De pe grupul facebook, conversatie needitata :
Hritcu Mihaela
4 decembrie la 15:57
Cum va simțiți după aceasta Luna Noua?La mine se manifesta o lipsa a somnului bun și am o senzație permanenta ce o simt ca un amestec de teama asemănătoare iepurilor ce brusc realizează ca vânătorul e în zona și o bucurie a copilului care se afla în fata unui cadou mare și frumos ambalat.
Îmi placeVezi mai multe reacţiiComentează
Văzută de 27
6 Tu, Marlena Claudia Cristisor, Diana Bucur şi alţi 3
Comentarii
Maria Cristina
Maria Cristina Cum ma simt? Singura. F singura. Si neiubita, alungata, nedorita, respinsa. Intr-o tacere apasatoare, nu linistitoare. Cu o singura exceptie (fiica-mea) cu conexiuni inactive si neoptimizabile. Rupta de lume, de oameni.
Îmi place · Răspunde · 4 decembrie la 18:58 · Editat
Hritcu Mihaela
Hritcu Mihaela Singurătatea o trăiesc deoarece sunt departe de casa într-o tara unde cunosc doar citeva persoane
Îmi place · Răspunde · 1 · 4 decembrie la 18:40
Maria Cristina
Maria Cristina Asta e o alta varianta a singuratatii... Varianta mea e singura printre multi cunoscuti, dar deveniti straini..
Îmi place · Răspunde · 4 decembrie la 18:56
Anca Tautu
Scrie un răspuns...
Choose File
Anca Tautu
Anca Tautu Am vrut sa scriu aseara si cineva m-a oprit. Azi ma gandeam ca poate era potrivit sa ne mai gandim la starea noastra. Starea se mai si modeleaza-construieste. Daca-mi place o incarc (si deci generez in continuare) cu bucuria pe care mi-o da. Daca nu-mi place o schimb - pentru ca omul defineste starea dupa cum o percepe. Dupa perceptie insa, poate urma modelarea starii. Dar asta nu poate face nimeni din afara - nici un consilier de nici un fel. Asta facem noi, pentru ca am inteles principiul rezonantei. Poate fi dificil timpul acesta al Sagetatorului, pentru ca aduce o oportunitate deosebita de crestere a vibratiei, a Luminii, dar aduce si marea provocare a increderii in indemn, a alegerii cresterii, a alegerii Luminii - sub orice forma o intelegem, Lumina asta. De asta si cele doua stari ale Mihaelei, si probabil ca putem observa faze de entuziasm alternand cu faze de abandon - neconstructiv
adica nu acel abandon cu incredere ci acel abandon cu razvratire. Daca nu ne stabilizam in entuziasm, macar alegeti abandonul cu incredere - iar asta presupune oprirea analizei, asta presupune fara "cum" si fara "cand". Asta presupune doar sa stiu ca aleg drumul si merg pe drum, chiar daca nu-l vad ... ma tine drumul pe directie, dca l-am ales.
Îmi place · Răspunde · 7 · 5 decembrie la 15:23
Maria Cristina
Maria Cristina Eu nu reusesc sa ma entuziasmez de ceva ce nu-mi place...adica singuratatea...si tacerea... Sa construiesc starea inseamna sa ma fac, sa ma determin sa imi placa "fortat"?
Îmi place · Răspunde · 1 · Ieri la 10:39 · Editat
Anca Tautu
Anca Tautu Entuziasmul apare cand imi place ceva-ul, pot sa-l cresc si sa-l stabilizez in mine. Sa construiesc starea, inteleg eu, sa ma uit la ce-mi place si sa folosesc asta ca motivatie si mobilizare pentru a traversa perioada dificila. Starea, oricare ar fi, se intinde si atinge si alte sectoare din viata omului. Pot sa las starea proasta sa ma cuprinda cu totul sau, pot sa incep sa construiesc, asa, cu stropul, o stare care sa ma mobilizeze. Eu inteleg ca nu suntem, cu adevarat, niciodata, singuri. Ajungem din nou la perceptie.
Îmi place · Răspunde · 3 · Ieri la 12:53
Maria Cristina
Maria Cristina Inteleg...multumesc ❤
Îmi place · Răspunde · 1 · Ieri la 13:19
Maria Cristina
Maria Cristina Mi-a tot rasunat cuvantul stare azi restul zilei...starea de spirit...casa a 3-a, unde a fost Luna noua (in care a intrat Luna Neagra si din care iese Saturn), guvernata de Mercur care natal e conjunct cu Punctul spiritului...ce e Punctul spiritului? ce este spiritul?...ce de intrebari.... si tot de la pranz ma tot uit sa vad ce-mi place...hmmm ☺
Nu-mi mai place · Răspunde · 2 · 21 ore
Anca Onofrei
Anca Onofrei Mă simt ciudat. O tristețe pe care nu mi o pot explica. Parcă sunt prezenta in afara dar ceva mă trage înăuntrul meu. Întrebări despre existența, sens, iubire, stări pe care le am mai avut de a lungul vieții. Stau fata in fata cu mine și constientizez sau cred că constientizez niste adevăruri care n au nici o legătură cu ceea ce cred cei mai mulți oameni că este viața și desi mi se pare că are mai mult sens nouă realitate parcă mă îngrozește pt ca nu stiu sau mi e frica s o integrez în mine ca parca nu stiu s o gestionez.
Mai am colegi care spun că a apărut în ei o stare de nemulțumire.
Îmi place · Răspunde · 1 · 6 ore
Hritcu Mihaela
Hritcu Mihaela O serie din aceste intrebari si stari la mine au inceput in preajma Lunii Pline in Sagetator.
Îmi place · Răspunde · 4 ore
Anca Tautu
Scrie un răspuns...
Choose File
Anca Tautu
Anca Tautu Ce inseamna Luna Plina in Sagetator ? Corect astrologic, este faza de Luna Plina a ciclului inceput cu Luna Noua in Sagetator, adica Luna Plina care urmeaza acum, sau care a fost acum un an. Daca ne referim la faza de Luna Plina cand Luna este in Sagetator, atunci este Luna Plina a ciclului inceput cu Luna Noua in Gemeni si, a fost in 20 iunie, chiar inainte de solstitiul de vara - pana la urma este o logica in ritmurile si ciclurile astea. Deci, corect spus, este "Luna Plina in Sagetator" - si stim ca este Luna Plina a ciclului cu Soarele in Sagetator - Luna pastreaza semnul Soarelui in exprimare, chiar daca se aseaza pe Gemeni.
Îmi place · Răspunde · 1 min · Editat
Anca Tautu
Anca Tautu Este posibil ca starile acestea sa fie simtite si datorita conjunctiei Soare-Saturn ... energia aceasta ne prelucreaza destul de transant, personalitatea, omuletul este destul de ferm modelat.
Îmi place · Răspunde · Chiar acum
Anca Tautu
Anca Tautu prin situatiile si experientelele derulate.
Îmi place · Răspunde · Chiar acum