la capat- materializarea lor atit in plan fizic cit si cel emotional,Emotional raportat la relatia femeie-barbat???

5-11 ianuarie 2017 7 years 10 months ago #789

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    ”Materializare,principiul masculine” pus in acelasi context cu ”blocaj in curgere in eliberare” poate fi traspus ca un indiciu in faptul ca acel blocaj poate fi identificat ca un obstacol in a duce lucrurile pina la capat- materializarea lor atit in plan fizic cit si cel emotional,Emotional raportat la relatia femeie-barbat???

Da, putem intelege si acest tip de relatie.
    Dar putem intelege si subiecte separate, care sunt in curs simultan.
    Ce parte a bratului ?
    Si, nu ti-a mai trecut ? :)
    anca
    Time to create page: 0.082 seconds