Sa va fie de bine solstitiul, trigonul si opozitia
si toate cuadraturile
Multumesc pentru intelegere si pentru linistea pe care ati lasat-o sa fie.
Am revenit, temporar, recuperez si reintru in ritmul vremurilor.
Daca aveti impresii de sub trigonul Saturn-Uranus, poate le sistematizati, macar pentru voi.
Daca ati ascultat atelierul, poate aveti obiectii
Mai avem cateva zile din ciclul Lunii Noi in Sagetator, sub lumina trigonului ... daca va luptati in "opozitie" (Jupiter-Uranus) sau cu cuadraturile, faceti pauza si prindeti un gand fain.
Eu n-o sa va arat limita de jos a benzii de frecvente, chiar daca este posibil sa va balaciti pe acolo ... o sa va arat mereu frecventele superioare, tocmai ca sa iesiti mai usor din balaceala, cei care ati ajuns pe acolo.
Prin urmare, pentru cei care mai stiu teoria :
Nici la ateliere si nici la intalnirile on-line din camera de conferinte, eu nu povestesc teoria - ceea ce se gaseste in carti, pe care le puteti citi oricand. Eu povestesc ceea ce mi se dezvaluie, in ideea de a folosi timpul si fluxurile energetice. Daca vi se potriveste folositi. Daca nu vi se potriveste, lasati-le in asteptare, poate o sa folositi alta data. Sau poate uitati, daca nu va trebuie.
Dar, dupa cum am spus si la atelierul transmis, eu sunt disciplinata si urmez indrumarea ... si cand spun, precum si cand scriu. Si, am invatat ca nu trebuie sa ma inscriu in tipare, existente sau presupuse - cu NN conjunct cu Uranus in Leu, nu pot respira in tipare, ... dimpotriva, imi fac curaj sa spun si sa scriu altfel, pentru cine are nevoia si poate folosi acest "altfel".
Spor maxim si anul acesta, pe care chiar daca nu-l recunosc inca calendarele, l-am inceput in plin, intr-o energie foarte subtila, cu care vom lucra de acum, in Lumea Noua.